noldu yavrum yaaaŞu saat olmus ben hala temizlige baslayamadim biliyor musunuz. Kac saattir kocamin dokuntulerini topluyorum. Kavga ettik kovdum evden gitti. Allahim nerden bulastim ben bu istifci adama. Valla cok sinirlerim bozuldu agliyorum suan resmen.
Ama komikmiş yaa güldüm ben vallaofff bugün erken kaytardim ev dandiniydi
sil süpür patlat bi dünya çamaşır birikmiş...
benimki telefon açtı napiyosun??
off çamaşır yikiyorum çok yoruldum diorum
duyan da dereye çitilemeye iniyosun zanneder. makine yikiyo zaten diyip bide kahkaha atmazmi
dedim senin ağzını burnunu kirarim şimdi
var boyle orjinallikleri sağolsunAma komikmiş yaa güldüm ben valla
Kız daha bitmedi mi temizlik ne acesiBugün güya temizlik yapmayacaktim anacim aceyle haşır neşir oldum yine sanki evimize ayşe teyze uğradı oyyh bi kahve yaptım birazdan devam
Kız daha bitmedi mi temizlik ne acesi
Ayy yap bi kahvede karşılıklı bi tüttürek
AynnYok yavrum ya bitmedi. . Çarşamba istanbula dönüyorum okulum yarım kaldı dondurucamyaktim hadi bakalım içelim guzelleselim
Aynn
Hayırlısı olsun canım dondurmadan devam edemezmiydin sadece sınavlara girsen
Hayırlısı olsun hakkında inşYok yavrum daha çok uygulamali oluyor o yüzden tek sınava girsem başarılı olamam ki
Hayırlısı olsun hakkında inş
Bugün sarmadi benide bdvBdv de çok saçma konular açılıyor ya neden ki
Pis ve daginik bir kocam var. Ustune ustluk birde istifci. Hicbirseyini attirmaz. G.t kadar evin icine herseyi dolduruyor.Aaa neden yavrum sebep ne
Ay attirmiyor anacim. Ona sormadan hicbiseyi kaldiramiyorum, atamiyorum. Sonra sorup duruyor nerde diye. Ne bileyim nerde cehennemde diyorum. Her temizlikte istisnasiz kavga ediyoruz.Ayy canım neye sinirlendin özel başka durumlarmı var niye bukadar canını sıktın.
Yere attığı döküntüleri pencereden at gitsin
Sorma bacim, akilsiz basin cezasini cekiyorum. Ben nerden aldim bu adami ya. Puff!noldu yavrum yaaa
aglama
Ben geldimkarsilikli bi tuttureydik yalnız kaldım a dostlar
Üff harbiden. Cok sıkıcı hepsi.Bdv de çok saçma konular açılıyor ya neden ki
burdayım tatlımBen geldimburda misin?
Ay bunun bu kusuru, beni hasta etti ya. Kurdesen oldum. Hep bunun yuzunden. Ah ah sevmesem bir saniye durmam burda.burdayım tatlım
sıkma canini ya herkesin bi kusuru var napican...
Bugün erken çıktım ofisten yaaaAy bunun bu kusuru, beni hasta etti ya. Kurdesen oldum. Hep bunun yuzunden. Ah ah sevmesem bir saniye durmam burda.
Sen neler yaptin bakim bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?