Nedeeen yaaAy benimde basim agriyor bugun. Kk da bile durasim yok.
Ay hatirlatma yaaaNedeeen yaabirazdan temizliğe baslicam zaten
Allah yardımcısı olsun çokta tatliymis. Neden kaybetmis mismom. . Allahim evlat acisiyla sinama bizi yarabbim
Ay gordum bende. En son cocugu ishalmis, onu paylasmis. Baska da bir bilgi yok. Kim ki bu hanimefendi?
12 den sonra bizde alarmlar caliyor.Bak bak bak..
Gece 12 den sonea don muhabbetlerine baglamislar yine..
Birde asildigim kizlarin helsi birbirleriyle flort etmeye baslamislar
Nirdesinizzz
Oyuna dalmisim sonra uykum geldi horlaya horlaya uyumusum..Başımızı boş birakirsan olacağı bu sen nerdeydin
Hahahah gece 12 den sonra maskeli balodayiz12 den sonra bizde alarmlar caliyor.+18 +18 diye
Benimde. Çamaşır temizlik bana bakıyo. Ayy bdv bile sarmıyoNedeeen yaabirazdan temizliğe baslicam zaten
Sen horlarken alemlere aktık bizOyuna dalmisim sonra uykum geldi horlaya horlaya uyumusum..
Allah sabır versin. Hiç bi hacker böyle vicdansızca bişey yazmaz benceBilmiyorum ki sadece melek oldu demis. Ishalden herhalde. En son oyle yazmis cunku.
Reelde tanimiyorum. Blogunu takip ederdim. Japonya da yasiyor, esi japon. Orayla ilgili guzel paylasimlari olurdu. Hesabi filan hacklenmediyse cok uzucu
Kolay gelsim suzim :)Nedeeen yaabirazdan temizliğe baslicam zaten
Turnam ben sana demedin mi kanma onlara diyeeeeeSen horlarken alemlere aktık biz
YakisikliAy hatirlatma yaaabenimde temkzlik gunum bugun. Hic kalkasim yok.
Kolay gelsim suzim :)
Afiyet olsun canimmmm :)Sağol beybisi oturdum valla çay iciyom pek tembelim bugün amaaaan bugünde yapmayivercem
Şu saat olmus ben hala temizlige baslayamadim biliyor musunuz. Kac saattir kocamin dokuntulerini topluyorum. Kavga ettik kovdum evden gitti. Allahim nerden bulastim ben bu istifci adama. Valla cok sinirlerim bozuldu agliyorum suan resmen.
Ayy canım neye sinirlendin özel başka durumlarmı var niye bukadar canını sıktın.Şu saat olmus ben hala temizlige baslayamadim biliyor musunuz. Kac saattir kocamin dokuntulerini topluyorum. Kavga ettik kovdum evden gitti. Allahim nerden bulastim ben bu istifci adama. Valla cok sinirlerim bozuldu agliyorum suan resmen.
Ama o dona herkeşcikler aşık olur benim suçum yokkiiTurnam ben sana demedin mi kanma onlara diyeeeeeask olsunnn bak kendilerine asik etmisler hemencecik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?