Çocuk Hastalıkları kolikli bebek anneleri

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

kardelenmina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
12
1
1
34
Merhaba arkadaşlar kızımla 3. Ayımızı doldurduk her gün değilde bazı günler aşırı derecede ağlıyor gazını rahat çıkarıyor ağlarken kendini çok sıkıyor dayanamayıp hastaneye goturdum her seferinde arabaya binince uyuyor fön makinesi sesinde sakinleşiyor kapatınca tekrar ağlıyor dr caresi yok bu hastalık kolik hastalığı dedi.var mı bu sorunları yasayan tecrubelerinizi benimle paylaşır mısınız nasıl atlattınız bu durumu

Merhaba arkadaşlar kızımla 3. Ayımızı doldurduk her gün değilde bazı günler aşırı derecede ağlıyor gazını rahat çıkarıyor ağlarken kendini çok sıkıyor dayanamayıp hastaneye goturdum her seferinde arabaya binince uyuyor fön makinesi sesinde sakinleşiyor kapatınca tekrar ağlıyor dr caresi yok bu hastalık kolik hastalığı dedi.var mı bu sorunları yasayan tecrubelerinizi benimle paylaşır mısınız nasıl atlattınız bu durumu
Ah ahh biz de neler çektik :KK61:her akşam 6-8 gibi başlar gece 11-12 ye kadar ağlardı, evde gezdr salla sürekli. Sonra zinko damla verdik onla biraz rahatladı, bir de rezene veriyordum 6-7 çay kaşığı ona gerisini ben içiyordum.4.aydan sonra kalmadı bi sıkıntı şükür. . Aile hekimimiz bize bezini açın, bırakın öyle bacaklarını hareket ettrsin dedi bir de göbeğin altından sağ sola iki parmakla dairesel masaj gibi yapın dedi. Onla da Yüzde 90 çıkarıyordu:) geçmiş olsun canım , az kaldı geçecek inşallah :KK66:

benim oğlum ıkı aylık emiyor ve yetmedıgı ıcın mama yıyor 90ml gne aglıor gaz sancısı cekıor gazını bazen çıkarıyor bazen uyuya kaldığı ıcın çıkartamıyorum ve kakasını bı gun aralıkla yapıo ıkınıyor ama gene yapamıyor kabız olsa sıvı çıkartmaz anlayamadım sızce neden olabılır yardımcı olrmusunuz ...

Back
X