Manuel ana kucağı daha iyi gelir demişlerdi onu almıştık. Elektrikli mi iyi gelir onu da deneyelim olmadı bi deElektrikli ana kucağı? Dik emzir gazını al karnı davul gibi oluyo mu hafif vurunca
Tamamen normale döndü. Millet 4. Ay gerileme su bu der. Ama benim o kadar seyden sonra mis gibi geçmişti. Sonrası rahattı. Normal geçirdikAh bu annelik gerçekten delilik sanırım yalnız olsam ben de aynı durumda olabilirdim üç hafta sonra tek kalıcam sizin 3 ay sonrası azaldı mı yoksa tamamen normale döndü mü Allah tüm annelere dayanma gücü sabrı versin inşallah
Oğlum kolikti. Onaylamayan anneler olabilir ancak ne çektiğimizi bir biz biliriz. Sab simplex dışında bir damla kullanmadım ben onu da doktor yazdığı için verdim zaten önermiyorlar işe de yaramıyor bağırsaklar ve mide gelişene kadar verdiğiniz her şey faydasız olacak. Benim bebeğim gaz sıkıştığında kakasını da tam anlamıyla yapamıyordu yani bir kısım kaka yapılmış bir kısım gazla birlikte sıkışmış belli ki. 40 günü geçip kafasını tutmaya başladıktan sonra destekli bir şekilde tuvalet pozisyonunda ellerimizle bacaklarından tuttuk, alt açmayı yere serdik ve o minnacık bebe bir gaz çıkardı bir kaka yaptı şok olursunuz. Çok çaresiz kalırsanız ılık su kovasına oturttuktan sonra bu pozisyonu denemenizi tavsiye edebilirim sadece. 3.aydan sonra da kendiliğinden geçti gaz problemimiz.Tecrübeli kolik bebek anneleri varsa dertleşelim lütfen biraz. Aşırı zorlanmaya başladım. O ağladıkça benim de ağlayasım geliyor. Hatta bazen oturup karşılıklı ağlıyoruz. Derdine derman olmayışım mahvediyor beni. Sadece memede sakinleşiyor bi de biraz banyodan sonra. Onun dışında hep ağlıyor. Bütün gaz damlalarını denemişimdir. Probiyotikler şunlar bunlar. Rezene kimyon çayları çocuğuma şifa olamadım bi türlü. Daha 32 günlüğüz sadece anne sütü veriyorum. Doymadı sanıp emziriyorum sakinleşsin biraz diye bu sefer de fazla geliyor kusuyor ya da dönüp dolaşıp gaz oluyor yine emzirdikten sonra üstten gazını da çıkarıyorum damlalar sayesinde alttan da gazını çıkarabiliyor ama yok tüm gün ağlıyor en son bayılıp uyuyor çocuk başka tavsiyeniz varsa her şeye açığım
Ben hem emziriyorum hem mama veriyorum ona rağmen böyleSadece emzirdiğim için bazen doymuyor mu acaba diye düşünüyorum ama kontrollerinde kilo alımı da iyi çıkıyor yoruldum ama elden gelen bir şey yok inşallah düzelirler
Ay dik emzirmeyi ilk kez duydum baktım şimdi de bizimki daha oturamıyor 1 aylık nasıl yapmalıyımElektrikli ana kucağı? Dik emzir gazını al karnı davul gibi oluyo mu hafif vurunca
Evet bizimki de sadece kucakta dik bir şekilde hafif zıplamalarla uyuyor tüm gün teke zortlamasıyla dolanıyoruz ortalıkta yemin ediyorum. 4 aydan sonra düzelmesi bile dayanma gücü verir bana böyle böyle geçecek kabullenme sürecine girdim artık teşekkür ederim mesajınız içinAcı ama gerçek koliğe çare yok.
Oğlum 4 ay boyunca istianasız hergün ikindin 6'dan gece 2'ye kadar, haftada birkaç gün de sabah 8'den gece 2'ye kadar bağıra bağıra ağlardı, kolikti. Her şeyi denedim. 4 ay boyunca oğlum kucakta dik vaziyette uyudu, hafif yatırma pozisyonuna getirsem çığlığı basardı. 4 ay bitti, şak diye kolik de kesildi.
Kızım çok gazlıydı, gazdan çok ağlardı. Ama asla bir kolik değildi. Kolik bambaşka bir mevzu.
4 ayda geçecek emin olun. Uzamış kolikler de oluyor ama bu kadar yoğun olmuyor. Ben günboyu oğlum kucağımda zıplardım. O günlerde iyi kilo verdim. Hatırası olarak da çürük bir ayak kaldıEvet bizimki de sadece kucakta dik bir şekilde hafif zıplamalarla uyuyor tüm gün teke zortlamasıyla dolanıyoruz ortalıkta yemin ediyorum. 4 aydan sonra düzelmesi bile dayanma gücü verir bana böyle böyle geçecek kabullenme sürecine girdim artık teşekkür ederim mesajınız için
Ay dik emzirmeyi ilk kez duydum baktım şimdi de bizimki daha oturamıyor 1 aylık nasıl yapmalıyım
Ah hamağı bizde aldık ama sevemedi pek yine ciyak ciyak 4 aydan sonra geçti o zaman sizin de öyle mi 4. Aya girince mi geçti doldurunca mı4 ay ağlamıştı kolik bir bebekti hamak almıştık onda biraz rahat etmişti ne bebek arabasında uyur susardı ne normal araçla asla durmazdı bıogaıa vermişti doktor o çok az iyi gelmişti kaç doktora gösterdık buna yapılacak bişey yok demişlerdi o 4 ay benim için çok zor geçmişti..
Ancak hamakta uyuyordu değilse asla uyumuyorduAh hamağı bizde aldık ama sevemedi pek yine ciyak ciyak 4 aydan sonra geçti o zaman sizin de öyle mi 4. Aya girince mi geçti doldurunca mı
Doğru söylüyorsunuz evlat o yüzden kıymetli oluyor işte nice çabalarla büyütüyoruz Allah evladınızı size bağışlasın ayağına taş değmesin inşallahAncak hamakta uyuyordu değilse asla uyumuyordu
4 ay içinde biraz biraz azaldı sonrası artık tamamen bitmişti Allah yardımcınız olsun gazı bitiyor dişi başlıyor atakları sendromları hiç bitmiyor annelik zor ...