Kombin topiğinin çalçeneleri..

Allah yardımcısı olsun çokta tatliymis. Neden kaybetmis mismom. . Allahim evlat acisiyla sinama bizi yarabbim

Bilmiyorum ki sadece melek oldu demis. Ishalden herhalde. En son oyle yazmis cunku.

Ay gordum bende. En son cocugu ishalmis, onu paylasmis. Baska da bir bilgi yok. Kim ki bu hanimefendi?

Reelde tanimiyorum. Blogunu takip ederdim. Japonya da yasiyor, esi japon. Orayla ilgili guzel paylasimlari olurdu. Hesabi filan hacklenmediyse cok uzucu

Bilmiyorum ki sadece melek oldu demis. Ishalden herhalde. En son oyle yazmis cunku.

Reelde tanimiyorum. Blogunu takip ederdim. Japonya da yasiyor, esi japon. Orayla ilgili guzel paylasimlari olurdu. Hesabi filan hacklenmediyse cok uzucu
Allah sabır versin. Hiç bi hacker böyle vicdansızca bişey yazmaz bence

Şu saat olmus ben hala temizlige baslayamadim biliyor musunuz. Kac saattir kocamin dokuntulerini topluyorum. Kavga ettik kovdum evden gitti. Allahim nerden bulastim ben bu istifci adama. Valla cok sinirlerim bozuldu agliyorum suan resmen.

Şu saat olmus ben hala temizlige baslayamadim biliyor musunuz. Kac saattir kocamin dokuntulerini topluyorum. Kavga ettik kovdum evden gitti. Allahim nerden bulastim ben bu istifci adama. Valla cok sinirlerim bozuldu agliyorum suan resmen.

Aaa neden yavrum sebep ne

Ayy canım neye sinirlendin özel başka durumlarmı var niye bukadar canını sıktın.
Yere attığı döküntüleri pencereden at gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…