koltukta uyuklayan koca

Canim su anlatdiklarin kesinlikle senin evliligine zarar verecek bir durum maglesef
bunu senin yaliniz basina cozmenede sanirim imkan yok cunku 3 senedir yapmadigin kalmamis adama ama degistirememisin ,
boyle devam ederse cok buyuk sorunlar yasaya bilirsin buyuk ihtimal ,
benim sana tavsiyem bir profosyonelden yardim alman lazim aile terepisti , evlilik terapisti , yada en azindan bir pskolokdan yardim alman sart bence !!
kesin esin gitmek istemeyecek ama boylede devam ederseniz tamamen kop bilirsiniz , en azindan ben rahatsizlandim yardima ihtiyacim var diye ikna ede bilirsin,
bizimde baska bir turlu sorunumuz olmustu " ay delirecegim ben cok rahatsizlandim doktora gitmem lazim" dedim randevu aldim ve gunum gelince beraber gidelim dedim ve esimle girdim pskologa sozde bana yardimci olacakt ama beraber bir terapi gibi oldu cok iyi gelmisti tavsiyem bu benim!!
seninde bu yasadiklarin hic normal degil erkegi bu kadar rahat birakmak iyi olmaz canim yerimseniben
baskasi dikatini cektimi hayatina hareket katdimi ucu verir Çok üzgünüm çoook

beste arkadasimizin edigi gibiyse sorun oda olabilir! , tv siz uyuyamiyorsa mutlaka bir tv al yatak odasina ve beraber yatin sarilarak uyumalisiniz !!!

yorumlari ben kendi dusuncemi yazdiktan sonra okurum o yuzden gec gordum ama valla bacim sende tek carenin bir profosyonelin cozebilecegini anlamisin , bu kararindan cayma ve bir an once carsine bak hic normal degil sana yapilan resmen saygisizlik Çok üzgünüm çoook gecenin bir yarisi gelipde hopur hopur kadini yataga yaliniz savan ve koltuga devrilen adamin sonu hic hayir olmaz bence klava:

madem kocan tv karşısında uyuklamayı seviyor,
sende yatak odasına bir tv al

Siz de onun yanına kıvrılın kanepeye onunla birlikte uyuyun, sürekli böyle yapın...Sorarsa da " benim yerim , senin yanın" dersiniz :asigim:
Zaten daha ertesi gece kendiliğinden " hadi yatağımıza gidelim " dicektir , tabi her tarafı uyuşacak daracık kanepede ve bir daha orda uyumak istemeyecek yerimseniben

bence burda tek suclu var oda TELEVIZYON kötükedihüso

bence siz TVyi yok edin .. cöpe mi atarsiniz .. hurdaciya mi verirsiniz .. orasida size kalmis bisey lülülülülülü ..

benim eşimde tam bir futbol hastasıdır ve bizim ev stadyumdan farksızdır.canım bişey istiyosa napar eder onu ordan kaldırıp uyandırırım.yok değilse istediği kadar uyuyup tv seyredebilir zevki o çünki.bunun için kavga etmeye değmez bence.akşama kadar çok çalışan ve yorulan bi eşim var.tabiki eve gelince gönlünce davranıp dinlenicek.ne istiyosa yapabilir.ama ben istiyosam istediğimi alırım.sanırım anlatabildim

benim eşimde arkadaşın bahsettiği tipten ne yaparsan yap degişmiyor hala tv başında uyuyor buarada 15 yıllık evliyim

benim eşimde arkadaşın bahsettiği tipten ne yaparsan yap degişmiyor hala tv başında uyuyor buarada 15 yıllık evliyim

ondan bitanede bende var.hatta bugün ayni konu yüzünden tartistik ve ise gitti ve bende tel actim aksama sakin eve gelme dedim,kapiyi acmayacagim anahtari yan dönderip oturucam bakalim ne olacak.kötükedihüsohergün ayni dert,ya televizyon basinda uyur ya elinde nintendo hicbiri olmasa bile sohbet yok ayyy ne yapcam ben bu adamla ya.bu arada bende 15 senelik evliyim.zamanla düzelir deme ben 15 senedir düzeltemedim.:mymeka:

ay cok yasayin emi
cok güldüm valla yorumlariniza, yani esinize söylediklerinize
kapiyi kilitleme, yok arkadaslar gelsin vidi vidi etsin,
tvyi hurdaciya var,at kir, yoket
süpersiniz

