- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
Ben bugün fena yemek yedimben daha tehlikeli şeylere bulaştım.. zeytin ekmek domates gibi..
Yapma etme mismom , eğer göreydim o resmi , printlerdim falan örnek bi resimde bulup koyamıyorum ki zor durumdayımyaa hınzır seni çok severim bu şarkıyı
o konuyu hatırlatma zeytin çekirdeğiyle boğulacağım şimdi
Benita ma ne düştüKızlarımıda suziyle izabele verdim zaten hemen geliyorum margam
kızım sen beni biliyorsun kuş kadarım yiyebilirim.Yapma etme mismom , eğer göreydim o resmi , printlerdim falan örnek bi resimde bulup koyamıyorum ki zor durumdayım
Onun ikisi bekar ilk heyecanı birlikte yaşasınlarBenita ma ne düştümismo mu kaldı ona da eyvah yandı benitaa
Heee beni tuzağa düşürceksin dimiii banlanayım da bdv de rahat rahat fink at demiii yemezlerkızım sen beni biliyorsun kuş kadarım yiyebilirim.
mune ablaya sor belki yedeklemiştir ıııyyy
hayır biz benitoşumla eyüp'te güllü lokum dağıtacağız telli baba da ağlayacağız.. münasib bir koca için hıhBenita ma ne düştümismo mu kaldı ona da eyvah yandı benitaa
Onun ikisi bekar ilk heyecanı birlikte yaşasınlar
Mismom senin hiç sevgilin oldu muhayır biz benitoşumla eyüp'te güllü lokum dağıtacağız telli baba da ağlayacağız.. münasib bir koca için hıh
Kırmızı geceliğimi giyip geliyimSaksi_Degilim_Ben , mismo seni aldatıyooooor ohhh ortalık karıştırıyım biraz
sen benimsin kara turnammmmm
Heee beni tuzağa düşürceksin dimiii banlanayım da bdv de rahat rahat fink at demiii yemezler
Saksi_Degilim_Ben , mismo seni aldatıyooooor ohhh ortalık karıştırıyım biraz
sen benimsin kara turnammmmm
Mismom senin hiç sevgilin oldu mu
Kırmızı geceliğimi giyip geliyim
Hazırla bohçanı pişman olmucaksın
Ayy yoksa beni katıcan benim gazozuma ilaççaaa sende banlanabiliyor musun Marga'm ehuehuehu bunu öğrendiğim iyi oldu (ellerini ovuşturan smiley )
lem münasib koca arayacağım diyorum benitoş'la ne aldatması. kendine bakk sen.. dağıtmadığın boncuk kalmadı sıra karturna'ya mı geldiUyuyan Adamdan Nefret kaç kaaççç çok çapkın bu söyliyim sana :)
Tabi ki deaaa sende banlanabiliyor musun Marga'm ehuehuehu bunu öğrendiğim iyi oldu (ellerini ovuşturan smiley )
lem münasib koca arayacağım diyorum benitoş'la ne aldatması. kendine bakk sen.. dağıtmadığın boncuk kalmadı sıra karturna'ya mı geldiUyuyan Adamdan Nefret kaç kaaççç çok çapkın bu söyliyim sana :)
özel hayata girmeyelim litfenn alerji yapııı biliyorsun
puhahahahaha koptum b unaa
Ben boğa burcuyum kırmızıdan hiç haz etmem, sırtımı dönüp uyurum ona göreKırmızı geceliğimi giyip geliyim
Hazırla bohçanı pişman olmucaksın
Taşırım taşırımmmAyy yoksa beni katıcan benim gazozuma ilaççHuy Meselesi
Bayılırsam beni taşıyamassın bak biraz büyüküm ben
Tabi ki dekanki boncuklar avuçlarmın içinden dışarıya taştı artık bitiremiyorum dağıta dağıtaa
sülemem nerden geldiğiniiiiikızılay mı dağıttı o boncukları bu bereket nerden geliyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?