ben ewdeyım ew sureklı 26 derece yanı bıldgın patlıoz sıcaktan
140tl gelıo
ac kapa yaptgn ıcındr yanı ıse gderken kısıkta yak ewe gelınce az cogalt bnce tabi
her dk yanıo bnmkı derecelı ama bnm ewımde cok yaıtımlı sanırımbide derece hiç yok nokta nokta işaretler var sen bide süreli yakıyomussun ben kapatıyrmya ondan sanırım ama düşününcede sacma geliyr azcık yakıyrm cok ödüyorum
her dk yanıo bnmkı derecelı ama bnm ewımde cok yaıtımlı sanırım
her dk yak bnce cnku her acıp kapamanda o ateslemek ıcın cok fazla enerjı harcıo anladınmı . bı anda çook enerjı harcıo ateslerken yanı. hep yanık kalsın bnce anmde ole derdı bana bnm ılk kısım ewımde anne ewımdede bole yapıolardı anmler kapamazlardı hıc.
rıca ederım canm denemekte fayda var bı ayda ole dene bakalımacıkcası annemde cok derdi bunu ben genede pek anlam veremezdim denedik sanırım haklıymış senin yazdıklarında cok mantıklı saol cnm
Kesinlikle aç kapa yaptığınız için o kadar fazla geliyordur fatura
Aslında hiç kapamasanız hep kısıkta yansa daha tasaruflu
Hatta peteklerden birini kapatmak bile fazladan yakılması demektir
bu tamamen evın yalıtımına baglı bızım ev yalıtımsız alt kat. bıze de kapatmayın dedıler bızde deneyelım dedık yaktık 200 tl fatura geldı. eskı sısteme gerı donduk.
ev ısı yalıtımlı ara kat ıse kısık da deneyebılırsınız yoksa bosa denemeyın
evınız yenıymıs ondan da soguk olur. once bınanın ısınması gerekır. bıraz da acık deneyın sureklı dusuk ayarda olsun bı de öle bakın.
bızde sureklı dusuk ayarda yaktık cok geldı fatura. cunku bızım ev yalıtımlı deıl eskı ev bı de zemın kat yak yak ısınmıyo. yenı evımız ısı yalıtımlı ama daha tasınmak nasıp olmadı.
inş oda olur hayırlı olsun buarada. dün karar verdik cnm artık hep kısıkta yıkıcaz 1 ay denicez eğer fazla gelirse size ödeticem
tsk edrım cnm. bana ödetme sakın ben denedım bıze cok geldı bı de sen dene bakalım
arkadaşlar bizim evde ECA kombi var. biz evde iki kişiyiz eşim ve ben ikimizde çalışıyoruz bu yüzden akşam 5den önce evde kimse olmuyor evi otel gibi kullanıyoruz. bizde kombiyi 5den sonra yakıyrz evimiz ufak diyede kısık derecede bile ev hemen ısınıyor. zaten 10 dada yatıyoruz kapatıyrz doğalgazı. herneyse gecen ay faturamız 53ml geldi bu ay haftasonları full yaktık ama gene en düşükte 110ml geldi şok oldum. acaba kapatıp actığımız içinmi bize fazla geliyor yoksa başka problemmi var çünkü bi arkadaş biz hiç kapatmıyrz en düşükte yakıyrz bide 73 geldi dedi yani günde o 24 saat yakıyor ben ise 5 hiç anlam veremedim:18:
Çoğumuz Duşa Girdiğimizde Sıcak ve Soğuk Suyu Açıp Ilıklaştırırız..
Bu Faturanın Fazla Gelmesine Sebebiyet Veriyor..
Su Isı Derecenizi 40'a Ayarlayıp Duşa Girin Sadece Sıcak Suyu Kullanın..
40 Derece İnsan Vücudu İçin İdealdir..
Faturanızdaki Değişimi Göreceksiniz..
Ayrıca, Kombiyi Sürekli Açıp Kapatmakta Faturayı Etkiliyor..
Hoşçakalın..
arkadaşlar bizim evde ECA kombi var. biz evde iki kişiyiz eşim ve ben ikimizde çalışıyoruz bu yüzden akşam 5den önce evde kimse olmuyor evi otel gibi kullanıyoruz. bizde kombiyi 5den sonra yakıyrz evimiz ufak diyede kısık derecede bile ev hemen ısınıyor. zaten 10 dada yatıyoruz kapatıyrz doğalgazı. herneyse gecen ay faturamız 53ml geldi bu ay haftasonları full yaktık ama gene en düşükte 110ml geldi şok oldum. acaba kapatıp actığımız içinmi bize fazla geliyor yoksa başka problemmi var çünkü bi arkadaş biz hiç kapatmıyrz en düşükte yakıyrz bide 73 geldi dedi yani günde o 24 saat yakıyor ben ise 5 hiç anlam veremedim:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?