kollarım mosmor...çözüm önerisi olan varmı

yıllardır insülin iğnesi yapıyorum, hiç morarmadı..yanlış yapıyorsun demekki.Göbekten dene istersen hiçbirşey hissetmezsin hem de

amin canım insallah
sende kansızlık mı var acaba
baktırdınmı değerlerine
elden iğne rahatsız edici oluyor Allah kolaylık versin

hayir hayir kansizlik yok cok sükür :) ben troid hastasiyim düzenli kan tahlilleri yaptirmak zorunda kaliyorum.elimden kan aldirmaya alistim zaten.tüm doktor gecmislerimde hastane gecmislerimde ne olduysa hep elimden damar bulduklari icin :))) bacagima yapilan ignelerde genelde hastalik tedbirleri icin asilar oluyor.kücük cocuklarim oldugu icin cocukluk asilarimi bile yeniledim, hafif pimpirikliyimde bu konuda :) kene asisiydi, grip asisiydi v.s :) ve birsey daha var.bu sefer hersey güzel olucak tamam mi? sakin bunu aklindan cikarma.Allaha emanetsin.

insallah canım bu sefer hersey güzel olucak
melek kızım kardeşini korumak için dua ediyor benle biliyorum
sende Allaha emanet ol

yıllardır insülin iğnesi yapıyorum, hiç morarmadı..yanlış yapıyorsun demekki.Göbekten dene istersen hiçbirşey hissetmezsin hem de

göbekten deniycem yarın gaza geldim cidden

bu arada insülin iğnelerinden biraz farklı canım bu iğne, yan etkisi yapıldığı yerde kitle ve morarma olusturması,

sana da cok geçmiş olsun insallah düzelir sekerin

hımm, onları bilmiyorum..ama yine de dene istersen, koldan daha kolay olacağı kesin.Göbeğinin yanı, şöyle bir 4-5 parmak kadar yerden yap. Tşk ederim

ığneyı kım nasıl yapıyor ? dezenfekte edılıyor değıl mı öncesı ve sonrasında?
günde bu dedığınız clexane heparın ınsulın ığnelerınden kaç tane vuruyorum hastalara hıç morarma olmuyor

karnınızdan deneyın veya kalçadan

kolonyayla siliyoruz dezenfekte etmek için öncesi ve sonrasında
eşim yapıyor iğnemi,o da eczacı tabi biz iğne eğitimi almadık sizin gibi, bazen hemşire arkadaslara yaptırıyorum
hemen ucarak olduğun yere gelmek istiyorum

benım de bacaklarım falan hemen morarıverır..şuanda 7-8 tane morluk var....gecenlerde kv. bıze gelmısti eşimin macta bacagı morarmıs......görünce oglum neden vıcks sürmuyorsun dedi.......morardıgı anda sürersen bayagı faydası oluyormus......ben hep unutuyorum sürmeyı........biraz önce sürdüm aklıma gelınce.........
ama faydası olur mu bilmem ? ilk anda sürmek lazımmış......

kıyamam sana almanyadayım ben yakınında olsam seve seve yapardım
kalçadan dene canım

ayrıca ığneyı yavaş yap hemen sıkılmasın
bıttıkten sonrada ıçınden 10 a kadar say ve ığneyı tek hareketle ne çok yavaş ne de hızlı çek
aynısı ınsulın ıçınde geçerlı
ığne olduktan sonra tampon koyuyorsan üzerıne sakın bastırma sağ sola oynatma sadece ığne yapılan yerın üstüne koy.

bak bu resımden bır yer seç en acısız kalça

Reactions: Eua
Kamuflaj seklinde fondotenler var. Suyla temasta cikmiyor ve iyice kapatiyor. Gecmis olsun. Hamileligininde iyi gecmesini umarim. Saglikli bir evlat kucagina alman dilegiyle

aaa süpersin ya
şunların tam tersini yapıyorduk biz
eşim hızlıca basıyordu iğneyi canım acımasın diye,benden daha evhamlı
iğneyi her batırısta acıdımı diye soruyor
acıdı desem eli ayagına dolascak diye acımadı diyorum
üzerine bastırıyordum ben yarın bunlara hep dikkat edicem

yok canım öyle yapmayın
yavaş sıkılması gerekıyor en önemlısı bıtınce ıçınden ona kadar say ve sonra yavaşca hareket ettırmeden çekın ığneyı
bırde dedığım gıbı tamponla sonradan üstüne bastırınca veya sağ sola oynatınca morarma oluşuyor
ona da dıkkat edın

tamam canım cok sagol bilgilendirdiğin için
yarından itibaren dediğin gibi denicem

Yaren hiç dikkat etmemişim o profildeki bebek senin mi
seninse o tontiş yanaklarından ısır annesi benim için nasıl güzel ya masallah bin kere
Allah kötü gözlerden korusun

cnm o benım kızım sımdı 6 yasında

oglum 8 aylık ay seneye senın kınıde severız fotolardan ınsalla
bud oglum teyzesı

Cnm bılıyormusun ıcımden kızın demek geldı sanırım bı kızzın olucak bu sene kımı tahmın ettıysem tuttu

cnm o benım kızım sımdı 6 yasında

oglum 8 aylık ay seneye senın kınıde severız fotolardan ınsallaEki Görüntüle 744467
bud oglum teyzesı

bu ne ya masallah tütüttü
anne baba güzel anlasıldı
iki bebekte lokum gibi Allah esirgesin kuzularını

kız erkek bizim için farketmez canım
herkes erkek diyor ama ilk defa kız diyen sen oldun
eşimde bende kızda olsa erkekte olsa hem sevinicez hem bir tuhaf olucaz
bizim için cinsiyet ayrımı yapmak lüx sağlıklı olsun insallah baska dileğim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…