kolonoskopi stresi

Kayinpederim yaptirdi bizde kaldi hatta... birsey yok yani sorun edecek...

valla en zor kısmı eşşek yüküyle ilaçlı suları içme kısmı.
kolonoskopide bir şey yok.
öyle ameliyat narkozu vermiyorlar zaten.

Ben yarı uyanık olmuştum 18 yasındayken. Ülserlerim vardı. Onda bile sadece bağırsağın kıvrıldığı yerden geçerken karnım ağrıdı bi tek onu hatırlıyorum doktor dürtüp ülserlerimi göstermişti. Seni tamamen bayıltırlar endişe etme. Tek sıkıntı mide bağırsak tamamen boş olduğu için yürümek bile zor geliyo başım dönüyordu tutarak götürdüler. Çıktıktan sonra istifra eder gibi kasıldım ama midem boştu hemşireler hemen çorba içirdiler ve çorbayı çıkardım sonra rahatladım. Bişeyler yedim kendime geldim başka bi sıkıntı olmadı. Tek olma yanında birileri olsun ve yiyecek de olsun. Korkma canım

Benim annem kolonoskopi yaptırdı bir kac ay önce ve anestezisiz. Korkutmak istemem ama o şekilde çok agriliymis. Uzun bir süre tuvalete çıkarken sancı falan yaşadı sebebini bilmiyorum ama geçti. Doktorunuza danisin anestezi alıp almamak konusunda. Yanlış bilgi vermek istemem çok geçmiş olsun

hiçbişey olmaz dert etmeyin ameliyat gibi bir şey değil sonuçta sadece bakılıyor. eğer şüpheli bir şey görünürse parça alınıyor ama o da canınızı yakmaz. uyanınca normal devam edersiniz.

uyutmadan da yapılabiliyor sanırım anesteziden korkuyorsanız danışın ama bence uyusanız daha iyi çünkü hatırlamamak daha iyi olur

Konu sahibi hiç korkmayın..
anlatılanlar gibi deil çünkü..
Ben anestezili oldum uyandığımda çok açtım restorant da soluğu almıştım:)
en büyük sıkıntı açlık bence bide o ballı şurup :)

Ben emzorme donemindeyken doktorum emzirme donemin bitsin oyle gel demisti. Laksatif ilac iceceksiniz. Sutten bebege de gececek. Acil bir durumunuz mu vardi? Ben de Nisan'da yaptiracagim.
o kadar acil değil ama doktor bana bişey olmaz içince emzirebilirsin dedi. sadece anesteziden sonra verme sütünü sağıp at dedi

ben de bunu hayal ediyorum direkt hatay usulü dönerciye gideceğim sanırım, ya da eve isterim

anestezi almadan mümkün değil zaten ben dayanamam ağrı eşiğim çok düşük.

Geçen yıl bende yaptırdım hem de endoskopi ile aynı anda oldu. Bende sizin gibi önce internetten bir ton şey okuyup korkudan bacaklarım titreyerek gitmiştim :) işin tek kötü yanı bağırsakları boşaltmak için verilen garip tadı olan ilaç. Uzandım sedyeye gerisini hatırlamıyorum uyandığımda eşim yanımdaydı kahkaha atıp duruyordum :)) normal hayatıma devam ettim. Ne otururken ne yürürken nede tuvalet ihtiyacımı giderirken hiç sıkıntı yaşamadım. Hiiiç korkmayın

Ben de kolonoskopi oldum gecen yıl bi uyuduğumu uyandığımı hatırlıyorum ağrı acı hissetmedim sadece öncesinde o diyeti yapmak ve berbat ilacları icmek cok sıkıntılıydı

kolonoskopi ben yaptırdım bir kaç ay önce .işlem çok kolay bayıltıyorlar zaten hiç bir şey hissedilmiyor 10 dan geriye bile sayamadan bayılmışım .ama o bağırsak boşaltıcı iğrenç tadı olan kocaman bidonda ki sıvıyı içmek tam bir işkenceydi hepsini içemedim zaten içtim çıkardım arada sabaha dek uyuyamadım o sıvı yüzünden.anestezi en kolay kısmı kolayca ayıldım ben ağrım da olmadı hiç

Ben de kolonoskopi oldum gecen yıl bi uyuduğumu uyandığımı hatırlıyorum ağrı acı hissetmedim sadece öncesinde o diyeti yapmak ve berbat ilacları icmek cok sıkıntılıydı
çok şükür oldum kurtuldum. dediğiniz gibi o diyet ve ilaç ölüm gibi. ben normalde açlığa asla dayanamayan biriyim zaten. doktora sürekli soru sorup duruyodum, ya uyanamazsam, ya işlem bitmeden uyanır hareket eder bağırsaklarıma zarar verirsem, ya kalbim durursa... doktor çeneme dayanamayıp anesteziyi verdi sonunda, en son cümlemi bitirmeye çalışıyodum uykuya direnerek. son gördüğüm şey de doktorun sırıtan yüzüydü narkozu kim bulduysa allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…