valla banada evlenmeden önce biri anlatsaydı bende gülerdim buda sorunmu derdim ama iş başa gelince anlaşılıyor durumun vahimliği.olanlar anlıyor zaten beni.ne yapsan ne etsen ne diller döksen ne arkadaşlara anlattırsanda boşşşşşş.....yahu insan ilk olarak kadın olarak önemsenmediğini,istenmediğini,arzulanmadığını hissediyor.yani ne bilim birlikte yatıp birlikte yatmak kural olmasada evliliğin gerekliliğinden biri.yat tek başına,uyan tek başına.bekarlığımdan ne farkı var birde üstüne sinir ol.ikinci olarakda kontrolü eline alamadığı için daha bir sinir oluyor insan.ricalarıma,isteklerime,üstelemelerime,ikaz ve en son olarakda tehditlere hiç aldırış etmeyen bir insanla yaşıyorsun.''napiim ben böyle alışmışım ''deyip çıkıveriyor işin içinden.tamam diyorum alıştıysan ve bu konu aramızda ciddi problemler yaratıyor ve sen halledemiyorsan bırak bana kendini ben düzene sokayım seni diyorum.bu alışkanlığından ben vazgeçireyim diyorum.gel yatalım dediğimde gel benle uyuyorsanda gel uykun olmasada gel.ama sen sabaha karşı geldiğimiz zamanlarda bile geçiyosun tv nin karşısına.olmuyor olmuyor olmuyooorrrrr.çok zor benim kocam.böylesini burada bile daha okumadım.çok zor benim işim.doktorluğuz!!!!!!!!!!!:1no2:

tembel bir kocaya sahipsiniz sanırım... bence bir ilişki uzmanına başvurun tabi tek başına değil eşinizle beraber.. kabul etmeye ikna edin.. madem sizi dinLemiyor eger doktoru da dinLemezse, onu sizsiz bırakın belki aklı başına gelir...

Ay inanamıyorum benim eşimin tek tür olduğuna inanıyordum:roflol: Ben alıştım artıkkaydirigubbakcemile3 ilk günlerimizde yatak odamızda birlikte uyurduk hemde birbirimize kenetlenerek :asigim: ama sonra koltukta uyuklamalar ve yatağa gelmemeler başladı hep uyandırıp götürürdüm yatağa sonra yatak odasına aldım tv yi yemeklerden sonra yatak odasında yatakta tatlılar çerezler yenmeye başladı tv tekrar içeri tekrar yatağa götürmelerkaydirigubbakcemile Bu böyle birkaç sene sürdü Ben hamile kalınca eşimi yatakta istemez oldum çünkü eşim yatakta çok serbest yatıyo ve bebeğimide benide eziyodu bir uyanırım kafası karnımın üstünde böyle hep yapışır bana yapışık ikiz gibiydikdelikafadulden neyse sonra bebeğim oldu o oturma odamızda bizde kızımla yatak odamızda Kızımla yan yana uyuyoz hafta sonları erken uyandığında bazende hafta içi gelir yanımızda üçümüz uyuruz tabi eşim arkamda kızım önümde uyur maazallah bebeğimi ezmesinde:roflol: Eşimde gençliğinden alışmış böyle uyumaya hee bu arada ben uyuturum yanına yatarım sonra yatak odasına kızımın yanına giderim saçları kaşınmadan uyumazdasırnaşık şey Ama bu büyük bir sorun değil bence tabii cinsel yaşamınızı etkilemezse o öyle uyumaktan keyif duyuyo bırakın öyle uyusun sizde yanına uzanın uyuduğunda tutup kolundan sakince yatağa götürün...

