Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kadinlari son konusma diye cagirip öldürüyorlar bu adamda bana hic tekin gelmedi.Kolyeyi kargo yap yoksa polise sikayet edecegim de verdiklerinide iste ben nasil verdiysem sende ver hepsini kargo yap de.
Çöpe atmam tabii kii ama satarım muhtemelen dediğim gibi iyi bir marka, ve gerçekten pahalı. Ben verdiysem o da bana onları verebilirdi bence ve verirken yok istemiyorum falan da demedi gayet rahatlıkla aldı, aklıma gelmemişti aslında istemek ama kolyemi vermeyen bir insandan almak isterdim herhalde
Üniversite sınavını kazandığımda annem almıştı, isimlerimizin yazılı olduğu, kalpli , küçük pirlantalari olan bir kolye. yıllardır hiç çıkarmadım hep boynumdaydı, duştan duşa, uyurken çıkarırdım kopmasın diye. Onun evinde kaybettim çok aradım bulamadım, ona sordum o da bulamadığını söyledi ayrıldıktan sonra fotoğrafını attı, buldum diye ama vermiyor şimdi de
Kanıt olarak elinde mesajlar duruyorsa şikayet etmekle tehdit et hatta direk edebilirsinde. Evine gitme çevrede bakkal ceya dükkan varsa versin sen ordan al güven olmaz bu devirde eski sevgiliye/kocaya
evine git diye istiyor iste
abinle git sakin tek gitme
kizlar boyle boyle ekslerinin evine gidince camdan düşüp (?) ölüyorlar. bu ulkede gunde 2 kadin ailesi ya da yakin cevresi tarafindan öldürülüyor buna göre davran