Eşinle hangi sebepten dolayı ayrılma kararı aldığınızı bilmiyorum.
Ama eğer eşinin sana karşı ters bir hareketi olmuş olsaydı , ailen böyle tepki vermezdi diye düşünüyorum..
Eşini bu kadar seviyorsan kendinde aşamadığın sorunlar veya düşünceler ne suzim.
Neye takıyorsun kafana, aklına ne geliyor,ne yaşadın bu durumu hissediyorsun şuan..
Çok gereksiz bir savaşın var suzi.. Kızma ama cidden gereksiz saçma sapan kuruntulardan kaynaklı hayatını mahvetmek üzere bir yola girmişsin ama hiç bir şeyden emin değilsin..
Emin olduğun şeylerden bile emin değilsin gibi.. Bu tutarsızlığın bence bunu gösteriyor..
Seviyorsun işte eşini..
Margam mesela en ufak bişeyi soyleyim sana bi iş benim istediğim gibi olmayınca bana geliyolar alllaah evde terör var o gün kesin. . Bana dogrusunu anlatsada ben ona saydiriyorum aptalsin salaksin sen hep böylesin senin ailen de böyleydi vs vs. Ama o bana karşılık vermiyor dışarı çıkıyor 1 2 saat sonra geliyor. .off çok salakca dimi.
Evet çok sevdigim için çok savaş ilan ediyorum parfmunu degistirse neden degistirdin kim için bilmem ne aldatmadi da hani hiç yasamadim ama adama sebepsiz yere cikisiyorum
Fidyomu gordun mu? Nasil dusmus amcaBende diyorum buralar niye mis gibi koktu
Çünkü adı misssmoo ahahah soğuk espirili bir feraceliden miribalar margişim seni boraz üşütüp öyle uyucam özlemisim napıyorsun bakalım :)Bende diyorum buralar niye mis gibi koktu
Fidyomu gordun mu? Nasil dusmus amca
Margam mesela en ufak bişeyi soyleyim sana bi iş benim istediğim gibi olmayınca bana geliyolar alllaah evde terör var o gün kesin. . Bana dogrusunu anlatsada ben ona saydiriyorum aptalsin salaksin sen hep böylesin senin ailen de böyleydi vs vs. Ama o bana karşılık vermiyor dışarı çıkıyor 1 2 saat sonra geliyor. .off çok salakca dimi.
Neden peki :) Çok sevdiğinden mi , yoksa güvenmediğinden mi :)
Olsun bakımlı , mis gibi koksun ne olacak, sana koksun , bakımlı olsun ne var bunda :)
Ah suzim ah..
Sen ne yap biliyor musun, önce kendi içinde ki bu saçma sapan şüpheleri yok etmekle başla işe..
Şans ver kendine birazcık..
Ben tablo seçmeye çalışıyorum saatlerdirÇünkü adı misssmoo ahahah soğuk espirili bir feraceliden miribalar margişim seni boraz üşütüp öyle uyucam özlemisim napıyorsun bakalım :)
Boşanma işlemi gerçekleşti miNe biliyim ki ya güvenimide sarsmadi ki obsesif oldum ben kesin
Boşanma işlemi gerçekleşti mi
Çünkü adı misssmoo ahahah soğuk espirili bir feraceliden miribalar margişim seni boraz üşütüp öyle uyucam özlemisim napıyorsun bakalım :)
Mismom yaaaa ben konu kapatınca sen öyle düştüysen içim gider benim burada yapma kuzum ya
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun suzim :/Yok gerceklesmedi ikimizde çocuğu istiyoruz
Ne tablosu? Ayy sende beni hafriye evcen yaltın iyiceneBen tablo seçmeye çalışıyorum saatlerdirbir türlü beğenemedim fahriyem. Kaldır şu avatarını fahriyeyi koy yada nickini değiş fahriye yap alıştım ben ona yaaa ((
Ekşın var diye haber verdiğine pişman oldun değil mi hemen geldim kapattım ah işim vardı o dakkalardaOoo kimleri goruyorum. Bana kitabini hediye etsene kiss
Dusmuyorum da dusecek gibi oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?