kalk kiz soğan doğra...Perdeleri yikadim koltukları çektim çamaşır yikadim buz dolabini sildim yemek yaptım annem napti bilin bakalım napti oğlumu aldı panpislerine gittibide whatsaptan bana foto gondermisler ağlayacaktim vallaha ya ( kocami özledim laan ne güzel yardım ederdi bilemedim koymetiniiii
yarım kaldı galibaOkulun mu son senemdi bu sene staj yapıyordum Şişli Etfal de
kalk kiz soğan doğra...
oturma yerinde...
köle suzi
yarım kaldı galiba
olsun ya bitirirsin no problemo
yarın da ütüye bana gel kızVurun nahpeye
Yav herkes Istanbulda. Hic Izmir denk gelmiyor bana30 yaşındayım
istanbulda yaşıyorum
evliyim
reklam sektorunde calisiyorum
yarismaci arkadaslara başarılar diliyorum...
Ayy çok kötü bi tanitim oldu yaaa idare et
AhahPerdeleri yikadim koltukları çektim çamaşır yikadim buz dolabini sildim yemek yaptım annem napti bilin bakalım napti oğlumu aldı panpislerine gittibide whatsaptan bana foto gondermisler ağlayacaktim vallaha ya ( kocami özledim laan ne güzel yardım ederdi bilemedim koymetiniiii
yarın da ütüye bana gel kız
4 makine camasir yıkadim
aslan im benYav herkes Istanbulda. Hic Izmir denk gelmiyor banaburcun ne?
Ahahuzaktayken hep boyle gissediyor insan, yan yana gelince kediyle kopek gibi oluyoruz evin icinde.
Yav herkes Istanbulda. Hic Izmir denk gelmiyor banaburcun ne?
Ahahuzaktayken hep boyle gissediyor insan, yan yana gelince kediyle kopek gibi oluyoruz evin icinde.
Yav herkes Istanbulda. Hic Izmir denk gelmiyor banaburcun ne?
Ulen elinden bi ütü gelmiyoYürü git nan kocalarinizi ne diye aldınız kolon gibi oturtmayin
Klipmi çekmişHmm aynen öyle ay zaten bugün bana gulsenden yıkım kararı şarkısına video çekip atmış bu adam deli ediyi
Hmm aynen öyle ay zaten bugün bana gulsenden yıkım kararı şarkısına video çekip atmış bu adam deli ediyi
Bide herkez evlıbodoslama daldım konuya sız benı unuttunuz @suziella yardıma gelıyosab bızede gel kız mınık bızım ev kutucuk bende sana mantı acarım sen yerken bende nasıplenırım
ne etcen sen bu adamla şimdiHmm aynen öyle ay zaten bugün bana gulsenden yıkım kararı şarkısına video çekip atmış bu adam deli ediyi
Ay kocamin burcu. Bayan egosun deseneaslan im ben
Ovv kocaya bak. Klip bile yapmis. Aşka gelin. Suzi sende buldun bunuyorsun haHmm aynen öyle ay zaten bugün bana gulsenden yıkım kararı şarkısına video çekip atmış bu adam deli ediyi
Klipmi çekmişkız seviyo seni yaa yazııık
Yaw arkadaş banane ulen hizmetcimiyim ben gelmicem gelmicem hııh hıh gelmicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?