Kolik bebek galiba

kbra0

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2025
6
0
1
32
Yeni doğum yaptım bir aylık oldu bebegim bir kaç gün sonra 40 i çıkacak hem çok gazı var damla kullanıyorum Şub simplex hem de sürekli pişik oluyor bez değiştireceğim ne kullanmalıyım hangi bez pişik konusunda en iyisi goon almayı düşünüyorum

ben prima premium care kullandım bir yaşına kadar. sonrasında da gündüzleri evdeyken sleepy, dışarı çıkarken ve geceleri prima kullanmaya başladım. ikisinden de memnunum. ama biz hiç pişik problemi yaşamadık. bence bezden bağımsız, ıslak mendil kullanmadığımdan oldu. sadece pamuk ıslatıp temizliyorum. çok inatçıysa çıkmıyorsa biraz krem sürüyorum ıslak pamuğa öyle temizliyorum. şimdi antibiyotikten ishal diye hafif pişik başladı ama temizleme yöntemi de önemli sanırım.

Ben prima şremium care kullanıyorum.Çok memnunum tabi bu bebekten bebeğe değişebilir.Deneyebilirsniz

Benim kızımın da doğum sonrası bir ay pişiği geçmedi bez değiştirdim ıslak mendili bıraktım bezden kaynaklı değildi ama iki çocuğumda da sleepy kullandım, sağlık ocağından iki tane krem yazdı doktorumuz bir hafta kullandım pişik geçti sonrasında altını temizleme pamuğu ile silmeye başladım birdaha sıkıntı yaşamadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…