• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Kolik bebegim ve ben

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

mina retriever

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
2.960
1.543
63
Kizlar bebegim aksam olunca durdurulamaz sekilde agliyor. Gaz ilaci falan fayda etmiyor. Calpol veriyoruz biraz sakinlesiyo. Bu ne zamana kadar boyle olcak ? Şuan uzun uzun yazamiyorum agliyo uyaniyo surekli. Disari cikiyoruz cocuk susuyo eve giriyoruz basliyo aglamaya. Uyanik oldugu her saniye huzursuz. Bi cozumu olan var mi? Deliksiz uyumadigi icin yapisik geziyorz hic bi isime bakamiyorum. Yardim edin bana ne zaman duzelir bu durum

Kizlar bebegim aksam olunca durdurulamaz sekilde agliyor. Gaz ilaci falan fayda etmiyor. Calpol veriyoruz biraz sakinlesiyo. Bu ne zamana kadar boyle olcak ? Şuan uzun uzun yazamiyorum agliyo uyaniyo surekli. Disari cikiyoruz cocuk susuyo eve giriyoruz basliyo aglamaya. Uyanik oldugu her saniye huzursuz. Bi cozumu olan var mi? Deliksiz uyumadigi icin yapisik geziyorz hic bi isime bakamiyorum. Yardim edin bana ne zaman duzelir bu durum
Momy bliss diye bir gida takviyesinin bebeklere iyi geldigini duymustum. Ama mumkunse bebege atesi yoksa calpol vermeyin. O ates dusurucu bir ilac ve bebekleri uyutuyor ama ihtiyac disi kullanmak iyi degil.

Momy bliss diye bir gida takviyesinin bebeklere iyi geldigini duymustum. Ama mumkunse bebege atesi yoksa calpol vermeyin. O ates dusurucu bir ilac ve bebekleri uyutuyor ama ihtiyac disi kullanmak iyi degil.
Bende calpol u surekli vermek istemiyorum ama cocukta bi aglamaya basladimi imkani yok susturamiyoruz nasil olcak boyle bilmiyorum

Allahım aynı beni anlatmıssınız ben kısa süreli de olsa davlumbaz sesiyle sakinlestiriyorum..Ama aksam 7-12 arası imkanı yok durmuyo..Cok caresizim konuyu takipteyim gercekten cok zor günler..Ha bi de ne zaman bitiyo bi bilen varsa söylesin :(

Benim oglumda da vardi. Gaz sancisi dendi mi hala icim urperir (oglum su an 7bucuk yasinda) oglumda da 4-5 aylik olana kadar gaz sancisi ve aglama krizleri oldu. Yaglarla karnini ovmak, bacak hareketleri yapmak falan biraz iyi geliyordu. Bi de bi damla almistik urun ismi verilebiliyor mu bilmiyorum ama.
Tamamen bicak gibi hic bi sey kesmiyo malesef,sadece biraz hafifletiyor. Bir sure dayanin azalarak kayboluyo zamani gelince.
Bana da hic gecmiycekmis gibi geliyordu, donusumlu bakiyorduk. Gece gunduz kavrami kaybolmustu

Son düzenleme:
Zamanla hafifleyip geçer
Benim oğlumda 3 aya kadar öyleydi 3 ay doldu bi anda düzeldi.

Düzenli olarak gaz ilacı kullanmaya başla
Ben bio gaia ve relactaz birlikte kullanmıştım çok memnun kaldım. Tabi her bebekte farklı olabilir ama doktoruna sorarak denemeni tavsiye ederim. Bitkisel ilaçlar bunlar

Peki göbek fitigi filan varmi? Cok aglayinca da oluyorlar.
Onu nasil anlarim?
Allahım aynı beni anlatmıssınız ben kısa süreli de olsa davlumbaz sesiyle sakinlestiriyorum..Ama aksam 7-12 arası imkanı yok durmuyo..Cok caresizim konuyu takipteyim gercekten cok zor günler..Ha bi de ne zaman bitiyo bi bilen varsa söylesin :KK43:
Off off :( cok stresli bi hamilelik gecirmistim cok pismanim. Simdiki aklim olsa kafama hicbiseyi takmazdim ya cok zor :( cok yoruldum

Onu nasil anlarim?

Off off :KK43: cok stresli bi hamilelik gecirmistim cok pismanim. Simdiki aklim olsa kafama hicbiseyi takmazdim ya cok zor :KK43: cok yoruldum
Ay hamilelik kolaymıs ya benmki gündüz iyi yine ama aksam oldu muydu bi baska oluyo..Allahım nolur bi an önce bitsin:dua:

Ay hamilelik kolaymıs ya benmki gündüz iyi yine ama aksam oldu muydu bi baska oluyo..Allahım nolur bi an önce bitsin:dua:
Bnmkide aksam basliyo ama 2gun fena 2gun iyi gidiyo. Sanci yokken cok tatli oluyo ama sanci varken o aci cekiyo bn sinirleniyorum :( bi 4. Ayi gorsek hyrlisiyla. 2ay asisindan cok korkuyorum 1aylikta canimi okumustu

Bnmkide aksam basliyo ama 2gun fena 2gun iyi gidiyo. Sanci yokken cok tatli oluyo ama sanci varken o aci cekiyo bn sinirleniyorum :KK43: bi 4. Ayi gorsek hyrlisiyla. 2ay asisindan cok korkuyorum 1aylikta canimi okumustu
Biz dün olduk 2. Ay asısını ne sen sor ne ven söyleyim saatlerce avaz avaz bagırp agladı:(

Gaz olduguna emin misiniz? Ayni durumdaydik bende gaz sandim hatta doktorumuzda gazdandir dedi, sonra idrar yolu enfeksiyonu cikti. Meger cocugum gazdan degil enfeksiyonun verdigi huzurszuluktan agliyormus

Gaz olduguna emin misiniz? Ayni durumdaydik bende gaz sandim hatta doktorumuzda gazdandir dedi, sonra idrar yolu enfeksiyonu cikti. Meger cocugum gazdan degil enfeksiyonun verdigi huzurszuluktan agliyormus
Idrar tahlili temiz cikti. Kolik bebek haftanin belli saatleri krize giriyo demi? Cunku masallah 2 gundur guluyo bana aglamak yerine

Ben yurt dışında yaşıyorum ve burda bebekler icin gaz cikarma "aleti" var.
Arkadaşımda kullaniyor ve cok cok etkili.
Nasil anlatsam: plastikden inci flüte benzeyen bir aparat. Bebeğin poposuna (anus) fitil atar gibi takılıyor ve bütün gaz fiiiiiiiiis diye çıkıyor. Gaz cikdindan sonra biriken kaka dışarı cikiyor.
Amazon dan temin edilir... denemekde fayda var

Ben yurt dışında yaşıyorum ve burda bebekler icin gaz cikarma "aleti" var.
Arkadaşımda kullaniyor ve cok cok etkili.
Nasil anlatsam: plastikden inci flüte benzeyen bir aparat. Bebeğin poposuna (anus) fitil atar gibi takılıyor ve bütün gaz fiiiiiiiiis diye çıkıyor. Gaz cikdindan sonra biriken kaka dışarı cikiyor.
Amazon dan temin edilir... denemekde fayda var
Zarari yokmu acaba?

Back
X