Kolumda bir kitle var. Birkaç yıldır. Bileğimin yukarısında iç kısmında derinin altında fındık gibi. Aynısından bacağımda da vardı. Doktora gittim. Doktor, aynısı bende de var, yağ bezesi, önemli değil dedi. Ben de kolumdakini de önemsemedim. Ama birkaç gündür sancı yapıyor. Ne olabilir, yorum ve düşüncelerinizi bekliyorum.
Bugün ağrımıyor.
rica ederim :) yağ bezesinde elma sirkesi, sıcak havlu koymak vb etkili oluyor, bezeyi yavaşça küçültüp yok ediyor..inşallah bir an önce geçer, siz de tedirginliğinizden kurtulursunuz.Bunu da deneyeceğim. Çok şükür ağrı yok bugün.
gcmis olsun kuzm oncelik le bendede aynisi vardi bilegimde aldirdim ameliyatla cok sukur simdi cok iyiym bence doktora gidip konusup aldirmalisinKolumda bir kitle var. Birkaç yıldır. Bileğimin yukarısında iç kısmında derinin altında fındık gibi. Aynısından bacağımda da vardı. Doktora gittim. Doktor, aynısı bende de var, yağ bezesi, önemli değil dedi. Ben de kolumdakini de önemsemedim. Ama birkaç gündür sancı yapıyor. Ne olabilir, yorum ve düşüncelerinizi bekliyorum.
Merhaba bende bu dediklerini yaptim ama bi faydasini gormedm sonunda aldirdimGanglion kisti olabilir mi. Bende de oldu 2 3 kez. Doktorlar mudahale etmiyor. Zamanla geçiyor merak etmeyin. Tülbent ya da bandajla bağlayın hatta kistin üstüne 1 lira koyun öyle bağlayın. Kendi kendine erir. Eskiler öyle yaparmıs ben de çareyi öyle buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?