ya aynısından bende de var. 10 yıllık evliyim.3 aylıktan beri kayınvaliden tv önünde beslemeye başladığı ve tv önünden hiç ayırmadığı için bu hale gelmiş.benimki üstüne yemeğide tv karşısında yer. masada da değil bir tepsiye koy yere otursun tv karşısında yesin.çok zevk alıyor masada sıkılıyor. evin heryerinde tv var bizde.tv karşısında uyur ve belgesel seyreder sürekli( her türlü konu hakkında bilimsel söyleyecek bir sürü şeyi vardır )
şimdilerde bebeğimiz var eve gelince baktı oğlanda seyrediyor o yüzden o uyuyana kadar tv açılmıyor.hatta geçen çok güldüm oğlumla oturmuşlar oynuyolar bu sıkılmış tv seyretme krizi tutmuş digitürkte müzik kanlalrı varya balıklar yüzen arka planda onu açmış. oğlan diyo bu kanalı açınca seyretmiyo :))) o ne seyrediyosa artık:)))
ben bunu bir aralar çok dert etmiştim oturup konuştuk eşimle bende kitap okumadan uyuyamıyorum hımm aynı şey dedik ikimizde kendimizi değiştirmeye çalıştık bende o da uyuyamadık o beni uyutup (uyuduğumu sanıp)salona geçti o salona geçince ben kitap okudum :)))sonra yatak odasına tv aldık vs vs. unuttumuşum bile yaşadıklarımızı bu konuyla tekrar aklıma geldi paylaşmak istedim.
aslında biz de bu durumun bana dokunan bir tarafı yoktu başından beri.dışardada çok vakit geçirdiğimizden aşk meşk romatizm ilgisizlik vs vs konularında bir problemim yok hatta çok eğlenceli bir evliliğim var.eve gelince onun tv karşısında uyuklamasıda batmıyo sanırım bu yüzden.yada baktık değişmiyoruz saldık gitti ama şikayetçide değilim şuan.bende film koliğim ona da benim filmlerim batmıyo sanırım.o beni kısıtlamadığı sürece bende onu kısıtlamıyorum.
yani diyeceğim tv seyretmesini engellemenin bir çözümü yok o bir şekilde devam ediyor ama diğer etmenleri değiştirebilirsiniz.Sizinle ilgilenmesi vsvs konularında destek alabilirsiniz.

benim eşimde eve geç gelir yoğun çalışma temposu var yemeğini yedikten sonra gece haberlerini izlerken uyur bu durumuna çok tepki versemde işe yaramadı napıyım çok yoruluyorum diyo

tv sesi olmadan uykuya dalamam!!
insanlarin bazi aliskanliklari yillar gecsede degismez
evde bir ses olmadigi zaman hele tek basimaysam uyuyamam
esim careyi yatak odasina tv alarak buldu
esimin evde olmadigi geceler sabaha kadar salonda uyuklardim
artik rahatim
tv karsisinda uyuma meselesine gelince
benim esimde bunu cok yapar özellikle yorgun oldugu günlerde beraber ztv izlerken bir bakmisim adam homurdanmaya basliyor
gidiyorum hayatim hadi yataga olmadi cimdikliyorum üzerine su dökmekle tehdit ettimmi tamamdir hemen ayaga kalkiveriyor
baktimki uyanmiyor bagiriyorum burda uyu eger seni kaldirisam benden kötüsü yok falan
sonra sessizce yatga gelip sariliyor bana
ama bunu hic kendime bu kadar sorun yapmadim
cünkü isi gercekten cok yorucu sabaha kadar is ile ilgili sayikliyor uykusunda bile is o derce yani
sonrada üzülüyorum cok yoruluyor diye

arkadaşlar bi yere kadar tamam bende normal görüyorum.bunu zaten herkes yapar.evimiz yatılı okul değilki saat 12 oldumu ışıklar kapansın herkes yorganını çekip uyusun.ama her gece her gece bu böle.yaşam tarzımız oldu bu yani.tamam yanındada uyduğum oluyor,gidip kaldırdığımda oluyor herrrrşeyi yaptım kızlar inanın.bakın mesela dün gece yani sabaha karşı 6 da geldi yatağa.saldım artık karışmıyorum.artık böle böle evin ne bereketi kaldı ne uğuru yani.bi yatak adabı vardır.daha önce bilmiyorsan bilen biriylede yaşıyorsan ona ayak uydurur insan.böle böle diyorum ya ne romantizim kaldı ne bişi çoğu şeyi tüketti bu durum.bugün dahada gerginim ya offffff

benimkide bazen yapıyo bunu..bi kez salonun balkon kapısını kapatmaya gitti
yataktan kalkıp,gidiş o gidiş orda uyuya kalmış:)))))))
ben yanımda olmadığını farkettiğim zaman bi bağırıyorum salona gidiyo sesim zaten oda geliyooo..
sonrada ben popişimii dönüp yatıyorum sinirimden...
bende sevmem çünkü...
tartıştıımızda da ayrı yatmayı sevmem..ilk zaman yapıyoduk bunu şimdi kızsak da aynı yatakdayız...

bence hic umursama artik,yatmaya giderken bile ,haber vermeden git,,,
senin sessiz ve umursamaz tavrini gorunce yataga gelecektir,ve hatta sevismeyinde,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…