bilerek bizi burada lafa tutuyor ki ekşin kaçıralım hıhsülemem nerden geldiğiniiiii
Yayakları ayırsanda sarılcan gerisi önmli değilBen boğa burcuyum kırmızıdan hiç haz etmem, sırtımı dönüp uyurum ona göre
Sessiz sakin bir kk gecesibilerek bizi burada lafa tutuyor ki ekşin kaçıralım hıh
yayak ne yavYayakları ayırsanda sarılcan gerisi önmli değil
Yayakları ayırsanda sarılcan gerisi önmli değil
Sessiz sakin bir kk gecesine güzel yaaa
Sırtımı döndüm ama sarılabilirdin dimi hıhYatakkyanlış yazdım niye ezikliyon beni
Evet canımmmturnam o sarılma konusundaki koca kız kardeşine mi sarılıp uyuyormuş :0 benmi yanlış okudum :/
hoşuna mı gitti aloo san sordum birkaç sayfa önce. sende banlanabiliyor musun harbiden :/
Kahvesiz kitapsiz donmez bana dunyaa..turnam o sarılma konusundaki koca kız kardeşine mi sarılıp uyuyormuş :0 benmi yanlış okudum :/
hoşuna mı gitti aloo san sordum birkaç sayfa önce. sende banlanabiliyor musun harbiden :/
aa a o cımbız çık acıtıyor olmalı seniEvet canımmmdedim ya eveeet
Off pufff ııhhhh ben eski sevgilimle mesajlaşıcammSırtımı döndüm ama sarılabilirdin dimi hıh
Bunu bana yapamazsın turnammmOff pufff ııhhhh ben eski sevgilimle mesajlaşıcamm
Kahvesiz kitapsiz donmez bana dunyaa..
hani sen kahve içmeyi sevmezdin
Şuan hiç yemedim kiaa a o cımbız çık acıtıyor olmalı seni
Yok çapkınlık bana göre değil yapamıyorum ben uslu biri olmalıyımbeni kimle karıştırıyorsun sen
tonlarca boncuk dağıtırsan böyle olur işte
ben tambir kahvekoliğim..
hani yeni tanışsak neys
Ayy kıyamam yaaa gel gelBunu bana yapamazsın turnammm
sicili temiz bir insanım ben hıh.. senin sicilin kabarık mıŞuan hiç yemedim kiyani üye iken çok yemişliğim var şimdi girme o konulara mapus günlerimi hatırlatma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?