• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolumu Yaktı..

davranışının geçici olduğunu düşünüyorum...Allah yardımcınız olsun..

Gazi olması üstelik halen tedavi görüyor olması bence suan her hareketini meşrulaştırır. Kızma söylenme gönül koyma hakkımız yok. Allah önce onun sonra da sizin yardımcınız olsun.

Başlığı okuyunca çok sinirlendim. Ama konuyu okuyunca ne diyeceğimi bilemedim. ALLAH ikinizin de yardımcısı oldu.

Yarın bir gün size bir sey yaparsa .ayağinizi belinizi sakatlamaya calışirsa....bir an önce psikolojik tedaviye başlamalı bence.cok seviyorsunuz .onun da yaşadikları zor.allah yardımcisı olsun.ama psikolojik tedavi gormesini sağlayın mutlaka.hatta birlikte gidin.sonuna kadar destek olun tabi .ama bu sürede de kendinize dikkat edin.

Onun şuan yanıkları düşündüğünü sanmıyorum eminim tek derdi ayaklarıdır.
Hırçınlığıda buyüzdendir ki bu çok normal ama çakmakta neyse...
Protez ayak gibi biley yapılacak mı böyle bi ihtimal var mı ? Eskisi gibi olmasada bişekilde yüreyebileceğini bilmesi iyi gelecektir
Birlikte tedavi olun şu durumda sadece onun değil seninde tedaviye ihtiyacın var

Eski konunuzu hatırlıyorum, çok takdir ediyorum sizi. Yerinizde başkası olsa bu kadar sabırlı davranmazdı kaçıp giderdi...
Ama biraz da kendinizi düşünmeniz gerekiyor bu kadar da saf verici olmayın.
Eğer psikolojik destek görmezse bu yaptığının çok daha kötülerini yapabilir. Siz de sanki ne yaparsa yapsın ona hak verecek gibi duruyorsunuz. Evet yaşadığı çok kötü bir durum, ama ondan sonraki hayatında yaptıklarından sorumlu değil gibi bir düşünce yapısına girmeyin.

psikolojik tedavi görüyor mu? görümüyorsa acele başlaması lazım.

sizin tavrınızda ekstra bi yumuşaklık veya ekstra bi sertlik yok. ama tedavi şart.

çok çok çok zor....allah yardımcınız olsun :(

Doktoruna bu olayı anlatın
Psikolojik tedavi görüyorsa psikoloğuna da anlatın.
Görmüyorsa görmesi için sebep olabilir.
Böyle kalmasın.

Mutlaka doktorunun haberi olsun.

Kuzum daha once konusmustuk.
Ne yapti acaba diye aklimdaydin dunden beri.
Ne diycegimi bilemedim ben simdi ya.
Off.
Psikolojisi cok bozulmus. Belli. Destek lazim. Ben olsam belki bende yapardim. Ofkeli bi insanimdir. Dusunsene vucudun yanik icinde, ayaklarin yok..ben uzerine ozur bile dilemezdim. Tam neler cektigini bilmedigim halde.. dusun.

Kk olarak baska bi bahane uydurmanda yardimci olalim bence sana. Gururu kirilmasin. Psikologtan destek almasi lazim sevdigin Apinklady Apinklady

Doktoruyla konusun psikolojik destek veriyorlar bildigim kadariyla gazilere. Allah yardimciniz olsun

gazinin yaşadıkları çok çok zor. Rabbim kimseye yaşatmasın ancak sen onun şamar oğlanı olarak ona yardımcı olamazsın.
yaşadığı travmayı dr yardımıyla atlatmalı. seni yakarak ya da kırarak atlatamaz, sen de bunlara müsade etme ki, güçlü bir şekilde her zaman onun yanında olabilesin.

evlenmek için çok acele etme lütfen, önce gerçekten ak mı kara mı bu çocuk onu anla. ne kadar psikoloji bozuk olursa olsun kolunu çakmakla yakması çok çok çok saçma, mantıksız, ben olsam kıyameti koparırdım orda. ayrıl demeyeceğim ama acele etme lütfen.

Pas ve Kemik diye bir yabancı film vardı o geldi aklıma. Zor bir film ama bazı süreçleri anlamak için oldukça da gerçekçi, izleyebilirsiniz. Orada kadın iki bacağını kaybediyor daha sonra aşkı buluyor vs.
Allah şifa versin size de kolaylıklar dilerim.

Çok üzüldüm, kızamadım.
Hakli olarak psikolojisi bitik. Ikinizin de yardım alması gerek bence.
Allah yardımcınız olsun.

Back
X