Çocuk Hastalıkları Kolik bebegim ve ben

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
1 cezveye 2 su bardagina yakin su koyuyorum 1 avuc ici corekotunu atip kaynatiyorum onu ben iciyorum. Faydali gerçekten
Günde kaç defa, ben de denerim.kimyonlu Rezene aldım fayda etmedi gibi gaz çıkartıyor ama çok ağlıyor akşamları hep aynı saatte.seninde kolik miydi bebeğin ,kolikse ağlamaları kesildi mi

Günde kaç defa, ben de denerim.kimyonlu Rezene aldım fayda etmedi gibi gaz çıkartıyor ama çok ağlıyor akşamları hep aynı saatte.seninde kolik miydi bebeğin ,kolikse ağlamaları kesildi mi
Gunde 2 defa iciliyor ben biraktim simdi. Kimyonlu rezene bendede ise yaramadi milipanin normal rezenesini aldim bide iyi geceler cayi iciyorum. Eskiye gore daha iyi suan

Canm snn bebegn kac aylik? Benmki 2 ayı doldurdu. Parmagimi gozune yaklastiriyorum gozunu kirpmiyo parmagimi takip etmiyo cok moralm bozuldu. Arkdsmnkide ayni 15gun var aralarinda onnki goruyo baya

Back
X