Kombin topiğinin çalçeneleri..

Margam mesela en ufak bişeyi soyleyim sana bi iş benim istediğim gibi olmayınca bana geliyolar alllaah evde terör var o gün kesin. . Bana dogrusunu anlatsada ben ona saydiriyorum aptalsin salaksin sen hep böylesin senin ailen de böyleydi vs vs. Ama o bana karşılık vermiyor dışarı çıkıyor 1 2 saat sonra geliyor. . off çok salakca dimi.

Evet çok sevdigim için çok savaş ilan ediyorum parfmunu degistirse neden degistirdin kim için bilmem ne aldatmadi da hani hiç yasamadim ama adama sebepsiz yere cikisiyorum

Şu hayatta kaçımızın istediği şeyler şak şak şak zamanında oluyor ki suzi..
Her evlilikte her ilişkide bu tartışmalar oluyor, o kadar sıradanlaştı ki bu olay. Bu tartışmalara bende çok girdim, ama salakça olan bir durum var ise, ufacık sorunları dağ gibi yapıp büyütmek..

Aslında o tartışma anında yapılması gereken en mantıklı hareket, bir tarafın sessiz kalıp , sinirli tarafın sakinleşmesi için zaman tanımak doğru olan bu.
Sen karşılık vermemesine mi takılıyorsun ? Aslında alttan almış gibi duruyor bu anlattıklarından

Evet çok sevdigim için çok savaş ilan ediyorum parfmunu degistirse neden degistirdin kim için bilmem ne aldatmadi da hani hiç yasamadim ama adama sebepsiz yere cikisiyorum

Neden peki :) Çok sevdiğinden mi , yoksa güvenmediğinden mi :)
Olsun bakımlı , mis gibi koksun ne olacak, sana koksun , bakımlı olsun ne var bunda :)

Ah suzim ah..

Sen ne yap biliyor musun, önce kendi içinde ki bu saçma sapan şüpheleri yok etmekle başla işe..
Şans ver kendine birazcık..

Canim sen kendini suçlama aşamasına gecmissin ama kesin hakli sebeplerin vardir. Ac eski konularını da bi oku hakli yönlerini tekrar hatirla. Barisacak olursaniz onun da hatalarini işin içine katarak duzeltme yoluna gidin bence. Böyle yaparsan baristiginizda hersey ayni devam eder yine kısır döngu aynı durumlar olur

Ne biliyim ki ya güvenimide sarsmadi ki obsesif oldum ben kesin

Çünkü adı misssmoo ahahah soğuk espirili bir feraceliden miribalar margişim seni boraz üşütüp öyle uyucam özlemisim napıyorsun bakalım :)
Ben tablo seçmeye çalışıyorum saatlerdir bir türlü beğenemedim fahriyem. Kaldır şu avatarını fahriyeyi koy yada nickini değiş fahriye yap alıştım ben ona yaaa ((

Çünkü adı misssmoo ahahah soğuk espirili bir feraceliden miribalar margişim seni boraz üşütüp öyle uyucam özlemisim napıyorsun bakalım :)

Ooo kimleri goruyorum. Bana kitabini hediye etsene kiss

Mismom yaaaa ben konu kapatınca sen öyle düştüysen içim gider benim burada yapma kuzum ya

Dusmuyorum da dusecek gibi oluyorum

Ben tablo seçmeye çalışıyorum saatlerdir bir türlü beğenemedim fahriyem. Kaldır şu avatarını fahriyeyi koy yada nickini değiş fahriye yap alıştım ben ona yaaa ((
Ne tablosu? Ayy sende beni hafriye evcen yaltın iyicene seni kıracağıma pırlantamı kırarım ayol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…