Kombin topiğinin çalçeneleri..

napiyo seninki herşeyi sakliyomu anlamadım?
Evet. Istifleme diye bir hastalik var. Biliyor musun? Hicbirseyi atamazlar, ustune ustluk hep birseyleri biriktirler. Sen hastasin diyorum kabul etmiyor. Zaten kim kabul eder ki. Evkmiz cok kucuk zaten. Temizlik yapmaya kalkinca, bir saat onu oraya sikistir, bunu buraya, onu disari at, derken cinnet geciriyorum hemen.

Bugün erken çıktım ofisten yaaa
evde tozlar kirli camasirlarla halay çekme kivamina gelmişti....
temizlik forever
yarında ütüler başlar artik
Hahaha guzelmis.
Herkesin temizlik gunuymus bugun. Vay anasini. Buralar pek bi sessizmis bugun. Kimsecikler yok hala. Nerdeler kiz bunlar

yaa biliyorum ben onu...
bende belgesel izleme hastalığı var.
evde 7/24 açık kanallar..
bunu konu alan bi belgesel dizisi izlemistim.
offf çok zor ...
nasıl basediyosun...
tedavisi var aslinda

yaa biliyorum ben onu...
offf çok zor ...
nasıl basediyosun...
tedavisi var aslinda
Basedemiyorum. Evde her yer tiklim tikis. Kaneperimin alti dolu. Dolaplar felan yine ayni. Birde giriste koridor zaten dar, herseyi oraya koyuyor. Valla dusundukce daral geliyor bana. Anasina cekmis. Kayinvalidem de ayni. Ondan gorerek ogrenmistir muhakkak.

yaa biliyorum ben onu...
offf çok zor ...
nasıl basediyosun...
tedavisi var aslinda
Senin yine iyiymis. En azindan faydali bir hastaligin var. Izledikce birseyler ogreniyorsun.

Senin yine iyiymis. En azindan faydali bir hastaligin var. Izledikce birseyler ogreniyorsun.
yaa çok üzüldüm inan
çok zor başetmek.
ucu bucağı yok bu istifciligin...
biran önce ikna olmasi lazim..
gereksiz biton şey aliyodur...
sakin olucan bi şekilde ikna et adamı.

yaa çok üzüldüm inan
çok zor başetmek.
ucu bucağı yok bu istifciligin...
biran önce ikna olmasi lazim..
gereksiz biton şey aliyodur...
sakin olucan bi şekilde ikna et adamı.
Bilmiyorum ya. Sakin olamiyorum bende. Tartisinca, biraz disari çık dedim. Once yok falan dedi. Sonra baktim cikmis. Evden cikinca sakinlesiyorum biraz. O gelesiye kadar sakinlestim zaten. Gelince sarildik hemen. Ozur diledik ikimizde. Ay bi de seviyorum ya küs bile kalamiyorum. Kiziyorum, sonra pisman oluyorum. Cok asigim galiba

yaaaaa yerim ben sizi
kiyamiyomusta kocasına buuu
bak bakkk
çocuk yok sizin dimi ?
sev sev
sevmek guzel şey

huuuvv
hadi bakalım ne kadar kaldi bitmesine

off benimki Kahveci Çayda tek başına icilmiyo ben de gelem

Perdeleri yikadim koltukları çektim çamaşır yikadim buz dolabini sildim yemek yaptım annem napti bilin bakalım napti oğlumu aldı panpislerine gitti bide whatsaptan bana foto gondermisler ağlayacaktim vallaha ya ( kocami özledim laan ne güzel yardım ederdi bilemedim koymetiniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…