merhaba 2 buçuk aylık bebeğim var doğumdan hemen sonra sütüm gelmedi şırıngayla mama verdik sonra sütü pompayla getirdim bebegim sarılık oldu hepten uyudugu için ememedi sağdım mamayı da sütümü de kaşık biberonla verdik memeye alıyordum ama emme gücü yoktu hemen uyuyordu sarılığında etkisiyle sonra sarılık geçti bebek emmeye başladı bir yandan da mama yiyordu ameliyat oldugum için sütüm gitti emziremedim hastane tipi pompa kiraladım ilaç kullandıgım için ameliyat sonrası hep sütleri çöpe attım sütüm gitmesin diye çok uğraştım sonra da ayağım kırıldı sağmayı bıraktım sütüm de gitti biberona başladık Avant'in biberonunu kullanıyordu akış hızı yavaş olduğu için biberonun ucunu kestik sonra tommee tippe biberon aldım kolik için onda içiyordu ama onun da şekli bir tuhaf ve kocaman en çok sevdiği biberon We beybi klasik yaklaşık bir aydır onu kullanıyoruz fakat onu kullandığımdan beri gaz sorunu arttı evdeki diğer kolik biberonlara döndüm bu sefer de emzik kısmı farklı geldiği için emmiyo
r Avent ve Tommee biberonlar anne memesine çok yakın olduğu için ikisinin de ucunu deldik şimdi tekrar kolik olduğu için onlara döndük ama onlarda içmek istemiyor We beybi klasik biberon ise çok fazla köpürüyor onun gazda etkisi olduğunu düşünüyorumbir sürü mama denedik şuan hipp kullanıyoruz sab simplex damla ve forbiome damla kullanıyoruz karın masajları yağlar kimyon zeytinyağı her şeyi denedim bir hafta önce doktora götürdüm çocuğun sanki bir yerini çıkartmışız gibi canı yanıyor muş gibi acı acı ağlıyordu çok korktuk bir yerine bir şey oldu diye meğerse çocuk gazdan ağlıyor muş doktor sap damlayı günde üç kere onar damla şeklinde ver dedi mamasını zeytinyagı koyabilirsin dedi ben de zaten koyuyorum Trendyol'daki kolik biberon yorumlarını okudum çoğu kişi gazın biberonla ilgili olmadığını ne yaparsak yapalım geçmeyeceğini yazmış çoğu kişi de biberonlar çok iyi geldi gerçekten faydasını gördüm yazmış ben de ne yapacağımı gerçekten şaşırdım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim bebeğimin röntgen fotoğrafını buraya bırakacağım yavrum o kadar içi gaz dolmuş ki resmen organları görünmüyor dedi doktor ve gaz bağırsaklarında midesinde yok çünkü mamadan hemen sonra gazini çıkartabiliyor