- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
Peki makinenden memnun musun?benim kol kıllarımda erkeklerin ki gibiydi hatta bazı erkeklerin bakıyordum benden daha az :)))
bu sene philips lumea aldım şimdi misss gibi hiç kıl yok :)
yok etme garantisi vermiyor ki yani kıllar gene çıkıyor ama azalmış ve çok geç neden zarar versin :)Peki makinenden memnun musun?
Birde bikini bölgesi için uygun mu.?
Sağlık sorunlarına neden olabiliyormuş.Bu yüzden dr'ler tavsiye etmiyorlar.Almak istiyorum ama muallaktayım.
Doktorlar tavsiye etmiyorsa hiç kullanmayalım.Lazerin en iyi çözüm olduğunu biliyorum fakat cilde veya herhangi bir yerimize zararı olabilir diye düşünüyorum.Mesela x-ray ışınlarının vücuda zararı varmış.Tabii lazer epilasyondaki farklı bir ışındır belki.Peki makinenden memnun musun?
Birde bikini bölgesi için uygun mu.?
Sağlık sorunlarına neden olabiliyormuş.Bu yüzden dr'ler tavsiye etmiyorlar.Almak istiyorum ama muallaktayım.
Teşekkür ederim canım.Yumurtalıklara zarar veriyormuş diye kk da okumuştum.yok etme garantisi vermiyor ki yani kıllar gene çıkıyor ama azalmış ve çok geç neden zarar versin :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/philips-lumea-tecrubelerim.721223/
bu konuyu mutlaka incele
Benim bilgim kesin değil ama burada bir konuda okumuştum.Yine sormak lazım.Doktorlar tavsiye etmiyorsa hiç kullanmayalım.Lazerin en iyi çözüm olduğunu biliyorum fakat cilde veya herhangi bir yerimize zararı olabilir diye düşünüyorum.Mesela x-ray ışınlarının vücuda zararı varmış.Tabii lazer epilasyondaki farklı bir ışındır belki.
Param olsa da alsam keşke.Biz philips lumiacılar olarak lumia öneriyoruz ben kollarımı hiç almıyordum lumiayı alınca alıyorum artık jilet yapıpmemnunum 3. Seans 4 ü yapıcam yüzde 90 yerinde çıkmıyor
Maalesef açık renklerde etkisi yokLumea kullanan arkadaşlara bir sorum olacak.. Acıtıyor mu?
Ve açık renk tüyleri, kökü de sarı olanları bitiriyor mu? Zira ben yıllardır ağdaya gittiğim güzellik salonunda epilasyonun benim tüy yapıma uygun olmadığı bilgisini almıştım. Açık kumralım, tüylerim de açık renk, etkili olmazmış makinalar..
Valla benimde alıcak durumum yoktu ama bezdim kıllardan 24 ay taksitle aldım napim pisman değilimParam olsa da alsam keşke.
Yuzunuzde denedinizmi lumeayi nasil.Biz philips lumiacılar olarak lumia öneriyoruz ben kollarımı hiç almıyordum lumiayı alınca alıyorum artık jilet yapıpmemnunum 3. Seans 4 ü yapıcam yüzde 90 yerinde çıkmıyor
Bibi yüz ve kollarda kullanıyorsun ya, günlük dışarı çıkarken güneş koruyucu sürmeyi unutma, çünkü bronzlukta da lazerde yanık yapabiliyormuş..Biz philips lumiacılar olarak lumia öneriyoruz ben kollarımı hiç almıyordum lumiayı alınca alıyorum artık jilet yapıpmemnunum 3. Seans 4 ü yapıcam yüzde 90 yerinde çıkmıyor
Ne kadar ki??Param olsa da alsam keşke.
Öğrenciyim. Para biriktirip alırım artık.Valla benimde alıcak durumum yoktu ama bezdim kıllardan 24 ay taksitle aldım napim pisman değilim
En iyisi philips lumea deniliyor.Fiyatı 900 lira civarı.Ne kadar ki??
Evet hatta en çok yüzüm bıyığım için istemiştim canım memnunum bıyıklarım yok sayılır sakal kısımı favorilerde tek tük ama daha yeni sayılır 3 seans olduYuzunuzde denedinizmi lumeayi nasil.
Dışarı pek cıkmıyorum canımBibi yüz ve kollarda kullanıyorsun ya, günlük dışarı çıkarken güneş koruyucu sürmeyi unutma, çünkü bronzlukta da lazerde yanık yapabiliyormuş..
Benim kollar da bitti resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?