Kolumdaki koyu kahverengi ben..

dideemm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2008
91
0
86
38
Kayseri
kızlar mrb, benim ki dert değil ama dert sayılır :)
seneye düğünüm var, çok mutluyum fakat, kolumda doğuştan olan ben var. yaklaşık 4 cm çapında ve tam da dirsek hizasında iç tarafta. koyu kahve rengi ve üzerinde kıllar var. kısa kollu giydiğimde tepkiler genelde "aaa o ne, koluna ne olduuu!!!" oluyo. ve surtaları da aynen bu: :/
en güzel olmak istediğim bir günde, (uzun kollu da giyemeyeceğimden), sizce nasıl bi çözüm bulabilirim.
önerilerinizi bekliyorum :)

sanırım geçici bi çözüm istiyosun aklıma tek çare kalıcı kapatıcılar ya da fondetenler fln geldi

kapatıcı veya fondötenle geçecek değil, çünkü benimin yüzeyi pürüzsüz değil pütürlü, yani derimde kabartı şeklinde :/
napcam ben yaaaaaa pufff

Ya eğer bi çözüm bulunmazsa çok takma bencee zaten o gün gelinliğin,saçın vb çok güzel olacağı için kim gelip moralini bozacak ki ? Sen araştır biraz daha belki bilgisi olan biri vardır bulamazsan da dediğim gibi çok fazla sorun etme kendine güven eminim herkesi öyle de kendine hayran edebilirsin :)

canım hiç baktırdın mı benine, parça aldırıp test yaptırdın mı? bazıları tehlikeli oluyor. kuzenimin kalçasında vardı dediğin gibi baya büyük bi ben, kıl da vardı üstünde, ve o küçükken küçüktü beni, kendisi büyüdükçe ben de büyüdü. doktora gitti, benden parça aldılar baktılar filan, alınmasını uygun gördüler. hem psikolojik olarak da onu rahatsız eden bir durumdu, tam kalçasının altındaydı, bikini filan giyemiyordu. alınması çok iyi oldu onun için. sen de hem sağlık açısından, hem de psikolojik açıdan doktora bi görünüp neler yapılabileceğini öğrenebilirsin, hem belki kalıcı bi çözüm getirirler.

bilmiyorum hiç göstermedim doktora korktum açıkçası, alınması sakıncalıysa diye, ama gelinlik giyeceğimi düşününce sorun eder oldum

kapatıcı veya fondötenle geçecek değil, çünkü benimin yüzeyi pürüzsüz değil pütürlü, yani derimde kabartı şeklinde :/
napcam ben yaaaaaa pufff

aynı şekilde kuzeniminki de pürüzlü ve pütürlüydü. benlerin de türleri var, bazıları ilerki zamanlarda sorun yaratabilirmiş, kuzeniminki de onlardandı. tam olarak teknik açıklamasını bilmiyorum tabi. ama bi cildiyeye filan görünebilirsin, baktırmakta fayda var.

bilmiyorum hiç göstermedim doktora korktum açıkçası, alınması sakıncalıysa diye, ama gelinlik giyeceğimi düşününce sorun eder oldum

Bence de aslında bi doktora göstermek iyi fikir olur , sakıncalıysa da alınmaz ki zaten onlar bilir yani

teşekkür ederim canımm :)

önemli değil canım ne demek, umarım faydalı olmuşumdur.

korkcak bişy yok canım normal muayene olur gibi bi göster bakalım doktor ne dicek.

ten rengi bir bantla kapatsam mı ki diye düşünüyorum, doktora gitmekten çekindiğim için baktırmak aklıma gelmemişti ama haklısınz, ten rengi bantla kapatıp fondötenlesem çok mu kötü durur ki

büyütecegın bişiy degıl canım bu kucuk bi operasyonla aldırabılrsn madem bu kadar rahatsız edıyor

canım önce doktora görün tabi ama sağlığın açısından problem taşımıyorsa gelinliklerle kullanılan müthiş eldiven modelleri var. hatta diktireceksen gelinliğini terzin gelinlik kumaşınan da yapabilir. dantel bile olsa kapatır diye düşünüyorum.. hemde değişik bir hava katar.. tek omuzlu gelinliğin ters koluna bir adet bile giyebilirsin bence.. hem bilezik takanlar mutlaka olacaktır, kolunda acımaz böyle olursa sakın sorun etme ogün en güzel sen olacaksın eminim

didemcim benim de çenemde dedigin doğum lekesinden var ama kıl yok ten rengimden daha koyu renkte kahverengi. lazerle geçiyor ama kışın ameliyat yapılması gerekiyor. ben bu kış yapıtcaktım ama kasım gibi yaptırabilcem artık havaların soğuması gerek

görüntüsünden ziyade kötü huylu olup olmadığına baktırman lazım

doğum lekesi değil bu muhtemelen konjenital dev kıllı nevüstür bu.
bi dermatoloğa görün ya da plastik cerraha.
plastik cerrah alır benini.
zaten bunlar kötü olabiliyor ileride hem de rahatsız oluyormuşsun aldır kurtul.

kızlar, hepinize çok teşekkür ederim. eldiven fikri hoşuma gitti rengarenk34
ama doktora da mutlaka gidicem, sağlık sorununa yol açar diye bugüne kadar göz ardı etmiştim, onunla yaşamaya alıştım ben bu yaşa kadar, ama yazın gelgelelim sorun oluyo toplum içinde...

yardımcı olabilmeme sewindim canım. aldırsan bile benini eldiven aklında olsun:76: hep mutlu ol takılma küçük kusurlaraaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…