• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolunda bir kitle var

Nuraydan

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2017
252
197
18
50
Kolumda bir kitle var. Birkaç yıldır. Bileğimin yukarısında iç kısmında derinin altında fındık gibi. Aynısından bacağımda da vardı. Doktora gittim. Doktor, aynısı bende de var, yağ bezesi, önemli değil dedi. Ben de kolumdakini de önemsemedim. Ama birkaç gündür sancı yapıyor. Ne olabilir, yorum ve düşüncelerinizi bekliyorum.

Kolumda bir kitle var. Birkaç yıldır. Bileğimin yukarısında iç kısmında derinin altında fındık gibi. Aynısından bacağımda da vardı. Doktora gittim. Doktor, aynısı bende de var, yağ bezesi, önemli değil dedi. Ben de kolumdakini de önemsemedim. Ama birkaç gündür sancı yapıyor. Ne olabilir, yorum ve düşüncelerinizi bekliyorum.

Sıvı toplanması olabilir eklem yerinde mi bileğin

Ganglion kisti olabilir mi. Bende de oldu 2 3 kez. Doktorlar mudahale etmiyor. Zamanla geçiyor merak etmeyin. Tülbent ya da bandajla bağlayın hatta kistin üstüne 1 lira koyun öyle bağlayın. Kendi kendine erir. Eskiler öyle yaparmıs ben de çareyi öyle buldum

Benim abimin vucudunun bir cok bolggesinde var onlardan. Ani kilo degisimi yasadiysaniz ondan kaynakli bile olabilir. Bazende vucut bunlari kendisi durduk yere bile uretiyor yapiya bagli olarak. Zararsiz yag bezeleri. Ama bazen bu bezeler agri yapip buyuye biliyor. İltahaplaniyor kizariyor. Boyle bir durum yasarsaniz yeniden doktora gidin. O zaman cok kucuk bir operasyonla onu hemen aliyorlar. Korkmaniza gerek yok

Ganglion kisti malesef bende de var dönem dönem çok sancı yapıyor.
Doktor ameliyat günü vermişti ama hamile olduğumu anlayınca iptal ettik.
Şuan hafif şiş ama bazı dönem kocaman bir ceviz kadar bile oluyor ve benim 2 bilegimde de var :( işim sürekli klavye ile olduğundan olmuş

Benim elimde vardı. Yüzük parmagimin ic kısmında küçücük bişeydi. Doktora gittim zamanla geçer dedi ama ağrı yapıyordu. 15 dakikalik bi operasyonla alındı.

ganlion kisti bendede var. doktor ameliyat dedi agrın yoksa ameliyatada gerek yok dedi. ayrıca bazıları üstüne bozuk para yapıştırınca geçicegini iddia ediyor:) denemedim ama yapıp küçüldüğünü söyleyen var

Kitle demeyin Allah korusun, yağ bezesidir o..
Aynısından bende de var, sol kolumun iç kısmında bilek kısmının bayağı yukarısında.
Elimle bakınca fındık tanesi kadar bir sertlik ve derinin altında oynuyor.
Dr elle muayene de etti röntgen de çekildi, kötü birşey demedi.
Alınması gerekir ama ağrı sancı vs yapmıyorsa ona da gerek YOk dedi .
Bende 3-4 yıldır duruyor.
Bana hiçbir sıkıntısı yok şimdilik.

Ağrı yapıyorsa ciddi olabilir. Korkutmak istemem ama iyi bir doktora görünün. Hiçbir problem de olmayabilir tabi, yağ bezesi de olabilir.

gcmis olsun kuzm oncelik le bendede aynisi vardi bilegimde aldirdim ameliyatla cok sukur simdi cok iyiym bence doktora gidip konusup aldirmalisin

Ganglion kisti olabilir mi. Bende de oldu 2 3 kez. Doktorlar mudahale etmiyor. Zamanla geçiyor merak etmeyin. Tülbent ya da bandajla bağlayın hatta kistin üstüne 1 lira koyun öyle bağlayın. Kendi kendine erir. Eskiler öyle yaparmıs ben de çareyi öyle buldum
Merhaba bende bu dediklerini yaptim ama bi faydasini gormedm sonunda aldirdim

Back
X