Yaa çokmu karışık olduKafam dondu yeminlen:)
Biraz:) canim heryer sabitleyince daha iyi degil mi? Bu sekilde oda isisi cok dusecek ve isitmak icin daha fazla yakman gerekecek. Tabii bu benim dusuncem, arkadaslar ne dicek bilmemYaa çokmu karışık oldu
Ama akşam 10 dan sabah ikibuçuğa kadar oturma odasını kullanmıyacamBiraz:) canim heryer sabitleyince daha iyi degil mi? Bu sekilde oda isisi cok dusecek ve isitmak icin daha fazla yakman gerekecek. Tabii bu benim dusuncem, arkadaslar ne dicek bilmem
Düşük zaten oturma odası fazla kulanılmayacak ben gündüz iş güç deeken açarım ısınır ve kaplar açık kalacakHer gün böyle şu petek bu petek mi uğraşacaksın. Onun yerine kombi ayarını düşür evden çıkarken, gelince yükseltirsin.
Tamam ama oda isisi belki dusecek atiyorum 17-18 dereceye.. o odayi aksam geri isitnak istediginde acacaksin tekrar..daha fazla enerji harcanacak benceAma akşam 10 dan sabah ikibuçuğa kadar oturma odasını kullanmıyacam
Bende bunu merak ediyordum daha fazla yakarmı ve kızımın odası ayrıydı ama kışın çok üstünü açıyor yatağı odaya taşıdıkOturma odası sabaha kadar soğur, peteği açtığınızda kombiniz daha çok çalışır ısıyı dengelemek için. Daha fazla doğalgaz harcar. Bir de kizinizin odasını artık ayırmalısınız.
Isı kaybı çok olmaz gibi hol yatak odası ve oturma odası kapısı açık bizim yatak oda bitık daha soğuk geceBen hicbir petegi kapatmiyorum ve kombi devamli calisir.
Gunduz evde olmayacaksaniz kapatin aksam acin ama evdeyseniz kapat ac yapmaya gerek yok bence. Ayrica kapattiginiz odalardan dolayi isi kaybi olacaktir evde ve gunduz tekrar actiginizda kombin isitmak icin ekstra daha fazla calisir diye biliyorum.
Oda çok soğumayacak sonuçta hol açık ve yatak odasının kapıda açıkAz ama sürekli yakın. Kapat aç daha çok yakmanız gerekecek soğuk odayı ısıtmak için.
Anladım bi sorayım dedim kendimce bi fikir buldumTamam ama oda isisi belki dusecek atiyorum 17-18 dereceye.. o odayi aksam geri isitnak istediginde acacaksin tekrar..daha fazla enerji harcanacak bence
Açsın üstünü. Biraz kalın giydirip üstünü ince ortebilirsiniz. Yaşı büyük değilse uyku tulumu da olabilir. 11 yasina kadar uyku tulumlari var. Ayrıca odada 3 kişi, 2 petek de çalışınca çok sıcak olup terleyip de üstünü daha çok açmaz mı? Terleyince daha çok hasta olmaz mı?Bende bunu merak ediyordum daha fazla yakarmı ve kızımın odası ayrıydı ama kışın çok üstünü açıyor yatağı odaya taşıdık
E kapılar açık olacaksa yatak odasını daha fazla ısıtmaya ne gerek var?Oda çok soğumayacak sonuçta hol açık ve yatak odasının kapıda açık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?