Lekeler, Çiller Koltuk altı kararması için expigment %4

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
mutluyum-umutluyum :)))))))))))) KIZLAAAAAAAR su yazdigim kremler baya bi etkiliymis... daha 1 hafta oldu kullanali kremleri ama sonuclar harika. koltuk altimdKI izler geciyor... 1 aya kesin lekelerden kurtulacagim insallah.

nasıl kullandın peki bu kremleri sürüp yıkadın mı yoksa yıkamadın mı hepsini bir tüp karıştırdın değil mi birde gece yatmadan mı sürdün

bende kremleri nasil kullandigini ve sonucunu merak ediyorum expigment bende birinci derecede yanik yapti bugun doktora gittim normal dedi ama ara veedik ilaca simdi yanik goruntusunden kurtulmak icin krem kullaniyorum.sende bu 4 krem boyle bir etki yaptimi? Cevabini dort gozle bekliyorum.

benimde koltuk altım koyulaştı bu kremi kullanmamı önerir misiniz
tabiki doğumdan sonra kullanabilecem ben

asla doktor tavsiyesi olmadan kullanmayin ben doktor tavsiyesiyle aldim ama bende cok fazla etki yapti galiba resmeb yanik gibi oldu.ama bir hafta sonra leke acma islemine degisik yoldan devam edecegiz bakalim ne olacak insallah kurtulurum

canim ben bazen iki gun arayla kullandim, bazen 4 gun arayla. zamanla o yanik goruntusu geciyor. ben sonuc aldim. doktor tavsiyesiyle kullandim zaten bu kremleri. cok yardimci oldu. halende kullaniyorum. henuz istediyim beyazlikta degil koltukaltlarim. ama bir onerim daha var sakin fazla yogurt gibi surme kremi. sonra kizariklik oluyor, eger yinede kizarirsa korkma cok saf zeytinyagi sur. 2 gunla kullan. ama devamli kullan.aksatma.

melek gun bende kizariklik yapti. hemde nasil bi kizarikklik anlatamam, ama sonra 2 gun falan arayla surdum. bazen hic surmedim. zamanla bi baktim tenimin rengi acilmis. saf zeytinyagi varsa onuda cook kizariklik olunca sur. ise yaradigini goreceksin. ama yinede bi doktora sor derim ben. olurda cildine uymazsa sorun olur belki. ama eger cok koyu ise kolruk altin yani kahverenfiyse sadece expigment yardim olmayacak sana. acnelyse ve expigment kullan, skinoren ve locoid lipokrem. bunlari karistir iyice. cok az sur koltuk altina. sadece gece yatmadan 1 saat once sur. umarim kisa zamanda sonuc alirsin.

cok sagol canim bende expigmenti tek kullandim 15 gun sonra dayanamdim tekrar doktoruma gittimbbir hafta kullanim icin bazi kremler verdi simdi geciyor sana bu dort kremi soruyorum sen dordunu kullandgin halde mi kizariklik yapti benimki resmen yanik gibiydi hala da kizariklik var

cok tesekkur ederim bende cok korktum o goruntu gecmeyecek diye ne yapacagimi sasirdim bende doktoruma bu kremlerden bahsedecegim onun tavsiyesiyle devam edicem tekrar tesekkur ederim.

Ben expigment %4 iki ay kullandım once kizariklik kuruluk yanma yaptı ben aldırmadım eczacı en az iki ay kullan demişti .iki ayın sonunda açılma olmadı daha kotu oldu koltuk altım.onceleri hafifi koyuluk simdi bakınca tüyler hic alınmamış gibi gözüküyor. Fırsat bulduğumda dermatologa gidicem umarım dönülmez bir hata yapmamisimdir.bu bana ders oldu doktora gitmeden bir sey kullanmam artık 😔

Selam kızlar dun aksam bu dort kremi alıp uyguladim surerken kararma olan boldenin etrafinada biraz yayilmisti krem haliyle az evvel baktimki o bolgelerde yanma lekesi gibi iz kalmis su an sakinligimi koruyorum aci sizi gibi birsey yok.kararma olan bolge kahveden yesilimsi bi hal aldi bu iyi ama etrafindaki kizarikliklarin akibeti nedir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…