- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
Canım benim hayat çok kısa. İyi düşün pişman olacağın şey yapma. Aldatmadıysa dövmediyse halledersiniz değişmicek bişey yok. Bak ailenlede iyi anlaşıyo. Canınıza yazıkKafam karmakarışık
Bögure bogure aglayacaamm
Abovv hepiniz sapiksiniz
Kiz sen nerelisin, annem de tuman derTübe tübe
Yatakta ben tumanını cekiyom ıscak ıscak tutuyo bunlan benim biyerim donar
Ay bu sarkiyi dun tesadufen gordum youtube da. Baya dokundu bana. Tekrar tekrar dinledim.Bögure bogure aglayacaamm
Abovv hepiniz sapiksiniz
Aaaa azcik da gizemli olcak. Tamamen acik olmaz. Biraz icindekini merak etmem lazim
Izabel sen kesin +18 e yazmak icin pro olmussundurAbovv hepiniz sapiksiniz
öyle açık açık olmaz dimi amaAaaa azcik da gizemli olcak. Tamamen acik olmaz. Biraz icindekini merak etmem lazim
Izabel sen kesin +18 e yazmak icin pro olmussundursimdi bize sapik deme
Aglamak iyidir aslinda. Sonrasinda icim aciliyor. Ama korkuyorum ben aglamaya. Migren tutuyor hemen.Ulan sabah biriniz
akşam digeriniz agliyo
vallahi dovucem
Sarkinin url sini kopyala. Burda mesaj yazdigin yerde, gulucuk ikonlarinin yanindaki resim simgesine tikla, oraya kopyaladigin url ti yapistir, ekleniyor.Ben şarkı atmayı beceremıyorum
oda doğru beehhhAglamak iyidir aslinda. Sonrasinda icim aciliyor. Ama korkuyorum ben aglamaya. Migren tutuyor hemen.
vay arkadaş yokmu bu işin ortasiCanimiza yazık ama işte beraberkende yapamiyoruz bişeyler eksik oluyor hepuffff neyse ya bosverin kızlar hayat işte
Yok kız valla onun için olmadımAaaa azcik da gizemli olcak. Tamamen acik olmaz. Biraz icindekini merak etmem lazim
Izabel sen kesin +18 e yazmak icin pro olmussundursimdi bize sapik deme
Ben ağlasam durduramıyorum yada hiç ağlayamıyorum. Taşlaştım iyiceoda doğru beehhh
ağlamakta iyi arada.
ben bi posta aglasammi acaba dağ gii birikti projeler.... herifte dicek karı kafayı yedi kendi Kending agliyi
Suzi simdi sana evliligimi anlatsam, kocana dua edersin. Yapma Allah askina.Siddet, hakaret, aldatma tarzi sorunlariniz yoksa, gurur catismalari yuzunden ayrilmayin.Canimiza yazık ama işte beraberkende yapamiyoruz bişeyler eksik oluyor hepuffff neyse ya bosverin kızlar hayat işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?