- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
Neye canın sıkıldı bakayım :/ ne olducanımı sıktı birtanesi margaa'm cinlendim çıktım bdv.den
evet kapadım bdv'yi.. yeter asabım bozuldu.. @suziella güzelim nerdesin gel keyfimizi bulalım
böyle uyuz karım olsa bende ayırırım yatak yorgan yazacaktım da.. neyse.. ayrıca ben inanmıyorum o konuya sebep ise şu; yeni üye olmuş ben link attım konu açmayı öğrendi ama maşallah şakır şakır alıntı yapmayı biliyor.
Ay ben çoklu alıntı yapmayı bile bilmiyom kızevet kapadım bdv'yi.. yeter asabım bozuldu.. @suziella güzelim nerdesin gel keyfimizi bulalım
böyle uyuz karım olsa bende ayırırım yatak yorgan yazacaktım da.. neyse.. ayrıca ben inanmıyorum o konuya sebep ise şu; yeni üye olmuş ben link attım konu açmayı öğrendi ama maşallah şakır şakır alıntı yapmayı biliyor.
cevaplanın yanında çoklu alıntı var onu tıkla. sonra mesaj yazma yerie gel alıntıları ekle mi ne yazıyor işte öyle yapıyorsun. puu sana nasıl bilmezsin. bak yeni üyeler gelir gelmezz şakır şakırr yapıyorAy ben çoklu alıntı yapmayı bile bilmiyom kız
Sen niye bana öyle şaşkın şaşkın bakıyorsun
Ben ben herşeyi bi arada götürebilirim çok yetenekliyim sadece accık cahilimSen niye bana öyle şaşkın şaşkın bakıyorsunbeğeniyorum tabi kara turnammmm
Götür götürebildiğin kadar diyorum kendimi senin kollarına teslim ediyorummmm eee gazozuma ilaç atmayacak mısınBen ben herşeyi bi arada götürebilirim çok yetenekliyim sadece accık cahilim
Mismocum artık kimse tutamaz beni
Ooo sen gel gazoza gerek kalmıcak aklını başından alıcamGötür götürebildiğin kadar diyorum kendimi senin kollarına teslim ediyorummmm eee gazozuma ilaç atmayacak mısın
Bende mıtfakta deli gibi dolanıyorum. En son kilolarıma baktım ve patlat bi tabak kuru kayısı didim kendimeacıktım ben ne yesem?
Ooo sen gel gazoza gerek kalmıcak aklını başından alıcam
Sen şimdi editörsün ya ankarada dayım var diyesim geldi
Dün konuştuğumuz muhabbeti tekrarlamak istemiyorum sana mismommmacıktım ben ne yesem?
NedennnnnBende zaten aklımı başımdan al diye gazozuma ilaç atcak mısın atmıycak mısın diye sormadım kibir sor bakayım neden o soruyu sordum dayı ile editörün ne alakası var
Bende mıtfakta deli gibi dolanıyorum. En son kilolarıma baktım ve patlat bi tabak kuru kayısı didim kendime
Ahaaa burda bi sürü karaturna lar varrDün konuştuğumuz muhabbeti tekrarlamak istemiyorum sana mismommm
Bak sana ne yollayacağım
Sen bir derdim var bölümüne giriş yaparken bu şarkı geliyor aklıma..
Böyle dıgıdık dıgıdık ekşın konulara dalışın aklıma geliyoo
Seni gördüğümde kendimi kaybetmiştim zaten, beni kötü yola düşürcek misin düşürmiycek misin ondan sorduydumNedennnnndedim ben cahilim ben accık kafa bi milyon bende
Ya bu şarkıyi 2 gündür ne zaman dinlesem mismo geliyoAhaaa burda bi sürü karaturna lar varr
Dün konuştuğumuz muhabbeti tekrarlamak istemiyorum sana mismommm
Bak sana ne yollayacağım
Sen bir derdim var bölümüne giriş yaparken bu şarkı geliyor aklıma..
Böyle dıgıdık dıgıdık ekşın konulara dalışın aklıma geliyoo
Kızlarımıda suziyle izabele verdim zaten hemen geliyorum margamSeni gördüğümde kendimi kaybetmiştim zaten, beni kötü yola düşürcek misin düşürmiycek misin ondan sorduydumonayladım. çok iyi niyetlesin. Ne zaman evleniyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?