Evet. Istifleme diye bir hastalik var. Biliyor musun? Hicbirseyi atamazlar, ustune ustluk hep birseyleri biriktirler. Sen hastasin diyorum kabul etmiyor. Zaten kim kabul eder ki. Evkmiz cok kucuk zaten. Temizlik yapmaya kalkinca, bir saat onu oraya sikistir, bunu buraya, onu disari at, derken cinnet geciriyorum hemen.napiyo seninki herşeyi sakliyomu anlamadım?
Hahaha guzelmis.Bugün erken çıktım ofisten yaaa
evde tozlar kirli camasirlarla halay çekme kivamina gelmişti....
temizlik forever
yarında ütüler başlar artik
yaa biliyorum ben onu...Evet. Istifleme diye bir hastalik var. Biliyor musun? Hicbirseyi atamazlar, ustune ustluk hep birseyleri biriktirler. Sen hastasin diyorum kabul etmiyor. Zaten kim kabul eder ki. Evkmiz cok kucuk zaten. Temizlik yapmaya kalkinca, bir saat onu oraya sikistir, bunu buraya, onu disari at, derken cinnet geciriyorum hemen.
Basedemiyorum. Evde her yer tiklim tikis. Kaneperimin alti dolu. Dolaplar felan yine ayni. Birde giriste koridor zaten dar, herseyi oraya koyuyor. Valla dusundukce daral geliyor bana. Anasina cekmis. Kayinvalidem de ayni. Ondan gorerek ogrenmistir muhakkak.yaa biliyorum ben onu...
bende belgesel izleme hastalığı var.
evde 7/24 açık kanallar..
bunu konu alan bi belgesel dizisi izlemistim.
offf çok zor ...
nasıl basediyosun...
tedavisi var aslinda
Senin yine iyiymis. En azindan faydali bir hastaligin var. Izledikce birseyler ogreniyorsun.yaa biliyorum ben onu...
bende belgesel izleme hastalığı var.
evde 7/24 açık kanallar..
bunu konu alan bi belgesel dizisi izlemistim.
offf çok zor ...
nasıl basediyosun...
tedavisi var aslinda
yaa çok üzüldüm inanSenin yine iyiymis. En azindan faydali bir hastaligin var. Izledikce birseyler ogreniyorsun.
Bilmiyorum ya. Sakin olamiyorum bende. Tartisinca, biraz disari çık dedim. Once yok falan dedi. Sonra baktim cikmis. Evden cikinca sakinlesiyorum biraz. O gelesiye kadar sakinlestim zaten. Gelince sarildik hemen. Ozur diledik ikimizde. Ay bi de seviyorum ya küs bile kalamiyorum. Kiziyorum, sonra pisman oluyorum.yaa çok üzüldüm inan
çok zor başetmek.
ucu bucağı yok bu istifciligin...
biran önce ikna olmasi lazim..
gereksiz biton şey aliyodur...
sakin olucan bi şekilde ikna et adamı.
yaaaaa yerim ben siziBilmiyorum ya. Sakin olamiyorum bende. Tartisinca, biraz disari çık dedim. Once yok falan dedi. Sonra baktim cikmis. Evden cikinca sakinlesiyorum biraz. O gelesiye kadar sakinlestim zaten. Gelince sarildik hemen. Ozur diledik ikimizde. Ay bi de seviyorum ya küs bile kalamiyorum. Kiziyorum, sonra pisman oluyorum.Cok asigim galiba
Esimin onceki evliliginden bi kizimiz var canim.yaaaaa yerim ben sizi
kiyamiyomusta kocasına buuu
bak bakkk
çocuk yok sizin dimi ?
sev sev
sevmek guzel şey
bebeler uyuyunca gelirsin turnamAyy benim çocuklar çıldırdı bugün
Arada okuyup geri gidiyorum kalbim sizde kızlar
Bizim de aklimiz fikrimiz sende canim.Ayy benim çocuklar çıldırdı bugün
Arada okuyup geri gidiyorum kalbim sizde kızlar
yaaa bize heryer bdv canmEsimin onceki evliliginden bi kizimiz var canim.
Ay ben bugun burayi bdv ya cevirdim ha
Aynen canim ya, konu acacak kadar biriktirmisim icimde. Sende bahsetsene biraz kendinden.yaaa bize heryer bdv canm
sal gelsin dertler
30 yaşındayımAynen canim ya, konu acacak kadar biriktirmisim icimde. Sende bahsetsene biraz kendinden.
huuuvvAçılın ulen ben geldim çay koydu annem bekliyorum. . Buzdolabini baştan aşağıya temizledim valla bu kadın beni hizmetçi aldı herhalde yaaevime donucem arkadaş ben bune yaa Tugra034 odymetri tatlım Nişantaşı Üniv
huuuvv
hadi bakalım ne kadar kaldi bitmesine
off benimki Kahveci Çayda tek başına icilmiyo ben de gelem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?