• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolik bebek !

Bugün doktara gaz nedeniyle gittik.Gaz çıkardığı halde gece ve gündüz sürekli ıkınıp ağlıyordu.Doktor SAB ve BABULıNE verdi.Sabı kullanıyordum Babuline yi verdim ve uyudu.Babuline bitkisel bir şurup .ıçerisinde dereotu anason kimyon nane yağı şekerli su var.Gaz sorunu olanlar doktoruna sorup deneyebilir.

benm oğlmda gündüzleri uyumuyorr sürekli ya sallıcan ya dolaştrcaksın...gaz problemimizzz çok kötü ayaklarını çekp parçalanıo resmen yardm istio bzde rahatlasn dşe malaesef dolştırıoyorzz bu sefr oturunca ağlıo dolaşmak istio ben sab kullanıyorumm fakatt faydalı olmuo bize..düzenli kullanmıyorum acaba ondanmı bnde nurse herwery bi sorayım doktora..off çok güzel ama çok zor işmiş annelikk..

benm oğlmda gündüzleri uyumuyorr sürekli ya sallıcan ya dolaştrcaksın...gaz problemimizzz çok kötü ayaklarını çekp parçalanıo resmen yardm istio bzde rahatlasn dşe malaesef dolştırıoyorzz bu sefr oturunca ağlıo dolaşmak istio ben sab kullanıyorumm fakatt faydalı olmuo bize..düzenli kullanmıyorum acaba ondanmı bnde nurse herwery bi sorayım doktora..off çok güzel ama çok zor işmiş annelikk..

Kıss Gözde senin oğlanın 40ı da çıktı sanırsam, geçmedi mi daha. Off dr. bizi 40 çıkınca biraz daha rahat edersiniz 3 ayda tam biter diye kandırdı, ben de ööle sabrediyodum.... :delphin:

selam kizlar biz evimize geldik hersey yolunda.Size youtube dan buldum orda acikliyor umarim orda youtube aciliyordur eger olmassa baska video siteleri biliyorsaniz yonteme ordan bakin.

Son düzenleyen: Moderatör:
ayrica bu islemi bir gogusten diger goguse gecis arasinda yaparsaniz daha iyi oluyour.Hem uykusundan uyandiriyor hemde gevsetiyor oturtugunuzda midesi yukariya daha cok baski yaptigi icin gaz cikarmasi o yuzden daha kolay oluyor.

Merhaba arkadaslar. Kolik icin ne diyebilirim ki kabus gibi bir 4 ay gecirdik... sukur gecti.

Back
X