koltukaltım:(

Nisan.umut

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
1.268
337
323
kızlar acil birşey soram gerek.Ben 5 gün önce koltuk altıma tüy dökücü yaptım ağdayla çok acıdığı için ama çok kötü oldu hep siyah siyah kaldı.Yarında önemli bir yere gidicem ve giymek istediğim şey sıfır kol.Ağdayla denedim almadı çünkü tüyler çok kısa şu an başka ne method deneyebilirim lütfen çok acil (((

Ben koltukaltıma epilatör kullanıyorum, ağda yapamıyorum bir türlü. İlk denemede cok can acıtıyor ama ben alıştım artık hic acımıyor bile 3 hafta rahat edıyorum, iyi bir epilatörünüz varsa kısa tüyleri de alabilir.

ay keşke olsa yok ((

ay keşke olsa yok ((

Hmm Bir de lateks eldivenle epilasyon duymuştum cok memnun olanlar varmış ama hic denemedim, bakın isterseniz netten. Kolay gelsin

Edit: Kısa tüylere olacağını sanmıyorum lateksin, o yüzden bence de jilet

Son düzenleme:
Merhabalar. Ben böyle durumlarda o siyah görüntüyü pudra ile kapatmaya çalışıyorum. Umarım çözüm olur size de.

malesef jilet kullanman gerekiyor bu sefer için
ama bu sorununa acil çözüm ara
tüydökücü kremlerin filan jilletten farkı yok zaten
o siyah görüntü için yaa ada ya da lazer epilasyon yaptır

Şu an sadece kökleri kalmış koltuk altında o yüzden kötü görünüyor. Durumun aciliyeti varsa hemen bir kutu sarartıcı al ve kullan. En azından tüyler alınabilecek uzunluğa gelene kadar idare eder.

Hayatında ilk kez mi koltuk altını temizliyorsun önemli bir yere gitmeden önce?

Tüy sarartıcı olur bence..
Açıcıyı çok koy içine...
Biraz yakar ama mecbur..

Son düzenleme:
tüy dökücü de jilet gibi zaten. sen en iyisi jiletle üzerine de bebek pudrası sür cok abartmadan. siyahlıkları görünmez

bence umudunu kaybetme bende ne yazıkkı ilk once jiletle almıştım.çok kotu olmuştu.ama sonar birdaha ne krem kullandım ne de jilet hep sir ağda kullandım şuan herşeye ragmen normal ler. ama yinede kıl koklerin çıkma asamasındayken siyah gozukuyorsa bence pudra fondoten le falan kapatabilirsin. ama fondoteni abartma :KK63:

jilet bence de sarartıcı ile ben rahat edemezdim ama ne olursa olsun pudra veya fondoten kullanmayın bence. terleyince kıyafetleriniz batar hep.

Konu sahibi çoktan çaresine bakmıştır konu açılalı 1,5 ay olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…