- 3 Mart 2017
- 1.488
- 3.539
- 133
- 28
- Konu Sahibi CocoParisien
-
Annem de öyle diyor da ben kendimi güzel hissetmiyorum.Açıkçası tavsiyem hicbir şey uygulamayın biraz kendi haline bırakın. Çünkü siz öyle de güzelsiniz. Bir de şu var gün içinde böl su içmeye çalışın. Sivilce konusunda su tüketiminin faydasını biraz gördüm. Daha fazla su içtiğim zaman daha az çıktığını gözlemledim kendimde. Hani abartmak değil ama günde bir buçuk iki litre su içerken cildimi daha iyi hissediyordum. Şimdi günde yarim litre anca içiyorumdur ve sivilceler arttı
Gümüş ağır metaldir. Sağlığa çok zararlıdır. Doktorunuz bunu hesaba katarak vermiş olmalı bi ilacı. Yine de yakın zamanda bebiş dusunuyorsaniz kullanmayın.Yok, ben henüz evde yapabileceğimi sanmıyorum. İlk önce bir şişe netten sipariş edeceğim güvenilir markaların birinden. Bakalım, işe yararsa devamını evde yaparım. Evet, içmek konusunda ben de pek rahat değilim ama zaten benim içmemi gerektiren bir durum yok şu an. Cam şişeye koyup yüzüme püskürtmeyi düşünüyorum. Fakat şöyle bir yorumları araştırdım, günlük olarak içen çok varmış. Mikro parçacık olduğu için böbrekte süzüldüğü söyleniyor.
Doktor vermedi, ben kendim araştırarak buldum. Modern tıpta kullanılmıyor zaten. Çok güçlü doğal bir antibiyotik olduğu söyleniyor. Distile suyun içerisinde mikro gümüş parçacıkların olması kısaca. Nette şöyle bir yorumlara baktığımda günde çeyrek çay bardağı miktarı içenden evdeki içme suyuna karıştırana kadar kullanan birçok kişi gördüm. O kadar zararlı bir şey olsa onlara olurdu diye düşünüyorum ama tabii abartmamak lazım. Gümüş vücutta birikme yapıyor sonuçta. Ben zaten içme taraftarı değilim pek, aknelerime lokal uygulamayı düşünüyorum.Gümüş ağır metaldir. Sağlığa çok zararlıdır. Doktorunuz bunu hesaba katarak vermiş olmalı bi ilacı. Yine de yakın zamanda bebiş dusunuyorsaniz kullanmayın.
Şöyle anlatayım mesela sivilce ergenlikte normaldir ama sonrasında anormal devam ediyorsa belki hiç bilmediğin bir şeye alerji oluyorsun vücuduna iyi gelmiyordur vücudunda fazla bir şey vardır ilginç ama benim glutene var mesela çocukluğumdan beri ekmek makarna turu şeyleri severim ama bu güne kadar tek kendini gösterdiği yer kollarımdaki kızarıklık hiç farkında bile değildim bende o kızarıklıklara hep dışarıdan müdahale yaptım kremler kürler yağlar ama gluten olay şeyleri yemeyince kendiliğinden gitti sende bir test yaptırsan alerji testi hormon testi falanTam olarak nasıl bir tedavi? Yani karaciğer detoksu vs. denememiştim ama onun da bir etkisi olmadı. Bunun dışında fast food, yağlı yiyecekler tüketmiyorum zaten ama şeker tüketimim var maalesef. Bundan dolayı rahatsızım biraz, acaba o mu sebep oluyor diye düşünüyorum ki zaten şekerin akneyi arttırdığı bilinen bir gerçek. Ama her ne kadar azalttıysam da şekeri tamamen kesemiyorum.
Hormon tahlilleri yaptırdım, normal çıktı. Ama alerji testini hiç denemedim. Olabilir aslında. Çünkü ben de sanki içeriden geliyormuş gibi hissediyorum. Teşekkür ederim.Şöyle anlatayım mesela sivilce ergenlikte normaldir ama sonrasında anormal devam ediyorsa belki hiç bilmediğin bir şeye alerji oluyorsun vücuduna iyi gelmiyordur vücudunda fazla bir şey vardır ilginç ama benim glutene var mesela çocukluğumdan beri ekmek makarna turu şeyleri severim ama bu güne kadar tek kendini gösterdiği yer kollarımdaki kızarıklık hiç farkında bile değildim bende o kızarıklıklara hep dışarıdan müdahale yaptım kremler kürler yağlar ama gluten olay şeyleri yemeyince kendiliğinden gitti sende bir test yaptırsan alerji testi hormon testi falan
ilginç gerçekten umarım bir çözüm bulursunHormon tahlilleri yaptırdım, normal çıktı. Ama alerji testini hiç denemedim. Olabilir aslında. Çünkü ben de sanki içeriden geliyormuş gibi hissediyorum. Teşekkür ederim.
