koltukta uyuklayan koca

Kanepe’ye Dönüşen Baba diye bi cocuk kitabi varmis. siparis et ve koltugun yanına koy sabah okusun

Link vermeyim "kanepeye dönüşen baba radikal" yaz google'a cok hoş anlatmış. Hayrettin bey bir sabah Kanepe olarak uyandi diye bi yazı

Yine mi 2009 konusu yaa
Biz de tavsiye veriyoruz burda

Bazen bende google dan tarattığımda buradan eski bir konu çıkıyor.. Aktifse üye insanın sorası geliyor , aynı mı hala diye ?

Bu eski konulara neden bu kadar kızılıyor pek anlamıyorum..
Eğer amaç varsa eski konular yeniden gündeme gelebilir bence.

Geri aldım sözümü, kasti yapılmış diğer ortaya çıkardıklarına bakınca görülüyor.

Ben yazdım başka bşr konuya da.
2009 da yaşanan bir travma var.
Anne 3 atmış 2 tutmuş olabilir.
Beşiğin korkulukları kurşun kaplı olabilir
Ya da inşaate topları kaçtı
Bazen ben 1 ay onceki konuya ulasmak icin git Allah git kac sayfa geri gidiyorum daraliyorum. Teee 2009 konusunu bulmak icin?! Bilmiyorum valla hic iyi niyetli gormuyorum.

Angel, geyikten biz dusmeyelim mapisa

Bazen ben 1 ay onceki konuya ulasmak icin git Allah git kac sayfa geri gidiyorum daraliyorum. Teee 2009 konusunu bulmak icin?! Bilmiyorum valla hic iyi niyetli gormuyorum.

Yok işte konuları patlatıyorlar
Bence de en iyisi susalım biz

Bende baska uyeyi hunharca kibledim:) ne konu kapandi ne kendi ban aldi. Eski konularla ilgili kural degisti galiba.
Aynen bende yasadim ayni durumu. Bu gidisle biz ban yersek sasirmam. Bu hortlatma olayina karsi garip bi sessizlik var cunku.

konu hortlatıcılarına akıl vrmek gibi olmasın ama
konuyu tarihe göre sırala deyince teeee milattan önceki konuları bile görebiliyosn

konu hortlatıcılarına akıl vrmek gibi olmasın ama
konuyu tarihe göre sırala deyince teeee milattan önceki konuları bile görebiliyosn
Hahahahahaha bende baktim en son sayfaya gidince kendini 2009 cennetinde buluyorsun zevkli bisi herhaldeki surekli yapiyorlar. Birtane de ben mi portletsem acaba

Hahahahahaha bende baktim en son sayfaya gidince kendini 2009 cennetinde buluyorsun zevkli bisi herhaldeki surekli yapiyorlar. Birtane de ben mi portletsem acaba
Bu konu hortlatma olayi durmazsa, bizde yapalim bari. Napalim zaten yasak degilmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…