Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CRYSTAL roll-on var gratislerde.Çok iyi.Doğal mineral tuz,kokusuz.Teri kuruttuğu için istemediğin görünümdende kurtulabilirsin:)Kizlar merhaba koltuk altim temiz oluyor aliyorum surekli ama terliyor surekli acaba ter bezlerim iyi mi çalışıyor anlamadim koltuk altim hemen t shirtletdr yuvarlak islak oluyor ne yapacagim karbonatla yikamak digru mu rol on stick falan kullaniyorum ama o kokusunu aliyo cok kokmuyo ben goruntuden muzdaripim saolun şimdiden. ..
![]()
.Hoşbuldum canım.Uzun süre etkili bi ürün arayışı içindeyken rastlamıştım.Teri kurutuyor derken yani gün boyu içinde bi kere sürüldüğü zaman tekrar sürmeye gerek yok bu anlamda teri kurutuyor dedim.Bişey olacağını sanmıyorum gönül rahatlığıyla kullanabilirsin:)Hande hosgeldin cok mutlu oldum saol mesajın icin ama saglikki olur mu teri kurutur diyorsun ???
iBen de koltuk altimdan cok terlerim deodorantimi bol kullanirim ve yazin teri belli edicek renkleri pek kullanmam yani boyle turuncuymus pembeymis gibi ya da geceleri kullanarim yoksa terleyince islaklik hem bana rahatsizlik veriyor hem de karsimdaki insana verirKizlar merhaba koltuk altim temiz oluyor aliyorum surekli ama terliyor surekli acaba ter bezlerim iyi mi çalışıyor anlamadim koltuk altim hemen t shirtletdr yuvarlak islak oluyor ne yapacagim karbonatla yikamak digru mu rol on stick falan kullaniyorum ama o kokusunu aliyo cok kokmuyo ben goruntuden muzdaripim saolun şimdiden. ..
![]()
Tamam handecigim, bunu arastiracagim :)eczanelerde var mı bilmiyorum ben gratisten almıştım yinede sor istersen kokusu yok bildiğin deniz tuzu gibi bişey:)
Cok saol arkadasim, tam beni anlatmissin aynen islaklik oluyor, usandim biktim dedorant bol mu sikayim dedorant ne arkadaşım ? Onercegin öğrenebilir miyimm okul tshirtim falan beyaz belli olmuyo ama kisin bile koltuk altim terliyo buz gibi koltuk altimBen de koltuk altimdan çok terler
iBen de koltuk altimdan cok terlerim deodorantimi bol kullanirim ve yazin teri belli edicek renkleri pek kullanmam yani boyle turuncuymus pembeymis gibi ya da geceleri kullanarim yoksa terleyince islaklik hem bana rahatsizlik veriyor hem de karsimdaki insana verir
Ben de kışın terlerim alisveris yaparken bile her istedigimi alamiyorum bunda ter izi belli olur diye maalesefistediğimi rkadasim, tam beni anlatmissin aynen islaklik oluyor, usandim biktim dedorant bol mu sikayim dedorant ne arkadaşım ? Onercegin öğrenebilir miyimm okul tshirtim falan beyaz belli olmuyo ama kisin bile koltuk altim terliyo buz gibi koltuk altimyaaa
Bemde o irunu kullanmaya basladim bu sene ve cok memnunum gnc magazalarinda satiliyorCRYSTAL roll-on var gratislerde.Çok iyi.Doğal mineral tuz,kokusuz.Teri kuruttuğu için istemediğin görünümdende kurtulabilirsin:)
Saol arkadasim kokusu nasil rol onn un ??Kızlar ben çareyi eczanede buldum driclor isminde roll on 35 tl ye aldım sadece yaz başında 1 hafta kullanıyorsun sonra bir daha ıslaklık olmuyor
Ayyy cok saol nerde bulabilirim eczanelerde varmidir kokusu nasil cankmm[/QUOTE]post: 36835085, member: canım.Uzun süre etkili bi ürün arayışı içcanimmen rastlamıştım.Teri kurutuyor derken yani gün boyu içinde bi kere sürüldüğü zaman tekrar sürmeye gerek yok bu anlamda teri kurutuyor dedim.Bişey olacağını sanmıyorum gönül rahatlığıyla kullanabilirsin:)
Kokusu ilaç gibi bi kokuSaol arkadasim kokusu nasil rol onn un ??
Kimi insanlarda benim arkadaşlarım da boyle şeyler olmuyo ve gri tshirtlerini rhat rahatgiyoyrlar ama bu sorun cok yani insanlardaBen de kışın terlerim alisveris yaparken bile her istedigimi alamiyorum bunda ter izi belli olur diye maaleseftemizligine cok onem veriyorum kışın da aliyorum koltuk altimi zaten terliyorum koku olmasin bari diye deodorant olarak rexona kullaniyorum rollon da kullaniyorum bazen parfumumden de sıkarim koltuk altima idare ediyor bi yerdeyken falan lavaboya gidip kurulayip deodorant sıktigimda oluyor cok sicak havalarda
Eczanemember: 320100"]Bemde o irunu kullanmaya basladim bu sene ve cok memnunum gnc magazalarinda satiliyor