• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koltuklarim geldi kizlar sonundaaaaa

Sizce Hangi Tarafi Kullanmaliyim?

• Koltugun Düz Tarafını Kullanmalisin.

OY: 12 52,2%
  • Koltugun Cicekli Tarafini Kullanmalisin.

OY: 11 47,8%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
duvara tablo,resim, saat vs bişeyler assanız daha iyi olur bence. koltuklara cicekli yastık iyi duruyor ama kırrlenteklemesi yapabilirsiniz bence

Sanırım ben olsam bir renk daha eklerdim bu salona cunku fümede mürdümde baya koyu göstermiş salonu.
Kırlenti 2şer tane değilde daha bol kullanmayı dusunmezmisin canm?
Mesela füme sarı mürdüm gibi renklerde.
Sarıdan gozun korkmasın hardal sarısı fln olabilir yada daha baska bir renk

Eki Görüntüle 1505460 Eki Görüntüle 1505462 Eki Görüntüle 1505461

Canim sen hakliydin kararimi verdim 5.ayin ortasinda diktiricem ins

Sadece mor koyu kaliyor ama hardalida fazla yakistiramadim cunku halımda bi miktar bej var..

Bu yuzden mor ve bej 2 tane kirlent koyacagim sen hakliydin 2 kirlent daha guzel okuyor tek mor boguyor diye dusunuyorum fon perdemide koltugun renginde dusunuyorum cnm..

Orta sehpada alicam ama benbeyaz alsam uyumlu oluyor ama gozum bu agac li sehpalarda cok guzeller cokmu kotu durur boyle bi sehpa alsam?

agac-orta-sehpa-modelleri.jpg

agac-sehpalar-designcoholic-22.jpg

agac-sehpalar-designcoholic-6.jpg

Bu tarz orta sehpa odada sırıtırmı agac gorunumlu bayiliyorum niyeyse :KK45:

Bide koltugumun alt kısmında ahsap gorunumlu deri var ya ne bileyim birazda ona guvenir gibi oldum :KK45:

Olmadi beyz alcam :KK49:

Kırlent ekleme yaparsam cok durmaz dimi iyi dururmuki
bence daha iyi durur. Komsumun da koltuklari sizinkine benziyo, kirlent almis birkac tane, daha hos durmus..renkli kirlentler alun bence.bir de masanin yerini degisseniz daha iyi olur, masanin yerine berjerleri koyarsaniz, masayi da koltuklarun bitininde giriste karsiya koysaniz daha iyi durmaz mi acaba

Canim sen hakliydin kararimi verdim 5.ayin ortasinda diktiricem ins

Sadece mor koyu kaliyor ama hardalida fazla yakistiramadim cunku halımda bi miktar bej var..

Bu yuzden mor ve bej 2 tane kirlent koyacagim sen hakliydin 2 kirlent daha guzel okuyor tek mor boguyor diye dusunuyorum fon perdemide koltugun renginde dusunuyorum cnm..

Orta sehpada alicam ama benbeyaz alsam uyumlu oluyor ama gozum bu agac li sehpalarda cok guzeller cokmu kotu durur boyle bi sehpa alsam?

agac-orta-sehpa-modelleri.jpg

agac-sehpalar-designcoholic-22.jpg

agac-sehpalar-designcoholic-6.jpg

Bu tarz orta sehpa odada sırıtırmı agac gorunumlu bayiliyorum niyeyse :KK45:

Bide koltugumun alt kısmında ahsap gorunumlu deri var ya ne bileyim birazda ona guvenir gibi oldum :KK45:

Olmadi beyz alcam :KK49:
bence hiç hoş değiller ama zevk meselesi tabi güzellik göreceli bir kavram...
asıl önemli olan şu ki senin odana asla uymaz tatlım

bence daha iyi durur. Komsumun da koltuklari sizinkine benziyo, kirlent almis birkac tane, daha hos durmus..renkli kirlentler alun bence.bir de masanin yerini degisseniz daha iyi olur, masanin yerine berjerleri koyarsaniz, masayi da koltuklarun bitininde giriste karsiya koysaniz daha iyi durmaz mi acaba

Evet aynen bej ve mor ayarlayacagim cok tsk ederim

bence hiç hoş değiller ama zevk meselesi tabi güzellik göreceli bir kavram...
asıl önemli olan şu ki senin odana asla uymaz tatlım

Evet dimi uyumsuz oldu aslinda dogayi andiran seyleri cok severim ben ondan galiba.. o zaman beyaz sade bi orta sehpa alicam mecburen..

bu ikisinden birisini secicem

modern-beyaz-orta-sehpa-modeli.jpg

lckortsbyz2-500x500.jpg

Ilk resimdeki orta sehpa guzel cnm. Agac olanlar senin odayla cok alakasiz. Guzel de degiller cnm zaten bence

Ilk resimdeki orta sehpa guzel cnm. Agac olanlar senin odayla cok alakasiz. Guzel de degiller cnm zaten bence
http://sehpamodelleri.name.tr/resimler/modern-beyaz-orta-sehpa-modeli.jpg

bu çok güzelmiş, dikkat etmen lazım odayı iyice daraltmasın. çok büyük alma yani bence

O sehpalar fazla guzel degil zaten ama baska agac modelliler var cok begeniyorum bayiliyorum ama nette bulamadim..

O diger beyazlar cok guzel ozellikle o ilk orta sehpa cok guzel aama cok buyuk

Ikinci ikeanin orta sehpasi oda orta halli bakalim o tarzlarda dusunuyorum kizlar o ilki gibi yada ikinci beyaz orta sehpalar gibi

O sehpalar fazla guzel degil zaten ama baska agac modelliler var cok begeniyorum bayiliyorum ama nette bulamadim..

O diger beyazlar cok guzel ozellikle o ilk orta sehpa cok guzel aama cok buyuk

Ikinci ikeanin orta sehpasi oda orta halli bakalim o tarzlarda dusunuyorum kizlar o ilki gibi yada ikinci beyaz orta sehpalar gibi
ben senin yerine olsam yani öyle küçük salonum olsa ve üstelik çocuğun da var orta sehpa düşünmezdim canım ben kullanmıyorum alanı daraltıyo ve halıyı kapatıyo diye ne bileyim ben sevmiyorum özellikle küçük salonlarda

ben senin yerine olsam yani öyle küçük salonum olsa ve üstelik çocuğun da var orta sehpa düşünmezdim canım ben kullanmıyorum alanı daraltıyo ve halıyı kapatıyo diye ne bileyim ben sevmiyorum özellikle küçük salonlarda

Haklisin cnm ertelesem iyi olur bu istegimi kizim icinde tehlikeli olur hem

Back
X