Bunun gibi 2 tane daha var.İnş. Canım canı sıkkın belli arkadaşın
Geri aldım sözümü, kasti yapılmış diğer ortaya çıkardıklarına bakınca görülüyor.
Kibleyin arkadaşlar yetti artık resmen trollük yapıyorlar.
Mune ye mesaj attım duruma el koyar inşallah.
Bende baska uyeyi hunharca kibledim:) ne konu kapandi ne kendi ban aldi. Eski konularla ilgili kural degisti galiba.
Eh çoluk çocukla uğraşacağız demektir.
Böyle giderse buranın da tadı tuzu kalmaz.
Ben yazdım başka bşr konuya da.Ozellikle 2009 yilina karsi bir takiklik var. :)
Amac ne bilmiyorum ama harbi sinir oluyorum..
Bazen ben 1 ay onceki konuya ulasmak icin git Allah git kac sayfa geri gidiyorum daraliyorum. Teee 2009 konusunu bulmak icin?! Bilmiyorum valla hic iyi niyetli gormuyorum.Ben yazdım başka bşr konuya da.
2009 da yaşanan bir travma var.
Anne 3 atmış 2 tutmuş olabilir.
Beşiğin korkulukları kurşun kaplı olabilir
Ya da inşaate topları kaçtı
Bazen ben 1 ay onceki konuya ulasmak icin git Allah git kac sayfa geri gidiyorum daraliyorum. Teee 2009 konusunu bulmak icin?! Bilmiyorum valla hic iyi niyetli gormuyorum.
Angel, geyikten biz dusmeyelim mapisa
Aynen bende yasadim ayni durumu. Bu gidisle biz ban yersek sasirmam. Bu hortlatma olayina karsi garip bi sessizlik var cunku.Bende baska uyeyi hunharca kibledim:) ne konu kapandi ne kendi ban aldi. Eski konularla ilgili kural degisti galiba.
konu hortlatıcılarına akıl vrmek gibi olmasın amaBazen ben 1 ay onceki konuya ulasmak icin git Allah git kac sayfa geri gidiyorum daraliyorum. Teee 2009 konusunu bulmak icin?! Bilmiyorum valla hic iyi niyetli gormuyorum.
Angel, geyikten biz dusmeyelim mapisa
Hahahahahaha bende baktim en son sayfaya gidince kendini 2009 cennetinde buluyorsunkonu hortlatıcılarına akıl vrmek gibi olmasın ama
konuyu tarihe göre sırala deyince teeee milattan önceki konuları bile görebiliyosn
Eşiniz degistimi ?
Bu konu hortlatma olayi durmazsa, bizde yapalim bari. Napalim zaten yasak degilmisHahahahahaha bende baktim en son sayfaya gidince kendini 2009 cennetinde buluyorsunzevkli bisi herhaldeki surekli yapiyorlar. Birtane de ben mi portletsem acaba
onlar pörtletince ben gercekten merak ediyorumHahahahahaha bende baktim en son sayfaya gidince kendini 2009 cennetinde buluyorsunzevkli bisi herhaldeki surekli yapiyorlar. Birtane de ben mi portletsem acaba
Tamam ozellikle konu sahibi hala aktif bir konu bulcam. Sirf sen merakta kalma diye.onlar pörtletince ben gercekten merak ediyorum
Bu konu hortlatma olayi durmazsa, bizde yapalim bari. Napalim zaten yasak degilmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?