koltuğa kan bulaştı :((

adelebeyin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2013
314
50
Hergün bindiğim servisin koltuguna adet kanı bulaştı napıcam ben şimdi yaa benim oldugumu anlarlarsa felaket zaten genelde oraya oturuyorum cunku rezıl oldum :KK43:(
çıkarabılırmıyım onu acaba. servıscıyede yazk oldu ooff off :KK43:

Islak mendille vs. Silin?
Servisciye neden yazik olsun kendi silmiyordur koltuklari.

Islak mendille vs. Silin?
Servisciye neden yazik olsun kendi silmiyordur koltuklari.
kendi silmiyorda temızlık yaptrr falan extradan ne bliyim çıkarmı ıslak mendılle. onu da biri görmeden nasıl yapcam blmmıorm ya erkekte var servıste :KK43:

Bence ıslak mendil al dene oldugu kadar boyle seyler bana gayet normal gelir her kadının basına geldigi icin bu kadar utanmayın bence ortaokuldayken bize regli tanıtıp sonra ped dağıttıklarında sınıftaki çocuklardan saklama çabalarımız geldi aklıma :KK70:
yarın sileblrm kurumus olucak ıslak mendılle cıkarmıkı daha da kotu olmasın :KK43:

Kurumuş kan, zor temizlenir. Beyaz sirkeli (elma sirkesi )ve suyla bezi ıslat sonra leke olan yeri ov, ıslak mendil daha da büyütmesin lekeyi?

ruj sürer gibi yap ruju kucağına düşür bi şekilde ay rujum düştü koltuğa bulaşmış falan diye bahaneyle sil hiç silememekten iyidir
gören olmus mdur ondan suphelıyıım. vişne suyu mu alsm kı aynı lekeyı bırakmazmı ikisi

Servise binerken elinde bardak içinde kahve olsun, yanlışlıkla döküver. Hay Allah kahve döküldü diye ıslak mendili çıkar, leke çıkana kadar çabala artık.:KK58:
Aklıma başka bir şey gelmedi
:KK53:

Servise binerken elinde bardak içinde kahve olsun, yanlışlıkla döküver. Hay Allah kahve döküldü diye ıslak mendili çıkar, leke çıkana kadar çabala artık.:KK58:
Aklıma başka bir şey gelmedi
:KK53:

vişne suyunu dusundum ben ama olmmazmı

of ya derrtsız basıma dert açtım çıkmazsa nolcakk??

Sen vişne suyunu dök, kan olduğu belli olmaz zaten. Çıkmazsa yıkatır, niye bu kadar dert ediyorsunuz anlamadım?
Valla o kadar dert olunacak şeyler varken bu gülüp geçilesi bir olay. Boşver çıkmazsa seni öldürecek halleri yok.

Sen vişne suyunu dök, kan olduğu belli olmaz zaten. Çıkmazsa yıkatır, niye bu kadar dert ediyorsunuz anlamadım?
Valla o kadar dert olunacak şeyler varken bu gülüp geçilesi bir olay. Boşver çıkmazsa seni öldürecek halleri yok.

en ufak seyı dert eden bi insanım ben baskalarınn gorup benım oldugumu anlamalarından korkuyorum hep oraya oturruurum cunku rezıllık ya..

X