- 29 Mayıs 2012
- 1.269
- 121
- 113
bence gerek yok ama sen ısrar ediyosan ıkeada bu var
![]()
Tsk ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence gerek yok ama sen ısrar ediyosan ıkeada bu var
![]()
mor odaya renk katar aslında, hoş olur. siz çıplak gözle daha net görürsünüz.
bir de, benim de oturma odam gri- beyaz koltuklarım, kırlentlerinde mor çiçekler var. ve benimde aklımda mor perde vardı, o yüzden takipteyim konunuzu.
Canım aslında koltukların çok güzel ama keşke köşe koltuk alsaydin bence yerleştirme hatası var tv sabit demişsin peki tvnin altına masanı koysan konsolu yan duvara camın önünde de oturma grubunu dizayn etsen belki daha derli toplu durur bence bide böyle dene ayrıca koltuklarina kirlentte hardal ve moru düşün harika olur
Çiçek halıya değil koltuğa yakışmadı bence...
değişik değişik kullan işşte :)
halınız ne renk evinizin resmi varmi forumda
ben demiştim füme veya gri değil o evet çok doğru koyu kemik rengi bu yüzden de morla gri kadar kolay kombinlenemiyorBugun kumaşci gezdim gene cnm hangi kumaşciye girersem girseyim bulamadigim icin kırlenti yanimda goturdum
Istikbalde riva füme kumaaş gri olmasi gerekirken kumaşcilarda koyu kemik rengi cikti![]()
forumda yok. halım çoğunlukkla beyaz gri, siyah kırmızı da var biraz ( )
ben demiştim füme veya gri değil o evet çok doğru koyu kemik rengi bu yüzden de morla gri kadar kolay kombinlenemiyor
sen beğen yeterki tatlım benim, madem yastıkta da mor düşünüyosun muhakkak aksesuarlarla başka bi renk kat odana aşırı korkma renkten ısınsın odanEvet bu renk gri kadar kolay kombin olmuyor canim,.
Ama bence bu renk yani koyu kemik rengi (yogun olarak gri ve bi miktar sari renklerden oluşuyor) bu iki renkte ayri ayri mor rengine yakistigi icin ben ikisinin birlesmis rengini yani koyu kemik renginide yakistiriyorum mor rengine., aslinda gri koltuk olmamasi daha iyi cunku gri soguk bir renk ve bu renk daha sicak gunkuk oturcagim icin atmosferi daha sicak tutar diye dusunuyorum canim
Hadi ya ne bileyim o detayi cikartma imkanim yoktu sabitti bizde koltuktan vazgecmedik artik saglam olsun diye cokmu kotu duruyor
sen beğen yeterki tatlım benim, madem yastıkta da mor düşünüyosun muhakkak aksesuarlarla başka bi renk kat odana aşırı korkma renkten ısınsın odan![]()
Çok kotu değil ancak görüntü daha göze hitap eder bir görüntü olabilirdi.çünkü iki takimin tarzi fakli olmus.istikbal disnda birçok marka daha var çok sağlam kaliteli ve ayni zamanda da zarif.bn istikbalinin ürünlerini çok klasik buluyorum sürekli ayni tarz modeller etrafında donup duruyorlar.
önce bu yastıklarını nasıl yapmak istiyorsan yap da tatlım ona sonra bakarız olmaz mıHardal rengini fazla sevdigimi soyleyemicem ki aslinda hardalida yakistiriyorum ben bu durumda napabilirim sence cnm minik 2 tane ufak pembe veya fuşya renk yada mavi renk 2 minik kirlent diktirip 3lu kanepelerimin ortasina koyayimmi ki ?
hangi markalası önerirsiniz acaba merak ettim?Çok kotu değil ancak görüntü daha göze hitap eder bir görüntü olabilirdi.çünkü iki takimin tarzi fakli olmus.istikbal disnda birçok marka daha var çok sağlam kaliteli ve ayni zamanda da zarif.bn istikbalinin ürünlerini çok klasik buluyorum sürekli ayni tarz modeller etrafında donup duruyorlar.
hangi markalası önerirsiniz acaba merak ettim?