Kombin topiğinin çalçeneleri..

Halledilecek seyler değilmiydi sen denedin belli ama oda denedimi seninle yeniden..

Halledilecek seyler değilmiydi sen denedin belli ama oda denedimi seninle yeniden..

Halledilmicek bişey de yoktu aslında ama çoğu zaman ters düşüyoruz kavgalar büyüyor günlerce küs kaliYoruz

Bence aşılmayacak sorun yok , aşmak istemeyen insan çok diye düşünüyorum suzim ben :/ bir insan isterse her şeyi düzeltebilir, ama istemek önemli olan..

Sen benim suzime mi asılıyorsun hee
Aslinda benim amacim paraydi. Ama bsktim suzi hos kadin. Para vermese de olur

Evet onun olmam için para istedi benden
Vazgectim kiz. Agaya beleş

Bu adam da paso aldatiyo COLIN bide fotoğraf çekindi maho
Onun karakteri o. Kadin gordu mu duramiyo Ayni ben

COLIN nickinin anlamı ne acep dikkatimi çekiyo sürekli
Fransizca unutulmaz demek

Iste o ihtimali dusunmeyen kadin yokturdur. Bende dusununce deli oluyorum.

Anladım çok yakışıklısın dokunma benim hatunumaaaa hıh

Bence aşılmayacak sorun yok , aşmak istemeyen insan çok diye düşünüyorum suzim ben :/ bir insan isterse her şeyi düzeltebilir, ama istemek önemli olan..

Bide çok enteresan ama benim ailem eşimi eşimde ailemi çok seviyor ailem arkamda ama annem sürekli sen kocan gibi birini daha bulamayacaksin diyor. . Seni dovmedi sovmedi aldatmadi hakaret etmedi diyor ne istesen o oldu sen şımariksin diyor bana. Annemle günde 2 3 kez konusurlar bu ayrilmadan da önce öyleydi. . Arkamdalar ama neden eşimi bu kadar seviyorlar

Halledilmicek bişey de yoktu aslında ama çoğu zaman ters düşüyoruz kavgalar büyüyor günlerce küs kaliYoruz
Bizde öyleydik canım kaç defa biri kucağımda biri karnımda boşanmayı düşündüm..Sonra bigün aniden çocuğum elimden gitti öyle büyük ders verdiki...
Meğer hepsi ego savaşıymış, o an ayrılcaz sandım ama bağlandık daha çok..şimdi hatırlayamıyoruz bile..
İçerde biyerlerde anlaşabildiğin bir adam varsa onu ara. Seviyosan ara onu..

Eşinle hangi sebepten dolayı ayrılma kararı aldığınızı bilmiyorum.
Ama eğer eşinin sana karşı ters bir hareketi olmuş olsaydı , ailen böyle tepki vermezdi diye düşünüyorum..

Eşini bu kadar seviyorsan kendinde aşamadığın sorunlar veya düşünceler ne suzim.
Neye takıyorsun kafana, aklına ne geliyor,ne yaşadın bu durumu hissediyorsun şuan..

Sevmek ne demek karaturnam o benim ilk aşkım kosulsuzca guvendigim tek insan benimkide bi ego savaşı işte

Sevmek ne demek karaturnam o benim ilk aşkım kosulsuzca guvendigim tek insan benimkide bi ego savaşı işte
Çok gereksiz bir savaşın var suzi.. Kızma ama cidden gereksiz saçma sapan kuruntulardan kaynaklı hayatını mahvetmek üzere bir yola girmişsin ama hiç bir şeyden emin değilsin..

Emin olduğun şeylerden bile emin değilsin gibi.. Bu tutarsızlığın bence bunu gösteriyor..

Seviyorsun işte eşini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…