Bir de şöyle bir durum var. Ben biraz geç bir yaşta regli olmaya başladım ve bu akne sorunu düzenli regli olmaya başladıktan birkaç ay sonra ortaya çıktı. Daha öncesinde mesela 13-14 yaşlarındayken yine cildim yağlıydı, 1-2 sivilcem çıkardı ama kendiliğinden geçerdi de. Kurutucu ürün kullanma ihtiyacı bile duymazdım.
Jinekologa gittim. Ultrasonla bakıldı, tahlil yapıldı. Hiçbir şey yok. Hatta ben doğum kontrol hapı başlatılır sanıyordum, ona bile gerek görülmedi.Rahimde pko varsa ,miyom varsa sivilce oluyor .Roaccutane bende alerji yaptı .Yegenim dr . cildiyeci ablamın cildi gzl oldu roaccutan la.Kıs gelsin tekrar baslıcam .Ama tto nun acnex krem var o benim yüzüme iyi geliyo .Ama ben gecince unutuyorum ,tekrar cıkıyor .Özensizim kendime .Arkadasımda roaccutane 2 yıl idare ediyor tekrar çıkıyor dedi .Bilmiyorum .....
Umarım. Sağolun.ilginç gerçekten umarım bir çözüm bulursun
Tekrar merhabalar. Merak edenler veya ileride faydalanmak isteyenler olur belki diye bu konuyu güncel tutmayı düşünüyorum.
Geçen hafta sonu bilindik iki firmadan birinden sipariş ettim. Dün bir şişe 40 ppm'lik kolloidal gümüş suyu elime ulaştı. Renk, koku, hiçbir şey yok; bildiğimiz su formunda. Hemen dün gece bileğimin iç tarafına bir alerji testi yaptım. Gümüşe alerjim olmadığını biliyordum ama ne olur ne olmaz dedim. Nitekim bu sabah kalktığımda da herhangi bir şey yoktu bileğimde.
Birkaç gün sonra aknelerim üzerinde kullanmayı düşünüyorum. Muhtemelen bir hafta içerisinde konuyu tekrar güncellerim. Lütfen bu kez kesin çözüm olsun.
Geldim geldim.Merhabalar, CocoParisien, ben de gümüş suyunu yeni duydum, 2-3 gündür bayaa bir araştırıyorum. ben de yüzümdeki geçmeyen ve sebeps,z sivilcelerden muzdaribim. Sen kullandın mı? sonuç ne oldu? bir ay sonra tekrar burayı güncellerim yazmışsın ama güncel bilgi yok, nerelerdesin? lütfen umut ol, işe yaradı de :) Gel nerdesin???
Ben kurtuldum aknelerimden. :) Ama yukarıda yorum yazan arkadaşa faydası olabilir tabii ki.Eğer herhangi bir iç hastalığınız yoksa Her akşam yatmadan önce aynı eşitlikle karıştırdığınız elma sirkesi ve suyu bir pamuk yardımıyla cildinize yedirin kurduktan sonra yıkayın soğuk suyla Ben çok faydasını görüyorum :)
Merhaba hanımlar,
Aranızda akne tedavisi amaçlı kolloidal gümüş suyu kullanan oldu mu? Birkaç yıldır aknelerimle mücadele ediyorum. Dermatolojik ilaçlar dahil hiçbir şey kökten çözüm olmayınca bir de bunu deneyeyim diyorum. Duyduğuma göre doğada bulunan en güçlü antibiyotikmiş.
Yorumlarınızı bekliyorum.
Merhaba nasil kurtuldunuz acabaBen kurtuldum aknelerimden. :) Ama yukarıda yorum yazan arkadaşa faydası olabilir tabii ki.
Hiçbir yöntem etkili olmayınca mecburen ağızdan ilaç tedavisine başlatıldım 9 ay önce. Hala da tedavim devam ediyor.Merhaba nasil kurtuldunuz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?