donun aklımizdan cikmiyo beybisiKulaklarım fena halde çınladı
Ilac kullancan canim. Iyi bir ilac var, bir hafrada biraktiriyorheee benim koca tertiplidir
seninkini 2 gunde mum eder.
gerçi istanbulda fena diilde yaa hertarafi açtım ev iyi bi uçtu....Sigara içince sanki koku cikmiyo gibi geliyo yaaa
ben bu sigaradan nasıl vazgecicem...
konudan konuya atliyorum..
kafam çok karışık
Bende telefondan giriyorum ama wifi. En azından int yavaş değilHerkez telden gırıyor bende bazen yetısemıyorum tam tıklıycam sayfa kayıyor sınır oluyorum bıde yemek reklamları
canm 83 dogumluyum ama cidden hic sicak bakamadim. annem cok kiziyor bu yuzden
hadi yaaa neymiş o acabaIlac kullancan canim. Iyi bir ilac var, bir hafrada biraktiriyor
Şimdi üzerimde oh miss kıskançlık yapmayın rica edicimdonun aklımizdan cikmiyo beybisi
Kulaklarım fena halde çınladı
pilide su gibi emiyo bu kkBende telefondan giriyorum ama wifi. En azından int yavaş değil
Ay baya bişeyler oluyoŞimdi üzerimde oh miss kıskançlık yapmayın rica edicim
aklimizi basimizdan aldın gızzzzzŞimdi üzerimde oh miss kıskançlık yapmayın rica edicim
Şimdi üzerimde oh miss kıskançlık yapmayın rica edicim
Champix. Hemde ucretsiz alabiliyorsunhadi yaaa neymiş o acaba
Ne oluyo gız git bi şu iç kendine gelAy baya bişeyler oluyo
nasıl alcaz kız ucretsizChampix. Hemde ucretsiz alabiliyorsun
Ay evet her zamanki halim şekerimaklimizi basimizdan aldın gızzzzz
ne dinledin söyle bakimGeldim 2 şarkı dinledim hepi topu ne gevezesiniz ya
Olmaz illede sen sen seeennn illede seeeennnnNe oluyo gız git bi şu iç kendine gel
Bende yalnız şarkı dinleyip tüttürmeyi özledim. Beynim kazan gibiGeldim 2 şarkı dinledim hepi topu ne gevezesiniz ya
Anneler kızar benımkıde soylenıyor ama ben dusunmuyorım bana herkez soruyor hıc sıkıntı yapamıycam valla :) bende 83 dogumluyum burda bdv bır konu vardı bızde ordan ogrendık evde kalmısız 22 gecınce evde kalıyosunbıdr helak oluyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?