birakmaz bu herif seniVuuuuuuv sevmek ne kelime
Davamiz var daha bosanmadik
bekarliginda tadı başka beehhhhh
Inş sizde tez zamanda basinizin belasini bulirsunuz
Öyle tek ağlamaya gitme ha duygulanıp.. toplaşın kızlar antalyaya gidiiikBen gidiyom geldiğimde burda olun şarkı dinlicem
Bekar yoklamasi mi yapiliyorrr bende sizdenim
takıl peşimëÖyle tek ağlamaya gitme ha duygulanıp.. toplaşın kızlar antalyaya gidiiik
Ben kendini evde birakanlardanim :-DYaş kaç bekar olmak var bıde evde kalmıs olmak var bız evde kalanlardanız
Yaş kaç bekar olmak var bıde evde kalmıs olmak var bız evde kalanlardanız
Kimseye vermedi gösterdi ama elletmedi
Ben kendini evde birakanlardanim :-D
telefondan daha bi uyuz şu reklam olayiBenim int. Bugun cok yavas. Su reklamlardan bir saat acilmiyor. Iyi bir addblocker biliyo musunuz kizlar?
Kocalarıda atıp gidek bi eve üstlerindende kitleriz kapıyı
Ayy zaten bugun antalyayi gordum tv de. Gunluk guneslik, denize girenler varmis. Icim gitmisti zaten. Suzi bizi misafir eder insallah
telefondan daha bi uyuz şu reklam olayi
Oooo hepsini bi evde birakirsak kilitli, bilmiyorum artik o evde neler olurKocalarıda atıp gidek bi eve üstlerindende kitleriz kapıyı
canm 83 dogumluyum ama cidden hic sicak bakamadim. annem cok kiziyor bu yuzdenBen gormedım
Bizde oyleyız sanıyoduk soylesene yasını benım 32,5 bucukluyum :)
heee benim koca tertiplidirKocalarıda atıp gidek bi eve üstlerindende kitleriz kapıyı
Ayy zaten bugun antalyayi gordum tv de. Gunluk guneslik, denize girenler varmis. Icim gitmisti zaten. Suzi bizi misafir eder insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?