- 8 Kasım 2014
- 4.867
- 10.586
- 408
- Konu Sahibi Liona Esposito
-
ya google da biri yazmış, bi yakınının açlıktan elektrolit dengesi bozulmuş yoğun bakıma almışlar, korktum açıkçası. bebek emzirmesi de çok sıkıntılıCanım öncelikle geçmiş olsun. Annem yakın zamanda oldu. Panik yapma sakin ol. Bu 2. Oluşu. İlk olduğu zaman bayıltmamışlar bile. En son olduğunda bayıltarak oldu. Olduktan sonra da gayet iyiydi. Umarım güzel atlatırsın
sıkıntıları neydi pekiÇok geçmiş olsun canım. Dert etme önce annem sonra kardeşim geçen haftada babam yaptırdı tabi arada aralıklar vardı hepsinin bazı sıkıntılar yüzünden gerekti çok şükür herşey yolunda gitti korkulacak bişey yok. Herşey yolunda gidicek stres yapma rahatlat kendini.
Kardeşim yaptırdığında 16 yaşındaydı
Kafana takma lütfen sende de öyle olcak diye birşey yok rahatla biraz iyi geçicekya google da biri yazmış, bi yakınının açlıktan elektrolit dengesi bozulmuş yoğun bakıma almışlar, korktum açıkçası. bebek emzirmesi de çok sıkıntılı
yani anestezinin tutmama ihtimali de mi var?? düşer bayılırım şuraya şimdiBen çok korkmuştum ya anestezi tutmazsa canlı canlı yaparsa ya bünyem kaldırmazsa ya birşey yaparlarsa diye sedyeye geçerken titriyordum şimdi hava takıcam korkma dediğini hatırlıyorum bide gözümü açtığımda iyi misin kalkabilecek misin dediğini böyle basit olduğunu bilsem hiç korkmazmısım
Şöyle soyliym babam hastalık hastasıdır biraz midesi ile ilgili sıkıntısı vardı ama gelin görün ki adam komple mr çektirmek istiyor vücuduna nolur nolmaz....sıkıntıları neydi peki
Geçen hafta annem oldu oda aşırı stres yaptı endoskopide kolonoskopi de oldu aynı anda...arkadaşlar aranızda yaptıran var mı bunu? ya da yakınlarından yaptıran birisi. cuma sabahı kolonoskopi yapılacak bana ve beni zaman yaklaştıkça büyük bi korku sardı. 3 gündür sıvı diyetindeyim, açım, emziriyorum halsizim. bi de yarın bağırsak boşaltıcı ilaçlar içicem iyice mahvolucam. genel anesteziden de korkuyorum.
ya bana bi şey olursa? ya uyanamazsam? ya bi sorun olursa? oğlum bensiz ne yapar? çok kötüyüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?