Kolumdaki koyu kahverengi ben..

bence doktora goster, aldirmanda sakinca yoksa aldir gitsin, hem dugunune daha varmis o zamana kadar izi bile kalmaz, sadece dugunun icin degil yazin da rahat edersin insanlarin gozleri ister istemez takilir seni de rahatsiz eder, ben de aldirdim bi tane.

Allah mutlu etsin..

Gelinliğinizin modelinden bir parça tül kumaş ile kolunuzu kamufle etmeyi denersiniz.
Hani bileklik gibi ama bunu kolunuza uyduracaklar.
Gelinliğnizi diken kişi kesin birşeyler düşünür bu konuda.

tatlım merhaba eğer geçici çözüm istiyorsan eğer olabilecek gibiyse gelinliğindeki bir çiçekten kolunada bağlayarak aksesuar yapabilirsin

bilmiyorum hiç göstermedim doktora korktum açıkçası, alınması sakıncalıysa diye, ama gelinlik giyeceğimi düşününce sorun eder oldum

bence doktora gitmeye hiç korkma . eğerki alınmasında sakınca yoksa bi kaç tetkikten sonra ertesi gün bile alırlar seni doktorlar. benim bi arkaşın yüzünde vardı. üst dudağın üstünde, büyüktü biraz. aldırdı ve yara izide kalmadı . ama yapacaksan ilk başta yara izi oluyor düğününe göre erkenden yaptır çabuk karar ver ve amilyattan hiç korkma çok rahat geçmişti arkadaşımın.

bu arada düğün hayırlısı olur inşallah.

kısa bir notta ekliyim amilayattan aşırı derece korkuyorsan yaptırma. sonuçta kolunda pek gerekli değil. :)

en kısa çözüm kalıcı kapatıcı fondoten birde gelinliğin kol kısmına ten rengi astar diktire bilirsin en azından rengi açar

teşekkürler kızlar, eldiven fikri aklıma yattı gibi ekleyebilirsem beğendiğim bir modeli paylaşayım fikirlerinizi alayım.

slm ben yüzümden 3 tane ben aldırdım hiç korkulcak birşey değil.bunun için plastik cerahına gitmen gerekiyo.bence aldır ve kurtul:)

canım benimde kolumda aynı seninki gibi bir ben var insanlar görünce aynı seninkinde olduğu gibi tepki veriiyorlar.. cildiyeye gittim zararsız dedi çok istiyosan alalım dedi ben de rahatsız olmadığım için aldırmadım ...

kızlar paylaştığım resim gözükmüyo mu, fikir verecek olan yok mu
yine de doktora gitmekten korkuyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…