Goruselim. Hazir bosaniyormus zaten. Kapanin elinde kalsin.Çıkışta görüşelim seninle
Ay bende yapiyorum bunu. Beni kizdirdigi zaman, saydirip duruyorum. Agzini acsa, dalacagiz birbirimize. Ben kendimi cok agresif goruyorum. Galiba sende de var biraz. Yapmasak daha iyi olacak amaMargam mesela en ufak bişeyi soyleyim sana bi iş benim istediğim gibi olmayınca bana geliyolar alllaah evde terör var o gün kesin. . Bana dogrusunu anlatsada ben ona saydiriyorum aptalsin salaksin sen hep böylesin senin ailen de böyleydi vs vs. Ama o bana karşılık vermiyor dışarı çıkıyor 1 2 saat sonra geliyor. .off çok salakca dimi.
Hangi kitabı? Hee ben geldim sevindiniz mi hihihiOoo kimleri goruyorum. Bana kitabini hediye etsene kiss
Dusmuyorum da dusecek gibi oluyorum
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun suzim :/
Hafriye kimdir yaNe tablosu? Ayy sende beni hafriye evcen yaltın iyiceneseni kıracağıma pırlantamı kırarım ayol
Benim kollarıma düşecekGoruselim. Hazir bosaniyormus zaten. Kapanin elinde kalsin.
Ay bende yapiyorum bunu. Beni kizdirdigi zaman, saydirip duruyorum. Agzini acsa, dalacagiz birbirimize. Ben kendimi cok agresif goruyorum. Galiba sende de var biraz. Yapmasak daha iyi olacak ama
Hafriye fahriyenin kız kardeşi ahajhaHafriye kimdir yabeşiktaş veya kartal tablosu arıyorummm ışıklı mışıklıııı
Goruselim. Hazir bosaniyormus zaten. Kapanin elinde kalsin.
Ay bende yapiyorum bunu. Beni kizdirdigi zaman, saydirip duruyorum. Agzini acsa, dalacagiz birbirimize. Ben kendimi cok agresif goruyorum. Galiba sende de var biraz. Yapmasak daha iyi olacak ama
Hayır hiç oraya bakmak aklıma gelmedi desemHafriye fahriyenin kız kardeşi ahajhaooo ikeaya baktınmı?
Ekşın var diye haber verdiğine pişman oldun değil mi hemen geldim kapattım ah işim vardı o dakkalarda
Hangi kitabı? Hee ben geldim sevindiniz mi hihihi
Gonul gozumle gordum guzelim seniAzcik yanas bakayim bana
Bu nasılHafriye fahriyenin kız kardeşi ahajhaooo ikeaya baktınmı?
İkeada olması lazım margaHayır hiç oraya bakmak aklıma gelmedi desembilindik alışveriş sitelerinde dönüyorum kaç saattir
Bak birde bu var ama beğenmedim ben bunu yaHafriye fahriyenin kız kardeşi ahajhaooo ikeaya baktınmı?
Yok kız gece bunu görüp altına işersin sonraBak birde bu var ama beğenmedim ben bunu ya
O kadar emin olmaBenim kollarıma düşecek
Boşver kocalari ikimiz aşk yasayalim
Ben gazozlari alip geliyorum. Bi yere kaybolmaAayyyh hınzır seni yapmaaaaa
Hadi ya sevindim bakFeraceli harbiden fahriyeye alistik. O kizi da sevmem ama, senin profilinde gormek aliskanlik yapiyo galiba
Bakıyorum ama ben bulamadım ikea da falanYok kız gece bunu görüp altına işersin sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?