kollarım mosmor...çözüm önerisi olan varmı

sagol tatlım benım ıkısıde babalarını kopyası:)

hımmm bakalım cogunlukmu yoksa benmı bılıcem en son kac haftalıkken gıttın cnm tahmın yuruttumu

bencede cınsıyet ayrımı yapmak herkez ıcın bı lüks rabbım sağlıklı bı evlat versın daha ne ıstenırkı
ınsanın aklına bıle gelmıyo sadece evladın olduğunu düşünüyorsun

sızın bebegınızde cok sanslı bı bebek sızın gıbı bı aılesı olacağı ıcın

Patatesi rendele buz dolabında soğut sonra morarannyerlerine bu göz altı morlukalrınada çok iyü geliyo bende yüzümden ufak bi operasyon geçirdim ama dayak yemiş gibi duruyodu bu yöntem morlukların süresini azaltmıştı bende.

Merhaba , ben yılda 2 defa kan veririm.Bende çok kötü morluklar oluyordu nerdeyse kolumun yarısı rengareng olurdu,hemsire arkadasımın öneridigi seyi yapıyorum inanın artık hiç belli olmuyor.Araba buzdolapları varya içine buz kalıpları konuluyor (mavi renginde) ben onlari 24 ssat derin dondurucuya koyuyorum ,kan almaya gidecegim gün havluya sarıp yanıma alıyorum kan aldıktan hemen (en fazla 2 dakika) sonra kollumu kalbimin üstüne gelecek vaziyette(kan fazla dolasmasın) kaldırıyorum soguk beze sardıgım kalıpla kompres yapıyorum ama dikkat 10 dakika fazla olmaz, sonra çıkar bir 10 dakika biraz kolunuz ısınsın,sonra bir 10 dakika daha kompres yapın Allah yardımcınız olsun.........

Melekciğim bende kullanınıyorum ama göbekten yapıyorum. Kol daha çok acır göbek veya bacaktan denesene. Benim göbek yağlı olduğu için göbekten vazgeçemiyorum :)))

yıllardır insülin iğnesi yapıyorum, hiç morarmadı..yanlış yapıyorsun demekki.Göbekten dene istersen hiçbirşey hissetmezsin hem de

Canım benim sonuçta ikiside iğne ama bu insilünden farklı.

Kan sulandırıcı olduğu için değdiği yerde hemen morarma yapıyor oda kılcal damara bile gelse kanama yaptığı için.

Canım benim sonuçta ikiside iğne ama bu insilünden farklı.

Kan sulandırıcı olduğu için değdiği yerde hemen morarma yapıyor oda kılcal damara bile gelse kanama yaptığı için.

evet öyleymiş, bilmiyorum ben onları, benim ki kalem şeklinde, karnımdan yapıyorum bikaç sn sürüyor, ne morarma ne acı oluyor. Hatta yaptım mı yapmadım mı diye unutuyorum sonra

Son düzenleme:
anladım canımmm belkı kullanılabılen kremler vardır dıye dedım sor dr'una mutlaka bısey onerır bıde eger pıhtılasma yuzunden oluosan ıgneyı gobekten yapabılıyorsun o tur ıgneleri..bende cok yedım ıgne ama hep gobekten ve kalcadan oldumm dusuk tehlıkem vardı
allah yardımcımız olsun.

Allah razı olsun canım
bende bu hafta 3 defa kan verdim,bir de kanı alan beceremedi iki defa deldi
senin ne rahatsızlığın var Allah şifa versin insallah

Bende tiroit rahatsızlıgı var yaklaşık 5 yıldır normalde 3 aydan aya vermem gerek ama bu aralar sıklıkla veriyorum çünkü degerlerim bi türlü normal çıkmıyor ya çok yüksek çıkıyor yada resmen sıfırlıyor bir türlü orta yolu bulamadı doktorum normal degerlerin altına düşerse oda iyi degil diyor her tahlil vermeye gittigimde 2 kolumda çok kötü oluyor bazen kan bile çıkmıyor elimin üzerinden alıyorlar artık.

evet öyleymiş, bilmiyorum ben onları, benim ki kalem şeklinde, karnımdan yapıyorum bikaç sn sürüyor, ne morarma ne acı oluyor. Hatta yaptım mı yapmadım mı diye unutuyorum sonra

aman öyle olsun zaten ben gecen gebeliğimde 5 ay kullandım malesef kızım melek oldu ama
bu gebeliğimde insallah 9 ay kullancam
sen kimbilir ne zamandır oluyorsundur
Allah şifa versin tüm hastalara
en büyük zenginlik sağlık

geçmiş olsun canım insallah düzelir değerlerin

Canım bu konu çok iyi olmuş arkadaşlar bir sürü faydalı ve pratik bilgiler vermişler
ben de gebe kaldığımda çok işime yarayacak bu bilgiler :))
Bence senin için en iyi çözüm kollardan yapmamak canım
göbek en az acıyan yermiş, arada da bacaktan yaptırırsın eşine, o da nasılsa gözükmez,
Bu arada eşine de hak veriyorum birine iğne yapmak çok zor olsa gerek ama bebişiniz için katlanacaksınız,
hem acısa ne olacak ki sen herşeye katlanırsın yavrun için, öyle söyle eşine:))

evet canım bir sürü bilmediğim sey ögrendim
herkese tek tek tesekkür ederim
cok faydalı oldu benim gibi insanlar için

doktorum bacagı istemedi nedense
göbegi bugün denicez iğne saatim birazdan geliyor

canım ben katlanırım zaten ama eşim anlamıyor
iğne olmayı hiç sevmez
eşimde eczacı kimbilir kaç kişiye igne yaptı bana yaparken bir tuhaf oluyor işte
herseferinde iğneyi saplayıp acıdımı diye soruyo korka korka
sen de yakında hamile kalınca insallah bu topiği okursun canım

Baklazon diye bi krem var çok iyi geliyor morluklara yaralara,benim de kolumda morluklar olmuştu bir haftada bu kremle geçirmiştimEczaneden alabilirsin

Baklazon diye bi krem var çok iyi geliyor morluklara yaralara,benim de kolumda morluklar olmuştu bir haftada bu kremle geçirmiştimEczaneden alabilirsin

canım cok tesekkür ederim ilgin için ama kendimde eczacıyım
beklazonun gebelikte kullanımı yok
ama gene de tesekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…