- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
Halledilecek seyler değilmiydi sen denedin belli ama oda denedimi seninle yeniden..Bilmiyorum ki garip bir his gerçekten 8 yilimi eşimle gecirdim ben 5 yıl evli kaldık.. sorunlar yaşadık falan filan ama çok sevdim onu halada çok seviyorum ama neden olamiyoruz tabularimi yikamiyorum. Mesela bosanicam ya bigün evlenirse ellerini başkası tutacak başkası sarılıp yatacak. .başkası ona kocaciiiiimm diyip sarilacak. Beraber tatile cikacaklar gelecek planları beraber olacak. . Bunları düşündükçe aklımı kaybetcek gibi oluyorum ya çok seviyorum eşimi ama beraberde olamiyoruz
Bende seviyorum diziyi
Boşver canım anlatırım biara sana. İmtihan dünyası kimine kocası kimine ailesi kimine çocuğuSen ne anlattım ben niye görmedim
haayııııBen yedek miyim bi at bi al
Boşver canım anlatırım biara sana. İmtihan dünyası kimine kocası kimine ailesi kimine çocuğu
Yalnızca ben olacağım. Ben ben bennnnnnhaayıııı
Halledilecek seyler değilmiydi sen denedin belli ama oda denedimi seninle yeniden..
Bence aşılmayacak sorun yok , aşmak istemeyen insan çok diye düşünüyorum suzim ben :/ bir insan isterse her şeyi düzeltebilir, ama istemek önemli olan..Bilmiyorum ki garip bir his gerçekten 8 yilimi eşimle gecirdim ben 5 yıl evli kaldık.. sorunlar yaşadık falan filan ama çok sevdim onu halada çok seviyorum ama neden olamiyoruz tabularimi yikamiyorum. Mesela bosanicam ya bigün evlenirse ellerini başkası tutacak başkası sarılıp yatacak. .başkası ona kocaciiiiimm diyip sarilacak. Beraber tatile cikacaklar gelecek planları beraber olacak. . Bunları düşündükçe aklımı kaybetcek gibi oluyorum ya çok seviyorum eşimi ama beraberde olamiyoruz
Hep ben ci olmayalımm tarzım değil hıhYalnızca ben olacağım. Ben ben bennnnnn
Aslinda benim amacim paraydi. Ama bsktim suzi hos kadin. Para vermese de olurSen benim suzime mi asılıyorsun hee
Vazgectim kiz. Agaya beleşEvet onun olmam için para istedi benden
Onun karakteri o. Kadin gordu mu duramiyoBu adam da paso aldatiyoCOLIN bide fotoğraf çekindi maho
Fransizca unutulmaz demek
Iste o ihtimali dusunmeyen kadin yokturdur. Bende dusununce deli oluyorum.Bilmiyorum ki garip bir his gerçekten 8 yilimi eşimle gecirdim ben 5 yıl evli kaldık.. sorunlar yaşadık falan filan ama çok sevdim onu halada çok seviyorum ama neden olamiyoruz tabularimi yikamiyorum. Mesela bosanicam ya bigün evlenirse ellerini başkası tutacak başkası sarılıp yatacak. .başkası ona kocaciiiiimm diyip sarilacak. Beraber tatile cikacaklar gelecek planları beraber olacak. . Bunları düşündükçe aklımı kaybetcek gibi oluyorum ya çok seviyorum eşimi ama beraberde olamiyoruz
Anladım çok yakışıklısın dokunma benim hatunumaaaa hıhAslinda benim amacim paraydi. Ama bsktim suzi hos kadin. Para vermese de olur
Vazgectim kiz. Agaya beleş
Onun karakteri o. Kadin gordu mu duramiyoAyni ben
Fransizca unutulmaz demek
Iste o ihtimali dusunmeyen kadin yokturdur. Bende dusununce deli oluyorum.
Bence aşılmayacak sorun yok , aşmak istemeyen insan çok diye düşünüyorum suzim ben :/ bir insan isterse her şeyi düzeltebilir, ama istemek önemli olan..
@suziella esin ne diyor canim
Barismak istiyor mu?
Bizde öyleydik canım kaç defa biri kucağımda biri karnımda boşanmayı düşündüm..Sonra bigün aniden çocuğum elimden gitti öyle büyük ders verdiki...Halledilmicek bişey de yoktu aslında ama çoğu zaman ters düşüyoruz kavgalar büyüyor günlerce küs kaliYoruz
Eşinle hangi sebepten dolayı ayrılma kararı aldığınızı bilmiyorum.Bide çok enteresan ama benim ailem eşimi eşimde ailemi çok seviyor ailem arkamda ama annem sürekli sen kocan gibi birini daha bulamayacaksin diyor. . Seni dovmedi sovmedi aldatmadi hakaret etmedi diyor ne istesen o oldu sen şımariksin diyor bana. Annemle günde 2 3 kez konusurlar bu ayrilmadan da önce öyleydi. . Arkamdalar ama neden eşimi bu kadar seviyorlar
Bizde öyleydik canım kaç defa biri kucağımda biri karnımda boşanmayı düşündüm..Sonra bigün aniden çocuğum elimden gitti öyle büyük ders verdiki...
Meğer hepsi ego savaşıymış, o an ayrılcaz sandım ama bağlandık daha çok..şimdi hatırlayamıyoruz bile..
İçerde biyerlerde anlaşabildiğin bir adam varsa onu ara. Seviyosan ara onu..
Sen ikisini birden idare ediyorsun. Ama ben aşık oldum suziyeAnladım çok yakışıklısın dokunma benim hatunumaaaa hıh
Çok gereksiz bir savaşın var suzi.. Kızma ama cidden gereksiz saçma sapan kuruntulardan kaynaklı hayatını mahvetmek üzere bir yola girmişsin ama hiç bir şeyden emin değilsin..Sevmek ne demek karaturnam o benim ilk aşkım kosulsuzca guvendigim tek insan benimkide bi ego savaşı işte
Çıkışta görüşelim seninleSen ikisini birden idare ediyorsun. Ama ben aşık oldum suziye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?