- 9 Haziran 2012
- 3.793
- 15.482
- 408
Merhaba arkadaşlar..
Benim yakın bir arkadaşım var ve çok güvendiğim bir akrabam ile yıllar önce tanıştırdim evlendiler..
Sevgiliyken bir kaç kez küstüler ben araya girdim barıştırdım..
Bugün çok pişmanım araya girdigim için oysa çok güveniyordum akrabama..
Gelin bize geldi abla bana eşim şiddet uyguluyor dedi moraran kolunu bacağını gösterdi ağladı durdu.. şok oldum..
Ne demek gerek bilemedim kendimi çok suçlu hissediyorum..
Eşi ile konuşayım dedim yok abla kimse bilmesin sakın annemler duyarsa üzülür vs vs dedi.. Çok çaresiz hissediyorum çok suçlu hissediyorum.. Ne yapmam gerek bilmiyorum.. kimseye sebep olmamak lazımmış oysa ben mutlu olsunlar istedim..
Işin ilginç yani her gün inst da aşk lı foto lar paylaşır bu gelin..
Görünce morluklari gözlerime inanamadım..
Söyledim de peki o instg fotolar ne öyle neden kendini kandırıyorsun dedim...
Abla annem bilmesin mutsuz olduğumu dedi..
Sizce ben ne yapayım çok şaşkın üzgün çaresiz hissediyorum..
Karışmasam şiddet devam edecektir..
Karışsam abla sakın belli etme bildiğini eşine bile deme nolur dedi.. bende bilemedim size danışmak istedim.. fikirleriniz benim için önemli..
Benim yakın bir arkadaşım var ve çok güvendiğim bir akrabam ile yıllar önce tanıştırdim evlendiler..
Sevgiliyken bir kaç kez küstüler ben araya girdim barıştırdım..
Bugün çok pişmanım araya girdigim için oysa çok güveniyordum akrabama..
Gelin bize geldi abla bana eşim şiddet uyguluyor dedi moraran kolunu bacağını gösterdi ağladı durdu.. şok oldum..
Ne demek gerek bilemedim kendimi çok suçlu hissediyorum..
Eşi ile konuşayım dedim yok abla kimse bilmesin sakın annemler duyarsa üzülür vs vs dedi.. Çok çaresiz hissediyorum çok suçlu hissediyorum.. Ne yapmam gerek bilmiyorum.. kimseye sebep olmamak lazımmış oysa ben mutlu olsunlar istedim..
Işin ilginç yani her gün inst da aşk lı foto lar paylaşır bu gelin..
Görünce morluklari gözlerime inanamadım..
Söyledim de peki o instg fotolar ne öyle neden kendini kandırıyorsun dedim...
Abla annem bilmesin mutsuz olduğumu dedi..
Sizce ben ne yapayım çok şaşkın üzgün çaresiz hissediyorum..
Karışmasam şiddet devam edecektir..
Karışsam abla sakın belli etme bildiğini eşine bile deme nolur dedi.. bende bilemedim size danışmak istedim.. fikirleriniz benim için önemli..