• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koltuk altı kararmasına ve ter kokusuna çözüm arıyorum.

sudemsiiiiii

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
24
Puanlar
3
Merhaba 21 yaşındayım ben uzun süredir koltuk altımı jiletle alıyorum ama kararma yaptı ve bunu geçirecek bir şey bulamıyorum. Jiletle alan var mı koltuk altını onlar da yaşıyor mu bunu bir de ter kokusu problemi yaşıyorum bazen görseldeki deodorantı kullanıyorum sabah sıksam akşam ter kokabiliyorum kullanan var mı bunu bırakmalı mıyım siz neler önerirsiniz yarın biriyle buluşucam yardımlarınızı bekliyorum

Geçmez antibakteriyel sabun kullan arada

Merhaba 21 yaşındayım ben uzun süredir koltuk altımı jiletle alıyorum ama kararma yaptı ve bunu geçirecek bir şey bulamıyorum. Jiletle alan var mı koltuk altını onlar da yaşıyor mu bunu bir de ter kokusu problemi yaşıyorum bazen görseldeki deodorantı kullanıyorum sabah sıksam akşam ter kokabiliyorum kullanan var mı bunu bırakmalı mıyım siz neler önerirsiniz yarın biriyle buluşucam yardımlarınızı bekliyorum
Deodorantım buydu

Eklentiler

• 1000155002.webp
    1000155002.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 34
Lazere gitmeyi düşünmez misin

Kısa süreli çözüm için glikolik asit ile peeling+stick deodorant önerebilirim

O pembe deodorantı kullanma bence, çok parfümlü gibi duruyor. Daha dermokozmetik-mümkünse kokusuz bir ürün tercih et.

Banyo yaparken kullandığın temizleyiciler işe yaramıyor olabilir. Jilet yaparken kullandığın köpük/krem ne varsa o etkiliyor olabilir.

Kararma için renk açıcı kremler/serumlar var bunlar + kese yapabilirsin. Özellikle kese ve at kılı fırçasını tavsiye ederim.

Ben banyoda lif+beyaz sabunla yıkanıp, banyodan çıkınca niveanın teneke kutudaki kremini kullanıyorum. Deodorant işi değişiyor ama ben bu isananın ürünlerinden eskiden gayet memmundum artık değilim bu yüzden nivea deodorant satın aldım.

Ama mesela ben stresli gergin anlarda hemencecik terliyorum. 🥹 terlemenin çözümü yok.

Banyo yaparken kullandığın temizleyiciler işe yaramıyor olabilir. Jilet yaparken kullandığın köpük/krem ne varsa o etkiliyor olabilir.

Kararma için renk açıcı kremler/serumlar var bunlar + kese yapabilirsin. Özellikle kese ve at kılı fırçasını tavsiye ederim.

Ben banyoda lif+beyaz sabunla yıkanıp, banyodan çıkınca niveanın teneke kutudaki kremini kullanıyorum. Deodorant işi değişiyor ama ben bu isananın ürünlerinden eskiden gayet memmundum artık değilim bu yüzden nivea deodorant satın aldım.

Ama mesela ben stresli gergin anlarda hemencecik terliyorum. 🥹 terlemenin çözümü yok.
Terleme botoksu yaptırıyor bir arkadaşım erkek işe yarıyormuş

Driclor kullan koltuk altı terlemesi için

Lazer kararmayı geçirir

Ben deotak koltuk altı kremi kullaniyorum, terliyorsun ama kokmuyorsun. Kararma için ya lazer ya da ağda maalesef.

Evde lazer al şimdiden başla bir kaç seneye bebek gibi olursun

Ter demek kokmak demek değildir sporda terlediğim halde kokmam çünkü düzenli duş ve temizlik yaparım bazılarıda ne yapsa ter kokar maalesef oda başka bir rahatsızlık tabi

Terleme botoksu yaptırıyor bir arkadaşım erkek işe yarıyormuş

Driclor kullan koltuk altı terlemesi için

Lazer kararmayı geçirir

İkisi de ayna terleme miydi neydi adı ondan yapıyor. Koltukaltından çıkması gereken ter alakasız bir yerden çıkıyor daha sinir bozucu oluyor. Benimki bıyık bölgesinden bir arkadaşımınki ayaklarından çıktı.

Konu sahibi terlemek normaldir. Engellemeye çalışmayın. Ancak kokmak normal değildir. Düzenli duşunuzu alır, bakımınızı yapar, pamuklu kıyafetler giyer ve kıyafetlerinizi uygun şekilde yıkarsanız kokmazsınız.

Düzenli duşunuzu alır, bakımınızı yapar, pamuklu kıyafetler giyer ve kıyafetlerinizi uygun şekilde yıkarsanız kokmazsınız.
Ama bazı insanlar var ki terleri korkunç kokuyor ya
Duş da alsa böyle geniz yakan bir kokusu oluyor kimi insanın 😔sıradan bir ter kokusu gibi değil
Bir arkadaşımda vardı, kız bir de sporcuydu, iki dk koşunca yanında durulmazdı
Bu insanların terlemesini engellemek toplum akıl ve ruh sağlığı için gerekli oluyor

Duş da alsa böyle geniz yakan bir kokusu oluyor kimi insanın 😔sıradan bir ter kokusu gibi değil
Bir arkadaşımda vardı, kız bir de sporcuydu, yanında durulmazdı
Duşu doğru düzgün almıyorlar bence onlar. Şöyle bi hamama sokup keseleyip çitilesek mis gibi olurlar 😂😂

Bu insanların terlemesini engellemek toplum akıl ve ruh sağlığı için gerekli oluyor
Sporcu kıyafetleri maalesef belli bir zaman sonra naparsan yap terleyince kokuyor tecrübeyle sabit o yüzden o kıyafetleri atmak gerekiyor 🥲

Bence tüyleriniz icin lazere gitmelisiniz. Jiletle alindiysa kalin ve cok olduklarini tahmin ediyorum tamamen bitmezse bile lazerle onemle olcude azaliyor. Bu konuda hijyeninize dikkat edin.Dus alma sıklığınizi arttırın.mesela Antalya gibi nemli yerlerde günde bir kere duş yeterli değil. O kadar nemli ve sıcak ki. Terlediginizde , o gün duş almış olsanız bile ter kokunuz sizi rahatsız ediyorsa, saçlarınızı toplayıp vücudunuzu güzelce yıkayın. Dogal sabunlar, duş jelleri ile. Ayrıca banyodan sonra vucut spreyi kullanmaya özen gösterin.gun içinde tazeleyin. Parfum kullanıyorsanız asla ter kokusunun üzerine sıkmayın. Daha boğucu bir kokuya sebebiyet veriyor .terlemek dogal ve sağlıklı olan. Bazı küçük şeylere özen gösterirseniz daha rahat edeceksiniz. Çözümü olan bir şey ,büyütmeyin. Hepimiz terliyoruz. Ama lazer ,büyük kolaylık ve konfor sağlıyor.

ağır koku için tek çare alüminyumlu stick deodorant. karbonat limon bilmemne taşı yalan.

Lazer.

Bütçen yoksa BİM’den ağda bandı al yapıştır çek beş dakikanı almaz. Lazerden önce ben ağda bandıyla alıyordum düzenli olarak azalmıştı zaten.

nivea kullan

Y
Yeme içmeden mi bilmiyorum bir de kokusunun farkında olmuyorlar

Back
X