Koltuk altı kararmasıııı ! Nefret ediyoruumm :(

hilal1108

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
1.493
10
88
İstanbul
Arkadaşlaarr şu koltuk altı kararmasına bi çözüm bulamadım nette gördüklerimi deniyorum
ama bi işe yaramıyor kollarımı kaldıramıyorum toplum içinde artık
Varsa bilginizz paylaşırsanız seviniriimm

Canım kol altını ağdayla alma makinayla al çünkü ağda karartıyor tahriş ediyor yakıyor vs. Ağdadan kararıyor bir 2. Si aldıktan sonra pirinç yağı sür normalde hamilelikte çok kararır bende çok şükür bembeyaz hiç kararma olmadı bide bunları dene bakalım umarım faydası olur

kötü bir durum gerçekten...

bence neyden kaynaklandigini çözmelisin
yardimci olmak için söylüyorum benimkiler bembeyaz, 25 yaşindayim ve iki üç yil öncesine kadar hep jiletle aliyordum son 3 yildir makinayla aliyorum, sen bunlardan farkli bir yöntemmi kullaniyorsun?

ben peeling kreminin içine pudra döküp peeling yapıyorum agdadan sonra ve tam uzamaya başlarken çünkü bende çok batık oluyo bu sayede hem batıkları engellemiş oluyorum hemde rengi açılıyo :)

canım pudra sürersen kararma olmaz birde
tuz ile limon karışını uygula

Benimde cok siyahti dugun agdami yaptirirken kuafor arkadasim sagolsun problemimi tek seferde cozdu belki aaaaaa olurmu diyeceksin ama tek seferdeki etkisi 4yildir suruyor.
Sac acicisi surdu 2 4 dk bekledi sonra silip agdami yapti arkadasim suan bile bembeyaz ama tek dikkat eetmen gereken sey
Bu islemleri yaptiktan sonra makinadan baska birseyle almaman. Kuafor olan varsa acicinin etkisini onaylar belki denediyse...

Peki hiçbir zaman mı makineyle almıcaz ya da bir sonra ki alışımızda ki almıcaz?

ben makina kullanamıyorum ki ya ağdayla alsakk ?

Jiletle uzun süredir alıyorsan kararmayı baştan kabullenmiş olman gerek çünkü anında kapkara yapıyor
Ben de kışın sırf üşendiğimden jiletlediğim koltuk altımı yazın gelmesiyle makineye alıştırdım şimdi maşallahı var rengi normale döndü

Ay gece gece yanlış okumuşum pardon

o zaman makine almak şart ama onuda sadece kol altı ve bacak ıcın kullanabilirim bikini bölgesi icin cok cesaretlenmem lazım :)

canım bi zararı falan oldumuki bide evde yapabilirmiyiz acaba

ya bende diyorum noldu birden boyle karardi, hamilelikte karariyo demek? cok sinir bozucu bi durumda, acaba dogumdan sonra duzelir mi ki?

Tüy sarartıcı da aynı etkiyi yapar mı acaba..
Çok az bi siyahlık var düğünümde onlar olsun istemiyorum..
Deneyeyim bunu mutlaka

birde tiretin kremi var üstteki deriyi soyuyor alttan yeni bir dderi çıkmasını sağlıyor bir dönem denemiş faydasını görmüştüm hatta birkaç arkadaşımada tavsiye ettim memnun kaldılar :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…