bence doktora goster, aldirmanda sakinca yoksa aldir gitsin, hem dugunune daha varmis o zamana kadar izi bile kalmaz, sadece dugunun icin degil yazin da rahat edersin insanlarin gozleri ister istemez takilir seni de rahatsiz eder, ben de aldirdim bi tane.
Gelinliğinizin modelinden bir parça tül kumaş ile kolunuzu kamufle etmeyi denersiniz.
Hani bileklik gibi ama bunu kolunuza uyduracaklar.
Gelinliğnizi diken kişi kesin birşeyler düşünür bu konuda.
bence doktora gitmeye hiç korkma . eğerki alınmasında sakınca yoksa bi kaç tetkikten sonra ertesi gün bile alırlar seni doktorlar. benim bi arkaşın yüzünde vardı. üst dudağın üstünde, büyüktü biraz. aldırdı ve yara izide kalmadı . ama yapacaksan ilk başta yara izi oluyor düğününe göre erkenden yaptır çabuk karar ver ve amilyattan hiç korkma çok rahat geçmişti arkadaşımın.
bu arada düğün hayırlısı olur inşallah.
kısa bir notta ekliyim amilayattan aşırı derece korkuyorsan yaptırma. sonuçta kolunda pek gerekli değil. :)
canım benimde kolumda aynı seninki gibi bir ben var insanlar görünce aynı seninkinde olduğu gibi tepki veriiyorlar.. cildiyeye gittim zararsız dedi çok istiyosan alalım dedi ben de rahatsız olmadığım için aldırmadım ...