- Konu Sahibi melekyavrum
-
Fondoten sürebilirsin. Sanırım vücut için olanlarıda var.
Birde bende sally hansen in bacaklara sıkılan bir ürünü var bacağı lekesiz göstersin diye onu sürebilirsin ama parlaklık veriyor biraz.
merhaba kızlar ben riskli bir gebelik yasıyorum,önceki konumu okuyanlar bilir. Her gün clexane iğne oluyorum. Şuana kadar 70 adet iğne olmusumdur.Allah nasip ederse insallah tüm gebeliğim boyunca da bu iğneye devam edicez.Neyse asıl sorunum kollarım iğnelerden dolayı mosmor.Antalyada yasıyorum burası gerçekten cok sıcak ve ben hep kolu kapalı seyler giyiyorum kollarımın morluğu gözükmesin diye. Gebeliğimi doğru düzgün kimseye söylemedim ve kollarımı görüp soru sormalarını istemiyorum. Gören eşimden dayak yiyorum sanabilir o derece mor.
Sizce bu morlukları kapamamın bir yolu varmı. Hergün değil elbette ama arada kısa kollu da giymek istediğimde yapabileceğim bir cözüm bulamadım.
Yardımcı olabilcek fikirleri olan varsa merakla bekliyorum
Bu arada dipnot düşmek istiyorum. Anne olma yolunda öyle acılar yasadım ki kollarım için asla şikayetim yok ,şükür ediyorum,sadece göbeğim dısardan belli olmadan önce insanlardan saklayabilmek için bir çözüm arıyorum..Çünkü aa neden oluyorsun o iğneleri diyince birileri, eskileri hatırlayıp anlatıp üzülmek istemiyorum..
kryolan a git. shemallın karşısında. orada estetikten sonra burun ameliyatlarında vs. gözler morarır ya. işte orada onlar için, kapatıcı fondotenler satıyorlar. bir bak .hala varsa kapatır o ürünler
Allah saglikla kucağina almayyi nasip etsin, saglikla huzurla buyutmeni, beraber nice guzel gormeyi nasip etsin insallah melek...
Kollarina yeni cikan su renkli bb nemlendirici kremlerden surersen idare eder belki ama dilerim tez zamanda kendiliginden duzelir..
merhaba kızlar ben riskli bir gebelik yasıyorum,önceki konumu okuyanlar bilir. Her gün clexane iğne oluyorum. Şuana kadar 70 adet iğne olmusumdur.Allah nasip ederse insallah tüm gebeliğim boyunca da bu iğneye devam edicez.Neyse asıl sorunum kollarım iğnelerden dolayı mosmor.Antalyada yasıyorum burası gerçekten cok sıcak ve ben hep kolu kapalı seyler giyiyorum kollarımın morluğu gözükmesin diye. Gebeliğimi doğru düzgün kimseye söylemedim ve kollarımı görüp soru sormalarını istemiyorum. Gören eşimden dayak yiyorum sanabilir o derece mor.
Sizce bu morlukları kapamamın bir yolu varmı. Hergün değil elbette ama arada kısa kollu da giymek istediğimde yapabileceğim bir cözüm bulamadım.
Yardımcı olabilcek fikirleri olan varsa merakla bekliyorum
Bu arada dipnot düşmek istiyorum. Anne olma yolunda öyle acılar yasadım ki kollarım için asla şikayetim yok ,şükür ediyorum,sadece göbeğim dısardan belli olmadan önce insanlardan saklayabilmek için bir çözüm arıyorum..Çünkü aa neden oluyorsun o iğneleri diyince birileri, eskileri hatırlayıp anlatıp üzülmek istemiyorum..
öcelikle bebeğin hayırlı olsun sağlıklı bir sekilde dogsunda annesi gerisi geçici durum
kafana takma derim soranlara bir sey anlatma kafanada takma kendi kendini boşa strese sokarsın
:) kaç aylık hamilesin
bir krem vardı ama hatırlayamadım ısmını o gecırıyordu morlukları dr'unA Sorarsan sana krem onerebılır belkı bunun ıcın.allah bebısıne saglık versın saglıkla kucagına al bende zorlu sureden gectım allah yardımcımız olsun.
Hamileliginiz hayırlı ugurlu olsun inşallah sağ salim kucagınıza alırsınız bebişinizi dualarım sizinle,morluk konusunda birşey diyemiyecem çünkü aynı dertten bende muzdaribim rahatsızlıgımdan ötürü ara sıra kan veriyorum eger degerler yüksek çıkarsa sıklıkla tahlil yaptırmak zorunda kalıyorum ve iki kolumda maalesef mosmor oluyor damarlarım çok ince oldugu için bir türlü damar bulunmuyor kolay kolay o yüzden kara köfte içinde geziyorum hep.
14. haftanın içindeyim abla,insallah sağlıklı doğsun tek duam o,bunlar bile boş dertler
gecen gebeliğimde tansiyon sıkıntısı yasadım,ve sıcak tansiyonumu tetikleyecek diye korkularım oluyor
bir de benim işyerim var ve cok soran oluyor bebek varmı tekrar diye daha önce kayıplar yasadım,en kötüsü de kızımı doğumumdan 10 dakka önce kaybettim
insanlar iyi niyetle soruyor ama ben artık cevap vermekten cok yoruldum
cevap verip içeri geçip hüngür hüngür aglıyorum..
birde normalde acık giyinmem zaten ama yazın uzun kolluda giymezdim
en yakın arkadaslarım biliyor ama diğerleri neden bu sıcakta uzun giyiyorsun dediklerinde ne diyeceğimi sasırıyorum
geçmiş olsun Rabbim hayırlı doğumlar eylesin
şöyle bir şey buldum işine yarar inşallah
hamileliğimde benimde kullanmak zorunda kaldığım bu iğneyi başta bende kendim yapamam zannediyordum..ama 12 saatte bir hastaneye gitmektense üşengeçliğim yüzünden kendim yapmaya alıştım.. tabi kendim yapa yapa da neden morarır nasıl teknikle yapılırsa morarmaz öğrendim.. hep göbeğimden yaptım(çünkü en az acı veren yer orası) göbek deliğinin 5 parmak çevresi ise en morarmayan yer( çünkü damar en az) burda püf nokta iğnenin damara denk gelmemesi..eğer kendiniz yapmaya alışırsanız morluklar azalacaktır. çünkü kimse size kendiniz kadar özenli davranamaz..
alıntıdır..
Allah hayirlisiyla kucagina almayi , sonrada bir ömür boyu mutlu ve saglikli kalmanizi nasip etsin(amin) bende hamileliklerimi saklamistim karnim cikasiya kadar, annem bile bilmiyordu.insan bazi hayalkirikliklarindan sonra saklama ihtiyaci duyuyor ne yazik kiama bence kimseden birsey saklamak zorunda degilsin canim.sonucta o morluklarin neden oldugunu sen biliyorsun.baskalarinin ne düsündügünü bu kadar önemseyip kendini bunaltma derim.birde bu igne meselesini doktoruna danisabilirsin.illa kolundan mi olmak zorundasin diye? bazi özel durumlarda kol yerine baska yerlerdende igne yapilabiliyor.ben igne yapilmasi gerektiginde bacagimin üst kismina vurduruyorumda damarlarimi zaten kolumdan bulamiyorlar cok inceler.damar ignesinide ellerimden yapiyorlar kan alinacagi zaman.elleri saklamak daha kolay kollara nazaran
abla eşim yapıyor iğnemi hergün eli de baya hafif, ama göbege yapmaya cesaret edemiyor,çok acıyacak sanıyor
sanki can onun
bayılcak gibi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?