Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aile PlanlamasıKolumuza takılan spıral acılllll yardımm edın
arkadaslar bugun adetımın 5.gunu kola takılan spıralı bugun takabılır mıyım.sızden cevap beklıyorum olursa hastaneye gıdecem bırazdan.bılen arkadaslar ne olur cevap yazın
merhaba herkese.
benim bildiğim o yöntemin adı: deri altı korunma yöntemi. yani "implant" adı sanırım.. bende o yöntemi düşünüyorum. ama doktorumla enine boyuna konuşmam lazım. yan etkilerini, hormonel durumlar üzerindeki etkilerini falan..
bilen varsa yazarsa seviniriz tabi..
arkadaslar 1 haftadır yoktum cevap yazamadım.bana bır akrabam oyle soyledı.kola takılan spıral var onu yaptırabılırsın dıye ınternetten arastırmaya fırsatım olmadı fazla.zaten kola takılan spıral yazınca da pek bı sonuc cıkmadı.ayrıca arastırdıgım kadarıyla adetlı olmadan da takılıyormus..
Bu yöntemi bende araştırdım ama adet düzeninde bozulma en sık yaşanan yan etkisiymiş..Dr un söylediği kadarıyla, bu yöntemle korunmaya başlayan kadınlardan bazıları aylarca adet göremeyebilir bazılarıysa ayda iki kere adet olabilirmiş...Adet miktarında da artma veya azalma olabilirmiş....Bunları göze alıp taktırmamıştım...