- 12 Aralık 2016
- 1.066
- 1.269
- 133
- Konu Sahibi Strongerwoman
-
Hmm.. Acaba kendi ismimi de yazdirsam ikisini bir mi taksamYani dövme falan eşinin çocuğunun ismi güzel duruyorda kolye saçma geliyor bana ..
Tesekkur ederim. Aslinda ben hic dusunmeden yazdırmıştim. Bana hitap ediyor. Ama öyle biraz dalga geçer gibi söyleyince çıkardım. Garip mi diye sormak istedim benim gibi baskalari da varsa normaldir:) yoksa kendi ismimi de yazdırıp takayim cekmecede durmasinKişiye göre değişir. Benim tercih edeceğim bir şey değil ama size hitap ediyorsa boşverin başkalarını. Içinizden öyle geliyor ve bu tarz şeyler seviyorsanız bu sizi ilgilendirir.
Tesekkur ederim. Aslinda ben hic dusunmeden yazdırmıştim. Bana hitap ediyor. Ama öyle biraz dalga geçer gibi söyleyince çıkardım. Garip mi diye sormak istedim benim gibi baskalari da varsa normaldir:) yoksa kendi ismimi de yazdırıp takayim cekmecede durmasin
Ne güzel:)) aslinda bende cevremi takmazdım ama özellikle esimin ailesi o kadar kınayıcı, elestirel ve dar kalıplı ki. Moralimi bozmak istemiyorum artık cogu seyi laf söz olmasin diye yasamaya başladım. Sizin gibi destek lazım bana biraz :)♡Bana da manasız geliyordu ama yaptırdım ve severek takıyorum eşimin ismini. Kedimin fotosunu da telefon kabı yaptırdım hatta :))) kim ne derse desin siz begeniyorsaniz gerisi boş.
sadece eşinin adı varsa biraz tuhaf ama bir kaç kişide aile kolyesi gördüm kendi adını çocuklarının adı falanMerhaba kizlar. Basit bir sey olucak ama kafama takıyorum çünkü herkesin gördüğü bişey kolye :)) isim yazılı kolyeler var ya, eşimin ismini yazdırmıştım ben. Bir kac kere taktim da ailemden görenler aa senin ismin ahmet mii diye şaka yapti sizce abes mi ya
Benimki tam tarif ettiginiz gibi esim dogum hediyesi olarak yaptırmıştı üçümüzün de adı yazıyor cok da seviyorumsadece eşinin adı varsa biraz tuhaf ama bir kaç kişide aile kolyesi gördüm kendi adını çocuklarının adı falan
Daha çok oluyor benceBenimki tam tarif ettiginiz gibi esim dogum hediyesi olarak yaptırmıştı üçümüzün de adı yazıyor cok da seviyorum
Onu yapanlar 5 yaşında mı acebaMerhaba kizlar. Basit bir sey olucak ama kafama takıyorum çünkü herkesin gördüğü bişey kolye :)) isim yazılı kolyeler var ya, eşimin ismini yazdırmıştım ben. Bir kac kere taktim da ailemden görenler aa senin ismin ahmet mii diye şaka yapti sizce abes mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?