• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koltuktan Çıkmayan Kedi Çişi Kokusu

inehsit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2019
37
79
88
27
Arkadaşlar kedimiz düzenli olarak evdeki koltuğa çişini yapıyor. Vazgeçirmek için her yolu denedik ama maalesef başarılı olamadık bu yüzden artık uğraşmaktan vazgeçtik.
Şu an istediğim tek şey koltuktan çıkmayan çiş kokusundan kurtulmak. Farklı yöntemler denedim. Sirke, karbonat, beyaz sabun, koltuk silmek için deterjanlar vb. ama koku anlık olarak geçse de asla tamamen geçmiyor. Sadece hafiflemiş oluyor. Koltukta oturmadan önce, kokuyu almamak için oda spreyi sıkıyorum üstüne ama bu çok kısa süreli bir çözüm oluyor.
Benzer bir durum yaşayan, tavsiye verebilecek olan var mı?
 
Aspirin temizlik spreyler i çok etkili canım onu dene bi de benim kedim erkekti değişik bi koku bırakırdı çişten daha ağır onun kokusunu çıkarmıştı
 
Back
X