- 22 Ocak 2010
- 1.268
- 337
- 323
- Konu Sahibi Nisan.umut
-
kızlar acil birşey soram gerek.Ben 5 gün önce koltuk altıma tüy dökücü yaptım ağdayla çok acıdığı için ama çok kötü oldu hep siyah siyah kaldı.Yarında önemli bir yere gidicem ve giymek istediğim şey sıfır kol.Ağdayla denedim almadı çünkü tüyler çok kısa şu an başka ne method deneyebilirim lütfen çok acil(((
Ben koltukaltıma epilatör kullanıyorum, ağda yapamıyorum bir türlü. İlk denemede cok can acıtıyor ama ben alıştım artık hic acımıyor bile 3 hafta rahat edıyorum, iyi bir epilatörünüz varsa kısa tüyleri de alabilir.
ay keşke olsa yok((
tek çarenn jilett canım
kızlar acil birşey soram gerek.Ben 5 gün önce koltuk altıma tüy dökücü yaptım ağdayla çok acıdığı için ama çok kötü oldu hep siyah siyah kaldı.Yarında önemli bir yere gidicem ve giymek istediğim şey sıfır kol.Ağdayla denedim almadı çünkü tüyler çok kısa şu an başka ne method deneyebilirim lütfen çok acil(((
Hayatında ilk kez mi koltuk altını temizliyorsun önemli bir yere gitmeden önce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?