- Konu Sahibi miss_sunshine
-
Kızlaaaaaaaaarrr lutfen yardımınıza ihtiyacım var... Ben dun geceden beri expigment 4% kullanmaya başladım... Ama koltuk altı için. Benim koltuk altlarım koyu kahverengiydi... epilatör ve jiletten sonra iyice siyahlaştı. Aranızda hiç expigmenti koltuk altına uygulayan oldumu? ben sonuçları çok merak ediyorum. Ama daha 1 gecede rengi açıldı biraz. çok şaşkınım.yorumlarınızı bekliyorum kızlar
bu dediğin şey krem mi . biraz nlatır mısın nasıl kullandın etkili mi bende de aynı sorun var malesef
evet bence etkili bi kreme benziyor. sanki bildiyimiz nemlendirici bir krem gibi. bugun 3 cu gun olucak kullanalı. Ama koltuk altlarımda bir açılma var sanki. hatta sağlıklı bölgeyede yalnışlıkla krem sürdüm. orası bembeyaz olmuş resmen
ama bu kremi daha önce kullananlarda yazsa keşke. sonuc varmı yokmu anladrdık:44:
eczanelerde bulabilir miyim bunu ? bi de fiyatı nedir acaba
evet canim bulabilirsin:) zaten ben Bakude yasiyorum. Burda turk eczanesinden aldim. 6-8 tl arasi galiba. Fiyatida cok uygun.:)
bulursam deniycem bunu canım yuppii ucuzmuş daçok teşekkür ederimm :)
bende her gelisme oldukca burada yazmaga calisicam :) insallah kurtuluruz bu dertten
Expigmenti kullananlardan bazıları koltukaltını kızarttığını söylemiş,bende de hafif koyuluk var o yorumlardan sonra korktum kullanmaya,siz de kızarıklık yapmadı mı kızlar :/
ayy ne guzel demekki ise yariyor bu krem...meraba kızlar bikaç ay kadar önce eczaneden aldım aynı kremi ama düzenli kullanmadım. banada arkadaşım önermişti yüzündeki kararmadan dolayı ona iyi gelmişti.
Anladım cnm sonuçları yazarsan sevinirim :)
evet canim bulabilirsin:) zaten ben Bakude yasiyorum. Burda turk eczanesinden aldim. 6-8 tl arasi galiba. Fiyatida cok uygun.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?